Guest Sanci Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Sértéseid leperegnek a magasabb rendű inteligenciámról, egyszerű földi halandó. :P :P Eszem ágában sem volt sértegetni téged :D bírom a szövegedet.. :D Nem lehet a kedvembe járni, mi? :P Pedig biztos szeretnének egy páran :D akkor lenne neked aztán jajj.. ^_^ A lézerkardod mikor tilt? :P ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 A lézerkardod mikor tilt? :D Chipelve van. ;) Eszem ágában sem volt sértegetni téged :D bírom a szövegedet.. ;) Na jó, meg van bocsátva, ülhetsz a bal oldalamra. ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Na jó, meg van bocsátva, ülhetsz a bal oldalamra. ;) :D Alaposan meggondoltad ezt a kijelentésedet? :P :P :P Nem vagyok sokkal jobb mint Fater ^_^ volt már, hogy széttéptem a kézi bowdenjét meg lelépett a gumi a felgenről.. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Mi a fákk van az opelfórummal? 1x-2x frissítek s úgy mutatja mintha mindenik topicban lenne olvasatlan hsz, annak ellenére, hogy 5p kattogtattam végig az egészet egy hasonló csel miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Mi a fákk van az opelfórummal? 1x-2x frissítek s úgy mutatja mintha mindenűik topicban lenne olvasatlan hsz, annak ellenére, hogy 5p kattogtattam végig az egészet egy hasonló csel miatt. Talán a böngésződ viccelődik :D failfox 3.5.9 tökéletesen megy bár más fórumon (hasonló motorral megy) hallottam hogy ma előre láthatólag este 8-9-től javítás lesz.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Alaposan meggondoltad ezt a kijelentésedet? :P :P :D Nem vagyok sokkal jobb mint Fater ^_^ volt már, hogy széttéptem a kézi bowdenjét meg lelépett a gumi a felgenről.. :D ;) Már nem úgy értem hogy a kocsiban, hanem a trón mellett. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Mi a fákk van az opelfórummal? 1x-2x frissítek s úgy mutatja mintha mindenik topicban lenne olvasatlan hsz, annak ellenére, hogy 5p kattogtattam végig az egészet egy hasonló csel miatt. Nálam semmi ilyesmi. Szerintem Zotya keze lesz a dologban :D ^_^ :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Nálam semmi ilyesmi. Szerintem Zotya keze lesz a dologban :D ^_^ :P ;) ;) BIZTOS hogy Zotya keze van a dologban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Kösziköszi mindenki :D Majd egyszer nyárunk iszunk rá utólag :P ;) Mi a fákk van az opelfórummal? 1x-2x frissítek s úgy mutatja mintha mindenik topicban lenne olvasatlan hsz, annak ellenére, hogy 5p kattogtattam végig az egészet egy hasonló csel miatt. Nekem is tudja. Havonta 1x-2x előferdül hogy beficcen a hülyesége, utána egy darabig megint nem csinálja. ^_^ Jah, ha már nagy trafi-fal van, akkor felteszem a legutóbbi képemet (igen, tavaly ilyenkor fényképeztek le utoljára :D ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Nekem is tudja. Havonta 1x-2x előferdül hogy beficcen a hülyesége, utána egy darabig megint nem csinálja. ^_^ Jah, ha már nagy trafi-fal van, akkor felteszem a legutóbbi képemet (igen, tavaly ilyenkor fényképeztek le utoljára ;) :P ) http://pics.coldline.hu/pics/52371-20100622-jtzogd.jpg Nemár....legalább készítenének 5mp képet, még iwiwre is föl lehetne tenni. De így... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 BIZTOS hogy Zotya keze van a dologban :P Nem nyúltam semmihez.... ;) . Nekem olyan szokott lenni néha, hogy mindíg felugrik az ablak, nincs olvasatlan üzi. :D Nemár....legalább készítenének 5mp képet, még iwiwre is föl lehetne tenni. De így... ^_^ De ott általában gyorsulás videók vannak, nem lassulás. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Kösziköszi mindenki :D Majd egyszer nyárunk iszunk rá utólag :P :P Nekem is tudja. Havonta 1x-2x előferdül hogy beficcen a hülyesége, utána egy darabig megint nem csinálja. :P Jah, ha már nagy trafi-fal van, akkor felteszem a legutóbbi képemet (igen, tavaly ilyenkor fényképeztek le utoljára :D :P ) http://pics.coldline.hu/pics/52371-20100622-jtzogd.jpg hmmm...Mostanában annyi ilyen képet láttam. Debreceniek között is volt 1 pár, itt is volt 1 pár.... Kezdek félni. :D De jó lesz végre már kimenni a pályára. :D Legaláisan menni 130-140el. Tavaly mikor mentem, érdekes volt nagyon. Pest előtt voltam már az M3ason, és a külsőben mentem. Erre a belsőben egy útépítősárga 1.7D feliratú caravan úgy elhúzott mellettem mint állat ;) pedig mentem 130al.. Faterral nevettük nagyon :D Amúgy fura ez a "megszokás" dolog. Aznap amikor pályán megyek megszokom a folyamatos 130at. Néha megyek fölé, 145 esetleg. És olyan fura, hogy amikor országúton megyek mondjuk ősszel vagy tavasszal amikor közelébe se járok pályának ( úgy értve, hogy nyáron megyek általában gyorsforgalmin ) akkor már a 110 is húúú olyan tempó hogy már nagyon. a 120 meg egyenesen repülés. Aztán ha autópályás "időszakban" csökken a sebesség 100ra vagy 110re már nézek hogy ;) Na mi a facom már ez a lassúzás... ( és kivetődik ez országúti vezetésre is ^_^ ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 hmmm...Mostanában annyi ilyen képet láttam. Debreceniek között is volt 1 pár, itt is volt 1 pár.... Kezdek félni. :D De jó lesz végre már kimenni a pályára. :P Legaláisan menni 130-140el. Tavaly mikor mentem, érdekes volt nagyon. Pest előtt voltam már az M3ason, és a külsőben mentem. Erre a belsőben egy útépítősárga 1.7D feliratú caravan úgy elhúzott mellettem mint állat :P pedig mentem 130al.. Faterral nevettük nagyon :P Amúgy fura ez a "megszokás" dolog. Aznap amikor pályán megyek megszokom a folyamatos 130at. Néha megyek fölé, 145 esetleg. És olyan fura, hogy amikor országúton megyek mondjuk ősszel vagy tavasszal amikor közelébe se járok pályának ( úgy értve, hogy nyáron megyek általában gyorsforgalmin ) akkor már a 110 is húúú olyan tempó hogy már nagyon. a 120 meg egyenesen repülés. Aztán ha autópályás "időszakban" csökken a sebesség 100ra vagy 110re már nézek hogy ^_^ Na mi a facom már ez a lassúzás... ( és kivetődik ez országúti vezetésre is :D ) Pályán én is próbáltam már ki :P Országúton persze hogy gyorsabbnak tűnik a kevesebb is. Ha városban megyek 100-al az is hűdegyorsnak tűnik ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Dáwid! Fordulatszámmérőkből milyen van? VDO és milyen még?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Dáwid! Fordulatszámmérőkből milyen van? VDO és milyen még?? Nídforszpíd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Nídforszpíd :D Már eszembejutott, Delco ;) :P Felírtam amikor megnéztem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Amúgy fura ez a "megszokás" dolog. Aznap amikor pályán megyek megszokom a folyamatos 130at. Néha megyek fölé, 145 esetleg. És olyan fura, hogy amikor országúton megyek mondjuk ősszel vagy tavasszal amikor közelébe se járok pályának ( úgy értve, hogy nyáron megyek általában gyorsforgalmin ) akkor már a 110 is húúú olyan tempó hogy már nagyon. a 120 meg egyenesen repülés. Aztán ha autópályás "időszakban" csökken a sebesség 100ra vagy 110re már nézek hogy ^_^ Na mi a facom már ez a lassúzás... ( és kivetődik ez országúti vezetésre is :D ) Egyszer sürgősen fel kellett menni Pestre unokanővérem kocsijával -2.4 turbo benyás Focus- végig 200-220 közt és amikor belassítottam a Szentmihályi leágazásnál 50-60 köztre majdnem kiszálltunk mert olyan volt mintha állnánk.. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Dáwid! Fordulatszámmérőkből milyen van? VDO és milyen még?? Delco Nídforszpíd :D azis ^_^ ;) Már eszembejutott, Delco :P ;) Felírtam amikor megnéztem :P Akko' miért kérdezed? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Sziasztok! Ezt a videót most találtam és nekem is ugyan ilyen a kilométerórám. 110-ig van skálázva. És kb az ott látható szintig megy fel normál sebességnél (80-90). Elég jól gyorsul Egyébként ez az érzékelője a motorban van, vagy a hűtőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Csatlakozom az előttem szólókhoz és nagyon boldog szülinapot kívánok az ünnepelteknek :D Köszönöm Neked is! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Sziasztok! Ezt a videót most találtam és nekem is ugyan ilyen a kilométerórám. 110-ig van skálázva. És kb az ott látható szintig megy fel normál sebességnél (80-90). Elég jól gyorsul Egyébként ez az érzékelője a motorban van, vagy a hűtőben? A hőmérőre gondoltál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Egyszer sürgősen fel kellett menni Pestre unokanővérem kocsijával -2.4 turbo benyás Focus- végig 200-220 közt és amikor belassítottam a Szentmihályi leágazásnál 50-60 köztre majdnem kiszálltunk mert olyan volt mintha állnánk.. :D ^_^ Ennek az autópálya lehajtónál van meg a veszélye, ahol a város felé hosszú kanyar van a pályáról és mondjuk 40-60 Km/h-ra van méretezve, te meg 100-al belerepülsz, mert kevesebbnek tűnik a 200-hoz képest. Nekem, amikor anno tanultam vezetni, külön tanították/mondták, hogy konkrétan rá kell nézni a km órára, hogy tudd mennyivel mész és ez nem ilyen tanulóknak való támpont dolog, hanem rutinos vezetőknek is megfogadni való tanács. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Pedig biztos szeretnének egy páran :D akkor lenne neked aztán jajj.. :P Aztán mitől vagy Te ebben annyira biztos? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 A hőmérőre gondoltál? :D Mérföld, bár annak is kevés ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Mérföld, bár annak is kevés :D Én is arra gondoltam, de aztán kizártam mert annak is karcsú... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts