CoolAdam Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Hy! hening cartárs hétvégén mondta hogy pénteken Pezoba lesz ezt megtudnátok nekem mondani pontosan hol van?? mer azt nem kérdeztem meg ^_^ :D Köszöntem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Az ötlet jó volt, csak a júzer>user>felhasználó (Te) autóját (kocsid) nem ismeri, mert akkor tudta volna hogy nincs benne. Jól van na ,csak azt hittem lúzert akartál írni :D Azt ismerem hogy user,csak így még nem láttam leírva hogy júser ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Hy! hening cartárs hétvégén mondta hogy pénteken Pezoba lesz ezt megtudnátok nekem mondani pontosan hol van?? mer azt nem kérdeztem meg ^_^ :D Köszöntem! Petz Lajos,Roosevelt utca sarok! Egy Pub,ki van rá írva hogy Pezó! Ahogy Zotya társ mondaná,pl. google térképen megtalálod :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Jól van na ,csak azt hittem lúzert akartál írni :D Azt ismerem hogy user,csak így még nem láttam leírva hogy júser ^_^ Ha "z"-nek nézed akkor kevésbé téveszted össze ;) Nincs nekem bajom senkivel, hogy le-"lúzer"ezzem. Ha lenne se tenném amúgy, de ha nincs akkor még annyira se :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Petz Lajos,Roosevelt utca sarok! Egy Pub,ki van rá írva hogy Pezó! Ahogy Zotya társ mondaná,pl. google térképen megtalálod ^_^ már megvan csak nem tudtam hol keressem :D :P mellesleg kik lesznek a jelenlévők? ;) most tudtam meg ebben a pillanatban hogy aznap kell mennem pécsre nem csüt :@ szal lehet rögtön odameek henignek akkora igértem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Nincs meg valakinek a Szép nyári nap musical DVD-n? Adnék helyette Avatar DVD-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 már megvan csak nem tudtam hol keressem :D ^_^ mellesleg kik lesznek a jelenlévők? :P 99%-ban ami biztos Karcsi, Opelosfater meg én. A többiek, ízlés szerint, szerencsére van egy-két új emberke is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 99%-ban ami biztos Karcsi, Opelosfater meg én. A többiek, ízlés szerint, szerencsére van egy-két új emberke is. :P Pl. ÉÉNNN?? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 99%-ban ami biztos Karcsi, Opelosfater meg én. A többiek, ízlés szerint, szerencsére van egy-két új emberke is. :D És mikor ? Óra perc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Pl. ÉÉNNN?? ^_^ :D Azért írtam, hogy szerencsére, meg ugye nekem hiába mondtok nevet, max. csak a fórumos neveket jegyzem meg. Kell egy kis idő amig összekötöm a neveket az emberekkel, meg a kocsikkal. Túl sok infótól meg lefagy a rendszer. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 99%-ban ami biztos Karcsi, Opelosfater meg én. A többiek, ízlés szerint, szerencsére van egy-két új emberke is. :P rám is célzol pajti?? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Gyááá, ott van ám a kiscsaj ;) ;) a hűűhás fotók még olyanok sincsenek mint az ájvivesek.. :D Há'baromi jól néz ki... :D :P ^_^ Akkor még : http://naplanya.haon.hu/szilvi-2010.02.26./215500 :P Had szenvedjen Zotya :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Azért írtam, hogy szerencsére, meg ugye nekem hiába mondtok nevet, max. csak a fórumos neveket jegyzem meg. Kell egy kis idő amig összekötöm a neveket az emberekkel, meg a kocsikkal. Túl sok infótól meg lefagy a rendszer. :P Alaplapcsere ^_^ Meg nagyobb memória ;) Bacca meg,most mondják megint nől a benya ára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Akkor még : http://naplanya.haon.hu/szilvi-2010.02.26./215500 :P Had szenvedjen Zotya ;) ;) Degetzy.. :D :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 rám is célzol pajti?? ;) :D Jaaj, had ne kelljen mindenkit végigsorolnom! :P Akkor azt mondom, hogy sokan vagyunk, de még mindíg nem elegen! ^_^ Akkor még : http://naplanya.haon.hu/szilvi-2010.02.26./215500 :P Had szenvedjen Zotya ;) :D Nem teccik, anorxiás. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Ha "z"-nek nézed akkor kevésbé téveszted össze :D Te Dáwid, az én képemhez írsz hozzászólást Novynak? :D ^_^ Ha valaki végigolvassa őket, halvány elképzelése se lesz mi közöm van a reptéri forgalomirányítókhoz és ahhoz, hogy Novy póló nélkül rohangál. :P De pihentagyúak vagytok! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 ....Nem teccik, anorxiás. :D.... Erről mesélj már egy kicsit ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Erről mesélj már egy kicsit :D ^_^ :P Anorexiás na, tudod aki nem eszik elég pörküttet noklival. ;) 12 felhasználó: zotya975, Kotama, dita, FPepe, daykiller, mélykék76, brezsó, peti468, Pötty86, Hjoe, Pocsi, Najsz88 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 ....Anorexiás na, tudod aki nem eszik elég pörküttet noklival. ^_^.... Tudsz olyan mutatni a "A nap lánya" témakörben, aki szerinted nem gebe ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Te Dáwid, az én képemhez írsz hozzászólást Novynak? ^_^ :P Ha valaki végigolvassa őket, halvány elképzelése se lesz mi közöm van a reptéri forgalomirányítókhoz és ahhoz, hogy Novy póló nélkül rohangál. ;) De pihentagyúak vagytok! ;) :D Valahol be kellett szólni neki :P Ha már úgyis a Te képednél voltam... Úgyis többet nézi mint a sajátját :P :P Amúgymeg az eleje neked szólt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 És mikor ? Óra perc? 20.00. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Azért örülök hogy az enyémnek nincs ilyen képessége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Azért örülök hogy az enyémnek nincs ilyen képessége :P :D De azért jópofa. ;) Generálozás után amikor az alapjáratot basztattuk az astrának is volt 1szer 1szer hasonló hangja, de majdnem leállt ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts