Guest Sanci Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Kösze Zotya a képet,kérdésem lenne! Amit bekarikáztam a képen,az mi neked,mert nekem olyanom nincs? :D http://kepfeltoltes.hu/100624/zotya_forum_...ltoltes.hu_.jpg Szeparátor by Zotya -avagy magyar nevén dunsztos bödön vízleválasztónak.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Azt úgy hijják, hogy bödön. Házi tákolmány a kartergáz megszűrésére, hogy ne jusson az olajsár meg a kosz a folytószelepházba. Így a nagymértékben tisztított kartergáz jut csak be. És az jó az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Bocsi,nem személyes,csak jött ;) Asztat én nem ám szoktam ám elragzani,de a szememet báncsa ^_^ Jaj semmi gáz,semmi gonosz smiley-t nem raktam ki ugye?Na ugye! :P Amúgy nem vettem észre hogy ilyen bénán írtam,csak siettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 És az jó az? Tulajdonképpen jó, mivel nem a szennyezett kartergáz jut be a folytószelepházba, és nem tömíti el a járatokat a sár illetve akármi. Egyszerű példa rá, hogy nem koszolódik be az alapjárati motor, ha van bödönöd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Szeparátor by Zotya -avagy magyar nevén dunsztos bödön vízleválasztónak.. :P :D ^_^ Na ezt mini talin holnap megvizsgálom ;) Köcce ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Tulajdonképpen jó, mivel nem a szennyezett kartergáz jut be a folytószelepházba, és nem tömíti el a járatokat a sár illetve akármi. Egyszerű példa rá, hogy nem koszolódik be az alapjárati motor, ha van bödönöd ;) Nekem csak 20l-es kannám van,de ha az elv ugyanaz,akkor benyomorítom én is oda :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Csak az a nem mindegy, hogy míg én fiatal vok, te már öreg vagy. :P Öreg...nézd hogy kinyílt a szája! Dita hol vagy, rakd már helyre! :D ^_^ Azt úgy hijják, hogy bödön. Házi tákolmány a kartergáz megszűrésére, hogy ne jusson az olajsár meg a kosz a folytószelepházba. Így a nagymértékben tisztított kartergáz jut csak be. Így van. Ez még a régi változat itt nem volt bekötve az alapjárat csöve: Itt meg az eredmény: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Öreg...nézd hogy kinyílt a szája! Dita hol vagy, rakd már helyre! :D ^_^ Így van. Ez még a régi változat itt nem volt bekötve az alapjárat csöve: http://kep.psharing.com/379460.jpg Itt meg az eredmény: http://kep.psharing.com/379468.jpg befőttes üveg elég raj. 100% magyar termék :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 befőttes üveg elég raj. 100% magyar termék :D szabadalmaztatni kéne ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 szabadalmaztatni kéne ;) Ötletes.Hogy én mé' nem találok ki ilyeneket...... A fizikai munka fáraszt,a szellemihez meg toprongy vagyok :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 befőttes üveg elég raj. 100% magyar termék :D Igazából Epk-tól lestem el az ötletet, majd továbbfejlesztem, mert ez kicsit macerás üríteni, ki kell szerelni hozzá, így eltart vagy 5 percig, ha találok jobb megoldást akkor leeresztős lesz, addíg meg marad az uborkásüveg. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Ötletes.Hogy én mé' nem találok ki ilyeneket...... A fizikai munka fáraszt,a szellemihez meg toprongy vagyok :D ^_^ :P Én már rájöttem,......erre születni kell ;) Egyébként tényleg ötletes dolog ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 dita nem rak engem sehova, és különben is ráültél a szoknyája alatt a kisszékre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Folytatom. Délután megyek a csajomért a bölcsibe. Beszélünk pár szót a gondozónővel, mire a gyereklánynál történik egy kis rövidzárlat és elkezd szaladni a járdán az úttest felé. Gondoltam poénkodik, rászólok, hogy álljon meg, erre még jobban szalad. ;) Olyat sprinteltem miniszoknyában és magassarkúban, hogy simán lenyomtam volna egy nigériai gyorsfutót 100-on. Hát nagyjából annyira lehettem kecses, mint egy ellentétes oldalon, átlóban sánta zebra. :P Ezek után hazafelé jövet 20 cm híján összetörtem a kocsit. Az aki elöttem ment, valami kicsi és kék (ezt nem volt időm pontosabban megfigyelni) hirtelen lefékezett, miközben én egy másodpercre elnéztem oldalra. Beletapostam a fékbe, az ABS iszonyúan "rúgdosta" a fékpedált, de volt egy pillanat amikor biztos voltam abban, hogy nem fog megállni és beleszaladok a másikba. ^_^ Kiderült, hogy a kis kék elött haladó autó utánfutójáról leesett egy kb. 2 méteres deszka. Hát pár percig remegett a kezem. Azt hiszem ma inkább már nem csinálok semmit. Vigyázz magatokra Teh ;) :D jolvan már nem kell kibeszélni ezt a kis nemiéletemet is :D Melyiket? a jobbot vagy a balt :D :P szabadalmaztatni kéne :P Már van :D Adnak ilyet gyáriba is, csak annyi a különbség hogy nem befőttes üvegből van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Öreg...nézd hogy kinyílt a szája! Dita hol vagy, rakd már helyre! ^_^ ;) dita nem rak engem sehova, és különben is ráültél a szoknyája alatt a kisszékre? ;) Ez egy ilyen világ. :D Ma már a kisfiúk nagy szájjal születnek. :P Hová tenném? :P Mit is kezdhetnék vele? :D A fiatal pasiknak mindent meg kell mutatni és mindenre rá kell őket vezetni, az érett férfiak meg már rutinból tudják. :D :P ...és milyen jól! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Ez egy ilyen világ. ;) Ma már a kisfiúk nagy szájjal születnek. :D Hová tenném? ^_^ Mit is kezdhetnék vele? :D A fiatal pasiknak mindent meg kell mutatni és mindenre rá kell őket vezetni, az érett férfiak meg már rutinból tudják. :D :P ...és milyen jól! ;) Kibírom ám hogy ne szóljak bele mindenbe. Most sem szólok bele. :P (Nem. Tényleg nem, csak azért tettem ide ezt a fehér szöveget hogy bekajáljátok hogy jól ideírok valamit, de itt csak semmi van) :P :P (he-he-he) lehet hogy agyamra ment a meló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Vigyázz magatokra Teh ;) :D Igyekszem! ^_^ Az volt szerencsém, hogy nem jött mögöttem senki. :P Különben nem ússzuk meg ennyivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Ez egy ilyen világ. ;) Ma már a kisfiúk nagy szájjal születnek. :D Hová tenném? :P Mit is kezdhetnék vele? :D A fiatal pasiknak mindent meg kell mutatni és mindenre rá kell őket vezetni, az érett férfiak meg már rutinból tudják. :P :P ...és milyen jól! ;) Öööö, tudnád ezt írásba, adni és elküldeni a következő emailcímre? :szabone..... ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Ez egy ilyen világ. ;) Ma már a kisfiúk nagy szájjal születnek. :D Hová tenném? :P Mit is kezdhetnék vele? :D A fiatal pasiknak mindent meg kell mutatni és mindenre rá kell őket vezetni, az érett férfiak meg már rutinból tudják. :D :P ...és milyen jól! ;) Öööö, tudnád ezt írásba, adni és elküldeni a következő emailcímre? :szabone..... ^_^ :P asszem ehhez se kell többet hozzátennem :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 De rég láttam ezt a képet. Tegnap haver elküldte mert ugye ez is elszállt a 160G-s vinyómról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 De rég láttam ezt a képet. Tegnap haver elküldte mert ugye ez is elszállt a 160G-s vinyómról. Hi! Mint a denevér :D Apropó,ki a fényező emberke itt a fórumon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Hi! Mint a denevér :D Apropó,ki a fényező emberke itt a fórumon? ^_^ Fényező? őőő.... Alex0403 foglalkozik ilyenekkel azt hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 asszem ehhez se kell többet hozzátennem ;) ;) Zotya csak poénkodik. :D Ő már megteheti, családos ember. Már nem kell eladnia magát. :D :P De rég láttam ezt a képet. Tegnap haver elküldte mert ugye ez is elszállt a 160G-s vinyómról. Amit eddig átküldtél mind megvan, visszaküldjem őket? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Apropó,ki a fényező emberke itt a fórumon? Fényező? őőő.... Alex0403 foglalkozik ilyenekkel azt hiszem. Igen, Alex a fényező. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Zotya csak poénkodik. :D Ő már megteheti, családos ember. Már nem kell eladnia magát. :P ;) Amit eddig átküldtél mind megvan, visszaküldjem őket? ^_^ nekem sem kell :P ajj az aktképekről ne itt beszélgessetek már :D ;) Igen, Alex a fényező. :P téged is és viszont?:PP mi van a felnivel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts