Opeles90 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Na de kérlek, én nős vagyok :P ;) küldjed már komám, küldjed.. ^_^ Biztos nem volt aki lefárassza.. :D :P Tudom főnököm, Tudom... Nekem is van barátnőm...aztán...nah.. ;) Ment a személyes üzi :D :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Tudom főnököm, Tudom... Nekem is van barátnőm...aztán...nah.. :P Ment a személyes üzi ;) :P :D :D Gyááá, ott van ám a kiscsaj ;) :D a hűűhás fotók még olyanok sincsenek mint az ájvivesek.. :D Há'baromi jól néz ki... :P :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Gyááá, ott van ám a kiscsaj :P ;) a hűűhás fotók még olyanok sincsenek mint az ájvivesek.. :D Há'baromi jól néz ki... ;) :D ^_^ Sanci szerelmes. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sanci szerelmes. ^_^ :P Nem a ;) de volnának elképzeléseim a ma estével kapcsolatban.. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Visit My Website Ő sem rossz :P szép lábak :D Ja szép vékonyak, ha kitépném nem is vérezne, egy comb legyen vastag. :D Hi mindenki! Azt hallottam ,hogy azért is lehet a rángatás a kocsimban,mert a kipufogógáz visszavezető csővet ki kellene tisztítani ;) Nekem az hol van,ha van? ;) Kössze Sehol, a mienkből kihagyták. :P Ma egy irodában pakolásztuk a bútorokat, nem volt egyszerű úgy megcsinálni, hogy mindekinek tetszen, meg el is férjenek. Egy csaj nem jött még megnézni hová raktuk az íróasztalát, hát odaraktam a sarokba, mögötte hagytam 80 centi helyet ott mindenki befér. Beviharzik a hölgyemény, olyan 130kiló, egy combja mint az én derekam. :D Aszonygya szerinted az az asztal ott jó helyen van???? ^_^ Öööö, izéééé :P még nincs beállítva, csak odaraktam úgy nagyjából..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Ja szép vékonyak, ha kitépném nem is vérezne, egy comb legyen vastag. :P Tessék Zotya. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Tessék Zotya. :D ^_^ Ez már nekem is sokk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Ez már nekem is sokk. :P Szokjad! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sziasztok! Nem tudtok véletlenül jó bontót Miskolcon és Hajdú-biharban? előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sziasztok! Nem tudtok véletlenül jó bontót Miskolcon és Hajdú-biharban? előre is kösz! A 37-esen Szerencs felé láttam párat, Hajdúban meg bőven kerül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Engem még egyszer se mértek be ;) Fatert már igen.... Bár részemről...ami késik nemmúlik... Sajnos 1szer be fognak ezt tudom... :P Fő az optimista hozzáállás ;) Hi mindenki! Azt hallottam ,hogy azért is lehet a rángatás a kocsimban,mert a kipufogógáz visszavezető csővet ki kellene tisztítani ^_^ Nekem az hol van,ha van? :D Kössze Igaz is, csak nem a Te motorodra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Fő az optimista hozzáállás :D Igaz is, csak nem a Te motorodra :P Ahhoz kéne EGR szelep is nem? Anélkül kicsit nehéz lenne. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Ahhoz kéne EGR szelep is nem? Anélkül kicsit nehéz lenne. :D Nehéz, de nem lehetetlen, egy Győri srácnak, szintén Petya, van olyan elképesztő kartergáza, hogy ha nem húzza le csövet az injektorról szabályosan megfolytja a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Ahhoz kéne EGR szelep is nem? Anélkül kicsit nehéz lenne. :D Persze. Ez a cső, meg az EGR szelephez. Valójában nem is a csövet kell igazán takarítani hanem a szelepet, de azt is inkább lecsukni a p.csába ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Tessék Zotya. :D ^_^ Baszkiii... Megtelt a teló memóriája, ajdnem lefagyott... Ilyet ne csinálj többet lécci...:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Baszkiii... Megtelt a teló memóriája, ajdnem lefagyott... Ilyet ne csinálj többet lécci...:-D Facé' kell minden linkre rányomkodni... :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Fő az optimista hozzáállás ^_^ Igaz is, csak nem a Te motorodra :P Sejtettem,ezért kérdeztem ha van akkor hol,mert én sem tudtam róla hogy van,de egy "szerelő" mondta azt is nézzem meg,neki most nincs ideje :D Mind1 ,azért kössze mindenki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 egy "szerelő" mondta azt is nézzem meg,neki most nincs ideje ^_^ Biztos nagyon jól is érti a szakmáját.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sejtettem,ezért kérdeztem ha van akkor hol,mert én sem tudtam róla hogy van,de egy "szerelő" mondta azt is nézzem meg,neki most nincs ideje :D Mind1 ,azért kössze mindenki :P Én azért odavittem volna keresse-mutassa meg, hogy legközelebb te is megtaláld. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Biztos nagyon jól is érti a szakmáját.. :D A szakmát igen, csak a júzer autóját nem ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Biztos nagyon jól is érti a szakmáját.. :D Aham :P Többet nem is viszem oda a kocsit! Szomszédom ajánlotta,hogy milyen jól dolgozik meg minden ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 A szakmát igen, csak a júzer autóját nem :P ;) Én is jobban értek a fauvé 2.0 tédéí motorhoz mint a sajátoméhoz.. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 A szakmát igen, csak a júzer autóját nem :D ^_^ Az mit jelent hogy júzer autóját nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Az mit jelent hogy júzer autóját nem? Az ötlet jó volt, csak a júzer>user>felhasználó (Te) autóját (kocsid) nem ismeri, mert akkor tudta volna hogy nincs benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Az mit jelent hogy júzer autóját nem? user autója. user=felhasználó Szóval a szakmát érti, csak a te autódat nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts