Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Zotya csak poénkodik. :D Ő már megteheti, családos ember. Már nem kell eladnia magát. :D :D Amit eddig átküldtél mind megvan, visszaküldjem őket? ^_^ Aranyos vagy, köszi :P ;) Viszont már tegnap óta megvan minden elveszett kép. :P Végre nekem sem kell :D ajj az aktképekről ne itt beszélgessetek már :P :P téged is és viszont?:PP mi van a felnivel?? Azokat már visszaküldte ;) Az Ő képei is megvannak.. sose lehet tudni mikor teszi újra a gépet és vissza kell küldenem :P ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 ^_^ Fényező? őőő.... Alex0403 foglalkozik ilyenekkel azt hiszem. Okk!köszke :P neked is dita :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 2012től lesz uj opel calibra kezdhetünk gyüjteni :D este majd scannelem a cikket jah és GSI astra is lesz vagy van már azóta, arrol is olvastam egy cikket, hogy lesz opc is de addig itt a gsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Nincs mit! :D Discoveryn az 5. sebesség megy. Subaru Legacy Kombit és Volvo V50 Kombit hasonlítottak. ^_^ Nekem a volvo jobban tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 De rég láttam ezt a képet. Tegnap haver elküldte mert ugye ez is elszállt a 160G-s vinyómról. http://kep.psharing.com/379676.jpg Barátnéd képeit kéred? ^_^ :P (amúgy tényleg, amit küldtél én is vissza küldöm, csak szólj, mert én is vinyóváltok, és korlátozott ideig vannak még ezen cuccok) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Barátnéd képeit kéred? ^_^ :P (amúgy tényleg, amit küldtél én is vissza küldöm, csak szólj, mert én is vinyóváltok, és korlátozott ideig vannak még ezen cuccok) :D Azokat monnyuk jó lenne visszakapni ;) Még rólad is meg barátnédról is voltak képek ;) Sőt olyan is amikor subaru mellett állsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 2012től lesz uj opel calibra kezdhetünk gyüjteni :D este majd scannelem a cikket jah és GSI astra is lesz vagy van már azóta, arrol is olvastam egy cikket, hogy lesz opc is de addig itt a gsi jről még csak nagyon szar sunyi fotók vannak... ez meg a calibra lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Azokat monnyuk jó lenne visszakapni ^_^ Még rólad is meg barátnédról is voltak képek :P Sőt olyan is amikor subaru mellett állsz. "yó" kis Forester ;) Ment mint a qrvaélet, csak 1500 alatt volt nyomatékszegényebb mint egy 800-as matiz :D A másik két "tesztelő" akik mentek vele fulladtak is le egyből ;) Otthon vagy? Csak me' akkor küldöm őket most :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 "yó" kis Forester :P Ment mint a qrvaélet, csak 1500 alatt volt nyomatékszegényebb mint egy 800-as matiz :D A másik két "tesztelő" akik mentek vele fulladtak is le egyből ^_^ Otthon vagy? Csak me' akkor küldöm őket most :D Jaja itthon és msnen is vagyok ;) Vmelyik nap 1 munkatárcsajszival mentem be dolgozni. Narancssárga matiz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 jről még csak nagyon szar sunyi fotók vannak... ez meg a calibra lenne? http://www.autoexpress.co.uk/images/front_...o_307507_25.jpg Háát... ha ez lesz az új kali, akkor inkább régit kérek :D Pont azt szerettem benne hogy viszonylag hosszú, rendesen lapos valami. Ez pont olyan mint egy hosszú, lapos valami, amit úgy s.ggberúgtak hogy felszaladt a hátára a valaga ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Háát... ha ez lesz az új kali, akkor inkább régit kérek :D Pont azt szerettem benne hogy viszonylag hosszú, rendesen lapos valami. Ez pont olyan mint egy hosszú, lapos valami, amit úgy s.ggberúgtak hogy felszaladt a hátára a valaga ^_^ Pontosan ezt nem tudtam kifejezni. Akármilyen is lesz az új...már tudom, hogy a régebbi jobban tetszik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Háát... ha ez lesz az új kali, akkor inkább régit kérek :D Pont azt szerettem benne hogy viszonylag hosszú, rendesen lapos valami. Ez pont olyan mint egy hosszú, lapos valami, amit úgy s.ggberúgtak hogy felszaladt a hátára a valaga ^_^ nekem az eleje tetszik, de tényleg jól meghízott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 nekem az eleje tetszik, de tényleg jól meghízott... Én már annyit gondolkodtam a neveden... Mi az a Beligrom? :D Az az osztrák repper csávó tudom, hogy Beli Grom és 2es Golf GTI-ről énekel... Onnan jött? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 jről még csak nagyon szar sunyi fotók vannak... ez meg a calibra lenne? http://www.autoexpress.co.uk/images/front_...o_307507_25.jpg Elég csúfak ezek az új opelek. A H is :D , de a J már ^_^ Kellene 1 új dizájner. Mondjuk Ugur Sahin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Elég csúfak ezek az új opelek. A H is ^_^ , de a J már :P Kellene 1 új dizájner. Mondjuk Ugur Sahin. Nekem a J is, az Insignia is bejövős, csak egy kupésított J astrára ne akarják ráaggatni a calibra nevet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Én már annyit gondolkodtam a neveden... Mi az a Beligrom? :D Az az osztrák repper csávó tudom, hogy Beli Grom és 2es Golf GTI-ről énekel... Onnan jött? szerb ^_^ szerbül a beli grom azt jelenti h fehér villám :P sajnos neki golfja van :P de azér mert a kilppbe 2es golf van nem biztos h arról reppel ;) van ott 1-3ig gti meg tdi :D és a Beli Grom a szám címe a szerb repper csávó meg a Juice ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 szerb :P szerbül a beli grom azt jelenti h fehér villám ;) sajnos neki golfja van :P de azér mert a kilppbe 2es golf van nem biztos h arról reppel ;) van ott 1-3ig gti meg tdi :P és a Beli Grom a szám címe a szerb repper csávó meg a Juice :D Jaaaa :P Na mostmár ezt is tom. Azt hittem, hogy osztrák :D Akkor így már értem a neved eredetét :D ÚGy következtettem, hogy osztrák, hogy a klipp egy osztrák oldalon volt ^_^ és alatta 1 csomó német komment. Aztán innen gondoltam hogy osztrák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 A vejemet nagyon érdekelné az E85 használata. Segítsetek! Hol találom az ide vonatkozó okosságokat a fórumon? Már össze böngésztem a lapokat, de semmi. Van ilyen topic? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 A vejemet nagyon érdekelné az E85 használata. Segítsetek! Hol találom az ide vonatkozó okosságokat a fórumon? Már össze böngésztem a lapokat, de semmi. Van ilyen topic? tuning/e85 pont tegnap kérdeztem énis szal sok okosságok olvashacc itt is ha visszalapozol tegnapra www.e85kft.hu én ezt nézegettem még Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 A vejemet nagyon érdekelné az E85 használata. Segítsetek! Hol találom az ide vonatkozó okosságokat a fórumon? Már össze böngésztem a lapokat, de semmi. Van ilyen topic? http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1484 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 nekem az eleje tetszik, de tényleg jól meghízott... ami az ujságomban van nem épp így néz ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Te Petya! Az asszonyhoz menet nem ugranál be a cuccért? Vagy hazafele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Te Petya! Az asszonyhoz menet nem ugranál be a cuccért? Vagy hazafele? Nem arra felé megyek. Sárbogárdnál le van zárva az út, és kénytelen vagyok sárosd-sárkeresztúr-kálóz-dég-enying útvonalon menni. Amúgy nem vagy elfejetve, csak épp azt se tudom, hogy merrefelé szakadjak. Millió orvosi papírt kell intéznem, meg a felvételemet, mert adódott lehetőségem ide a városba a vasműbe, mint fogányoló, aztán minden reggel 6tól kb had nemondjam hogy miket kell kiállnom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Miket? :D Majd gondolok rád, amikor a Balatonon a hajókat bütyköljük és a csajokat bámuljuk, ahogy monokiniznek. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Miket? ^_^ Majd gondolok rád, amikor a Balatonon a hajókat bütyköljük és a csajokat bámuljuk, ahogy monokiniznek. ;) Jah :D Én meg bent a vasgyárba a portálmaró felett görnyedve nézem a műszakban lévő 3 50 éves nőt :P Azok meg Zotyának valók ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts