Guest Sanci Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Sértéseid leperegnek a magasabb rendű inteligenciámról, egyszerű földi halandó. :P :P Eszem ágában sem volt sértegetni téged :D bírom a szövegedet.. :D Nem lehet a kedvembe járni, mi? :P Pedig biztos szeretnének egy páran :D akkor lenne neked aztán jajj.. ^_^ A lézerkardod mikor tilt? :P ;) ;) :D
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 A lézerkardod mikor tilt? :D Chipelve van. ;) Eszem ágában sem volt sértegetni téged :D bírom a szövegedet.. ;) Na jó, meg van bocsátva, ülhetsz a bal oldalamra. ^_^ :P
Guest Sanci Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Na jó, meg van bocsátva, ülhetsz a bal oldalamra. ;) :D Alaposan meggondoltad ezt a kijelentésedet? :P :P :P Nem vagyok sokkal jobb mint Fater ^_^ volt már, hogy széttéptem a kézi bowdenjét meg lelépett a gumi a felgenről.. :D ;)
Reeckatee Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Mi a fákk van az opelfórummal? 1x-2x frissítek s úgy mutatja mintha mindenik topicban lenne olvasatlan hsz, annak ellenére, hogy 5p kattogtattam végig az egészet egy hasonló csel miatt.
Guest Sanci Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Mi a fákk van az opelfórummal? 1x-2x frissítek s úgy mutatja mintha mindenűik topicban lenne olvasatlan hsz, annak ellenére, hogy 5p kattogtattam végig az egészet egy hasonló csel miatt. Talán a böngésződ viccelődik :D failfox 3.5.9 tökéletesen megy bár más fórumon (hasonló motorral megy) hallottam hogy ma előre láthatólag este 8-9-től javítás lesz.. ^_^
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Alaposan meggondoltad ezt a kijelentésedet? :P :P :D Nem vagyok sokkal jobb mint Fater ^_^ volt már, hogy széttéptem a kézi bowdenjét meg lelépett a gumi a felgenről.. :D ;) Már nem úgy értem hogy a kocsiban, hanem a trón mellett. ;)
mélykék76 Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Mi a fákk van az opelfórummal? 1x-2x frissítek s úgy mutatja mintha mindenik topicban lenne olvasatlan hsz, annak ellenére, hogy 5p kattogtattam végig az egészet egy hasonló csel miatt. Nálam semmi ilyesmi. Szerintem Zotya keze lesz a dologban :D ^_^ :P ;) ;)
Opeles90 Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Nálam semmi ilyesmi. Szerintem Zotya keze lesz a dologban :D ^_^ :P ;) ;) BIZTOS hogy Zotya keze van a dologban :D
Dáwid Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Kösziköszi mindenki :D Majd egyszer nyárunk iszunk rá utólag :P ;) Mi a fákk van az opelfórummal? 1x-2x frissítek s úgy mutatja mintha mindenik topicban lenne olvasatlan hsz, annak ellenére, hogy 5p kattogtattam végig az egészet egy hasonló csel miatt. Nekem is tudja. Havonta 1x-2x előferdül hogy beficcen a hülyesége, utána egy darabig megint nem csinálja. ^_^ Jah, ha már nagy trafi-fal van, akkor felteszem a legutóbbi képemet (igen, tavaly ilyenkor fényképeztek le utoljára :D ;) )
Reeckatee Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Nekem is tudja. Havonta 1x-2x előferdül hogy beficcen a hülyesége, utána egy darabig megint nem csinálja. ^_^ Jah, ha már nagy trafi-fal van, akkor felteszem a legutóbbi képemet (igen, tavaly ilyenkor fényképeztek le utoljára ;) :P ) http://pics.coldline.hu/pics/52371-20100622-jtzogd.jpg Nemár....legalább készítenének 5mp képet, még iwiwre is föl lehetne tenni. De így... :D
zotya975 Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 BIZTOS hogy Zotya keze van a dologban :P Nem nyúltam semmihez.... ;) . Nekem olyan szokott lenni néha, hogy mindíg felugrik az ablak, nincs olvasatlan üzi. :D Nemár....legalább készítenének 5mp képet, még iwiwre is föl lehetne tenni. De így... ^_^ De ott általában gyorsulás videók vannak, nem lassulás. ;)
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Kösziköszi mindenki :D Majd egyszer nyárunk iszunk rá utólag :P :P Nekem is tudja. Havonta 1x-2x előferdül hogy beficcen a hülyesége, utána egy darabig megint nem csinálja. :P Jah, ha már nagy trafi-fal van, akkor felteszem a legutóbbi képemet (igen, tavaly ilyenkor fényképeztek le utoljára :D :P ) http://pics.coldline.hu/pics/52371-20100622-jtzogd.jpg hmmm...Mostanában annyi ilyen képet láttam. Debreceniek között is volt 1 pár, itt is volt 1 pár.... Kezdek félni. :D De jó lesz végre már kimenni a pályára. :D Legaláisan menni 130-140el. Tavaly mikor mentem, érdekes volt nagyon. Pest előtt voltam már az M3ason, és a külsőben mentem. Erre a belsőben egy útépítősárga 1.7D feliratú caravan úgy elhúzott mellettem mint állat ;) pedig mentem 130al.. Faterral nevettük nagyon :D Amúgy fura ez a "megszokás" dolog. Aznap amikor pályán megyek megszokom a folyamatos 130at. Néha megyek fölé, 145 esetleg. És olyan fura, hogy amikor országúton megyek mondjuk ősszel vagy tavasszal amikor közelébe se járok pályának ( úgy értve, hogy nyáron megyek általában gyorsforgalmin ) akkor már a 110 is húúú olyan tempó hogy már nagyon. a 120 meg egyenesen repülés. Aztán ha autópályás "időszakban" csökken a sebesség 100ra vagy 110re már nézek hogy ;) Na mi a facom már ez a lassúzás... ( és kivetődik ez országúti vezetésre is ^_^ )
Dáwid Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 hmmm...Mostanában annyi ilyen képet láttam. Debreceniek között is volt 1 pár, itt is volt 1 pár.... Kezdek félni. :D De jó lesz végre már kimenni a pályára. :P Legaláisan menni 130-140el. Tavaly mikor mentem, érdekes volt nagyon. Pest előtt voltam már az M3ason, és a külsőben mentem. Erre a belsőben egy útépítősárga 1.7D feliratú caravan úgy elhúzott mellettem mint állat :P pedig mentem 130al.. Faterral nevettük nagyon :P Amúgy fura ez a "megszokás" dolog. Aznap amikor pályán megyek megszokom a folyamatos 130at. Néha megyek fölé, 145 esetleg. És olyan fura, hogy amikor országúton megyek mondjuk ősszel vagy tavasszal amikor közelébe se járok pályának ( úgy értve, hogy nyáron megyek általában gyorsforgalmin ) akkor már a 110 is húúú olyan tempó hogy már nagyon. a 120 meg egyenesen repülés. Aztán ha autópályás "időszakban" csökken a sebesség 100ra vagy 110re már nézek hogy ^_^ Na mi a facom már ez a lassúzás... ( és kivetődik ez országúti vezetésre is :D ) Pályán én is próbáltam már ki :P Országúton persze hogy gyorsabbnak tűnik a kevesebb is. Ha városban megyek 100-al az is hűdegyorsnak tűnik ;) ;)
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Dáwid! Fordulatszámmérőkből milyen van? VDO és milyen még??
Stefan Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Dáwid! Fordulatszámmérőkből milyen van? VDO és milyen még?? Nídforszpíd :D
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Nídforszpíd :D Már eszembejutott, Delco ;) :P Felírtam amikor megnéztem ^_^
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Amúgy fura ez a "megszokás" dolog. Aznap amikor pályán megyek megszokom a folyamatos 130at. Néha megyek fölé, 145 esetleg. És olyan fura, hogy amikor országúton megyek mondjuk ősszel vagy tavasszal amikor közelébe se járok pályának ( úgy értve, hogy nyáron megyek általában gyorsforgalmin ) akkor már a 110 is húúú olyan tempó hogy már nagyon. a 120 meg egyenesen repülés. Aztán ha autópályás "időszakban" csökken a sebesség 100ra vagy 110re már nézek hogy ^_^ Na mi a facom már ez a lassúzás... ( és kivetődik ez országúti vezetésre is :D ) Egyszer sürgősen fel kellett menni Pestre unokanővérem kocsijával -2.4 turbo benyás Focus- végig 200-220 közt és amikor belassítottam a Szentmihályi leágazásnál 50-60 köztre majdnem kiszálltunk mert olyan volt mintha állnánk.. :P ;)
Dáwid Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Dáwid! Fordulatszámmérőkből milyen van? VDO és milyen még?? Delco Nídforszpíd :D azis ^_^ ;) Már eszembejutott, Delco :P ;) Felírtam amikor megnéztem :P Akko' miért kérdezed? :P :D
feri05 Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Sziasztok! Ezt a videót most találtam és nekem is ugyan ilyen a kilométerórám. 110-ig van skálázva. És kb az ott látható szintig megy fel normál sebességnél (80-90). Elég jól gyorsul Egyébként ez az érzékelője a motorban van, vagy a hűtőben?
dita Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Csatlakozom az előttem szólókhoz és nagyon boldog szülinapot kívánok az ünnepelteknek :D Köszönöm Neked is! ^_^
Dáwid Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Sziasztok! Ezt a videót most találtam és nekem is ugyan ilyen a kilométerórám. 110-ig van skálázva. És kb az ott látható szintig megy fel normál sebességnél (80-90). Elég jól gyorsul Egyébként ez az érzékelője a motorban van, vagy a hűtőben? A hőmérőre gondoltál? :D
Stefan Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Egyszer sürgősen fel kellett menni Pestre unokanővérem kocsijával -2.4 turbo benyás Focus- végig 200-220 közt és amikor belassítottam a Szentmihályi leágazásnál 50-60 köztre majdnem kiszálltunk mert olyan volt mintha állnánk.. :D ^_^ Ennek az autópálya lehajtónál van meg a veszélye, ahol a város felé hosszú kanyar van a pályáról és mondjuk 40-60 Km/h-ra van méretezve, te meg 100-al belerepülsz, mert kevesebbnek tűnik a 200-hoz képest. Nekem, amikor anno tanultam vezetni, külön tanították/mondták, hogy konkrétan rá kell nézni a km órára, hogy tudd mennyivel mész és ez nem ilyen tanulóknak való támpont dolog, hanem rutinos vezetőknek is megfogadni való tanács.
dita Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Pedig biztos szeretnének egy páran :D akkor lenne neked aztán jajj.. :P Aztán mitől vagy Te ebben annyira biztos? ^_^
Stefan Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 A hőmérőre gondoltál? :D Mérföld, bár annak is kevés ^_^
Dáwid Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Mérföld, bár annak is kevés :D Én is arra gondoltam, de aztán kizártam mert annak is karcsú... ^_^
Recommended Posts