mélykék76 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 ehagass..fennvagyok a jutyúbon, a magyar tv betett... :D ^_^ Hun-e van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 ehagass..fennvagyok a jutyúbon, a magyar tv betett... :D ^_^ Magyar bantunéger fehérafrikában. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Nah mivan doktorúr? Büdös még a mancsod? :D Az bazzz. Próbálok enni valamit de mindjárt sugárblööööööööh.... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Most nézem a tévét... Baja beesett a víz alá. ^_^ A Pennymarketben arra nem volt idejük hogy kimenjenek az üzletből, a bevásárlókocsit már töki érő vízben tolták ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Amugy meg nagy csalódást okoztatok ma este.....mindenki. Meg sem kérditek, hogy mitől benzinszagú a mancsom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 amikor olajkályhám volt, velem is előferdült, hogy ahhoz hogy beinduljon benzint kellett beleraknom jócskán.. szal nem igazán nagy hír - nekem :D ^_^ Amugy meg nagy csalódást okoztatok ma este.....mindenki. Meg sem kérditek, hogy mitől benzinszagú a mancsom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Amugy meg nagy csalódást okoztatok ma este.....mindenki. Meg sem kérditek, hogy mitől benzinszagú a mancsom. ^_^ Benzintől. Gondoltuk hogy ezt még valahogy kiokokodjuk :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Magyar bantunéger fehérafrikában. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Benzintől. Gondoltuk hogy ezt még valahogy kiokokodjuk ;) :D Há jóvan de távol áll tőlem a benga... :P Ja és most, hogy igy rákérdeztél leszedtem a feliratot az autó oldaláról. Olyan nagynak tűnik. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Há jóvan de távol áll tőlem a benga... ;) Ja és most, hogy igy rákérdeztél leszedtem a feliratot az autó oldaláról. Olyan nagynak tűnik. :P Leszedted? ^_^ Nekem tetszett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Leszedted? ^_^ Nekem tetszett :D Jó de nem volt 100% egyenes és néhol nagyobb köz volt a betük közt. Mindenki szívta a vérem, hogy leszedtem minden feliratot meg emblémát róla s akkor a legnagyobb cuccot rajta hagyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Jó volt a húsleves ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Dáwid! Nagyon boldog születésnapot kívánok neked! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Hááát a zenét nem nagyon hallani a csontok zörgésétől. :P Mi a szőrömmel tudom a retkes benga szagot uninstalálni a kezemről? Na most járjon a szájatok bengás társaság ;) Idővel. Amúgy is minek leszedni, Benzinszag. ^_^ Dáwid! Nagyon boldog születésnapot kívánok neked! :D Bizony, ezt neked!Klikk ide! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Boldog születésnapot Dáwid tesónak, és a fórumunk egyetlen női tagjának, Editnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Heppit mind2-nek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Isten - Isten az ünneplőknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Hááát a zenét nem nagyon hallani a csontok zörgésétől. :D Te hibás vagy. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Én is csatlakozom Nagyon Boldog Születésnapot Dáwid.. :D ^_^ a gázpedálod érjen bokáig :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Dáwid! Nagyon boldog születésnapot kívánok neked! :D Köszönöm ^_^ , viszont ;) Bizony, ezt neked!Klikk ide! :P Köszi :D Boldog születésnapot Dáwid tesónak, és a fórumunk egyetlen női tagjának, Editnek ;) Köfke (az első felét :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Heppit mind2-nek! Köcc ^_^ (dízelben nincs? :P :P ) Isten - Isten az ünneplőknek! Meglesz ;) kk Én is csatlakozom Nagyon Boldog Születésnapot Dáwid.. ;) :D a gázpedálod érjen bokáig :P Köcke, Ha esetleg bokáig érne, akkor majd visszataposom :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Boldog születésnapot Dáwid tesónak, és a fórumunk egyetlen női tagjának, Editnek :D ÍÍgy van, csatlakozom én is! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Dáwid! Nagyon boldog születésnapot kívánok neked! :D Én is mindkettőtöknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Én is mindkettőtöknek! Csatlakozom én is :D Még vagy 70évet mind2-nek ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 ... Ui: ahányszor ránézek a képedre, mindig Tápiószecső cartárs jut eszembe, ugyanilyen kinézetű autója van (volt?). (Az elektromosból hoztam át.) A tapasztalt szemeket nehéz megtéveszteni. :D Még az enyém, de a kép kb. 5 éves. Nem tudom hol lelte meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts