spzoli Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Jéééééééééééé 1 mondat, amiben nem szerepelt, hogy itt dél-afrikában :D ^_^ :P Dehogynem, csak burkoltan. A göndör hajú helyi lakosnak kellett volna adni valamit, de nem adott, ezért kiszúrta a kerekét. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Van sajátjuk... 1ről tudok, hogy van az osztrákoknál... Pistaaa.... itt Afrikában sem olyan sűrűn van 380-as mááár ^_^ :P De ha tudok viszek majd haza 4,1 est is.... mert az van itt Afrikábaaan ;) ;) Igen, a burkolat megvan, azt még nem sikerült ellopniuk, itt Afrikában, az gyapjas hajú, sötétkék -nem vok rasszista! - bőrszínű emberkéknek sem... és nincs egy hónap és megyek haza...sejcsuhajja.. viszek vagy pár WuWuzelát is... :D :P Szó mi szó, nagyon tetszett nekik. Sztem a rekodod is nagy sikert aratott volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Van sajátjuk... 1ről tudok, hogy van az osztrákoknál... Pistaaa.... itt Afrikában sem olyan sűrűn van 380-as mááár :P ;) De ha tudok viszek majd haza 4,1 est is.... mert az van itt Afrikábaaan ;) :D Igen, a burkolat megvan, azt még nem sikerült ellopniuk, itt Afrikában, az gyapjas hajú, sötétkék -nem vok rasszista! - bőrszínű emberkéknek sem... és nincs egy hónap és megyek haza...sejcsuhajja.. viszek vagy pár WuWuzelát is... :P :P Pest megyében nem kérünk belőle :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Van sajátjuk... 1ről tudok, hogy van az osztrákoknál... Pistaaa.... itt Afrikában sem olyan sűrűn van 380-as mááár :P ;) De ha tudok viszek majd haza 4,1 est is.... mert az van itt Afrikábaaan ;) :D Igen, a burkolat megvan, azt még nem sikerült ellopniuk, itt Afrikában, az gyapjas hajú, sötétkék -nem vok rasszista! - bőrszínű emberkéknek sem... és nincs egy hónap és megyek haza...sejcsuhajja.. viszek vagy pár WuWuzelát is... :P :P Ne is mondd azt a szart, ma annyira dolgoztam, hogy a nagykerekben meg-megálltam meccset nézni, hát mintha egy darázsfészek mellett ültem volna, vagyis álltam... ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Igazából kis számban élőben nem annyira gáz (az de nem annyira), csak amikor 40-50 ezer fújja egyszerre ... már ha tudja fújni, nem egyszerű :P ;) :D Pest megyében nem kérünk belőle :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Mi a szőrömmel tudom a retkes benga szagot uninstalálni a kezemről? Na most járjon a szájatok bengás társaság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Mi a szőrömmel tudom a retkes benga szagot uninstalálni a kezemről? Na most járjon a szájatok bengás társaság :D Szappan b+ sok szappan. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Mi a szőrömmel tudom a retkes benga szagot uninstalálni a kezemről? Na most járjon a szájatok bengás társaság :D Moss kezet pálinkával. Akkor pálinkaszagú lesz ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Mi a szőrömmel tudom a retkes benga szagot uninstalálni a kezemről? Na most járjon a szájatok bengás társaság :D ultraderm ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Gondolom otthon is feltalálták már a waterless (víz nélküli - mielőtt kikapok, hogy én törni magyar, mert lenni kint 2 hét külföld :D ) kéztisztítót, az illatosított... én azt használom.. az még a gázolajjal, meg a kerozinnal is elbánik - itt Dél-Afrikában is... ^_^ :P - Csakis Méllllllyentiszteltkék Pista elvtárs kedvéért ;) ultraderm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Gondolom otthon is feltalálták már a waterless (víz nélküli - mielőtt kikapok, hogy én törni magyar, mert lenni kint 2 hét külföld :D ) kéztisztítót, az illatosított... én azt használom.. az még a gázolajjal, meg a kerozinnal is elbánik - itt Dél-Afrikában is... ^_^ :P - Csakis Méllllllyentiszteltkék Pista elvtárs kedvéért ;) Afrikából rendelsz haza cuccot? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Mi a szőrömmel tudom a retkes benga szagot uninstalálni a kezemről? Na most járjon a szájatok bengás társaság :D Áztasd kromofágban. Garantálom, hogy nem lesz utánna olyan szaga mint előtte, mondjuk lehet, hogy bőröd sem marad, de ez nem volt követelmény a feladványban ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szappan b+ sok szappan. :P 1 szappan ráment de még mindig büdös. Áááááááááá ;) Moss kezet pálinkával. Akkor pálinkaszagú lesz :D ;) Te kussoljál, te traktorista vagy. Amugy inkább megiszom a páleszt azt nem érdekel a szag. :D ultraderm :P Az is megvolt 2x. Most legalább nemcsak a benga bűzlik hanem az ultraderm + a szappan szaga ami így mixelve nem a legzsírabb. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Gondolom otthon is feltalálták már a waterless (víz nélküli - mielőtt kikapok, hogy én törni magyar, mert lenni kint 2 hét külföld :D ) kéztisztítót, az illatosított... én azt használom.. az még a gázolajjal, meg a kerozinnal is elbánik - itt Dél-Afrikában is... ^_^ :P - Csakis Méllllllyentiszteltkék Pista elvtárs kedvéért ;) Nem. Nálunk van víz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 1 szappan ráment de még mindig büdös. Áááááááááá ^_^ Te kussoljál, te traktorista vagy. Amugy inkább megiszom a páleszt azt nem érdekel a szag. :P Az is megvolt 2x. Most legalább nemcsak a benga bűzlik hanem az ultraderm + a szappan szaga ami így mixelve nem a legzsírabb. :D Akkor marad az afrikai módszer, homok, teveszar, MUNKA. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Mi a szőrömmel tudom a retkes benga szagot uninstalálni a kezemről? Na most járjon a szájatok bengás társaság :D Gázolaj teeeeeeee. ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Akkor marad az afrikai módszer, homok, teveszar, MUNKA. ^_^ Munka? akkor inkább legyen büdös. :D Már most a 2 meló mellett úgy vagyok nem veszek semmit aminek nyele van mert azzal melózni kell. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Vazzzzzzzzzzeeeeeeeeeee , megfulladok.. a röhögéstől...... :P :D ^_^ Akkor marad az afrikai módszer, homok, teveszar, MUNKA. ;) És az Észak-Afrika, itt Dél-Afrikában nincsenek tevék... Wuwuzela típusú gyilkos méh annál több :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szal büdös a munka.. értjük :P ;) Halkan megjegyezném itt is van víz, de az kell a külföldiek fürdetéséhez... Mit nézel?.. Te is megmosod a zöldséget, húst mielőtt a kondérba dobod, nem? ... ;) :D ^_^ Munka? akkor inkább legyen büdös. :D Már most a 2 meló mellett úgy vagyok nem veszek semmit aminek nyele van mert azzal melózni kell. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szal büdös a munka.. értjük ;) :D Halkan megjegyezném itt is van víz, de az kell a külföldiek fürdetéséhez... Mit nézel?.. Te is megmosod a zöldséget, húst mielőtt a kondérba dobod, nem? ... :P :P :D ^_^ :P ;) Gondolom a játékosokat nem eszik meg. Az ennivalóval nem játszunk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szal büdös a munka.. értjük :D ^_^ 2 melóhelyem van és egyik sem leányálom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 :D ^_^ :P Gondolom a játékosokat nem eszik meg. Az ennivalóval nem játszunk ;) Nem de a vuvuzela felmászik a seggedbe és jól megcsíp. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Vazzzzzzzzzzeeeeeeeeeee , megfulladok.. a röhögéstől...... :P :D ^_^ És az Észak-Afrika, itt Dél-Afrikában nincsenek tevék... Wuwuzela típusú gyilkos méh annál több :D ;) Meg helyihülye, kisebbségi magyar... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 ehagass..fennvagyok a jutyúbon, a magyar tv betett... :D ^_^ Meg helyihülye, kisebbségi magyar... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Nah mivan doktorúr? Büdös még a mancsod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts