Opeles90 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Én is most csörögtem a góréra, hogy lesz-e valami eksön ma :D elvileg 10 órára kellett volna menni de ha így esik akkor kb lefújják a mai napot :P legalább kialszom magam :P csak tudnék már valami konkrétat, lehet kimászok délután pecázni egyet :D úgyis rég voltam már.. ^_^ Görbüljön aztán :D Én is amúgy ma egésznap a pecáról "álmodozok". Megyünk balatonra majd 10.-én egy hétre. Na már odafele úton megveszem a jegyet ;) :P ;) Megérkezünk, rongyokat kihajigálom a szekrénybe, visszazizzenek a kocsiba és éjszaka 11ig fel nem jövök a partról. Remélem olyan eredményes lesz az év mint tavaly volt. 1 rakás kárászt fogtunk. De annyit, hogy most karácsonykor is még abból készült az alapleve a halászlének ;) Bár lehet csak a pofám nagy, mert tavaly is az volt..megérkeztünk és bevágódtam az ágyba. :D Nah mondom én 400 kilóméter után döglök 1 kicsit :P Mondjuuuuk utánna nemsokkal elindultam gyalog a horgászhelyre :D Kocsi ugye ott állt az udvaron, nem mentem vele töltés nélkül. Szombati napon érkeztem meg, és hétfőn ment a szervizbe ott máriafürdőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Itt meg tűz a nap :D ^_^ :P Megyek is dolgozni mert ott klíma van, itt meg csak meleg, meg fény ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Azt nem mondtam hogy rossz, csak tovább bővíteni nem érdemes. Öregecske már :D Viszont olyan gépet ami így bírja a strapát még nem találtam. Illetve de, Pana ThugBook-ja az még jobban is bírja, csak nem ennyiért :P ^_^ Nekem a régi öreg Acer hibátlanul működik már több mint 5 éve. Hogy az mit kapott tőlem. Két éve a fiam nyúzza. Napi átlag 10 órát volt a neten 5 éve állandóan. Igaz az akksija már kuka. Vinyót is kellett benne cserélni. De ennyi volt a hibája. Az enyém a mostani lassan két éves lesz, MSI. Ez is hibátlan. Szintén baromi sok netezés. ;) Azota van rajta ez az XP, még nem kellett ujra telepiteni. Még ez egy darabig menni fog nálam. 250 Gb vinyó 2 Gb Ram. Igaz a videókari csak 540 es, de nekem elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Nekem a régi öreg Acer hibátlanul működik már több mint 5 éve. Hogy az mit kapott tőlem. Két éve a fiam nyúzza. Napi átlag 10 órát volt a neten 5 éve állandóan. Igaz az akksija már kuka. Vinyót is kellett benne cserélni. De ennyi volt a hibája. Az enyém a mostani lassan két éves lesz, MSI. Ez is hibátlan. Szintén baromi sok netezés. :D Azota van rajta ez az XP, még nem kellett ujra telepiteni. Még ez egy darabig menni fog nálam. 250 Gb vinyó 2 Gb Ram. Igaz a videókari csak 540 es, de nekem elég. Nekem is 3. éves az Acer, és nekem sincs semmi baja. Igaz nekem 7-es van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Némmá... Csajszi technikusin volt osztálytársam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Nekem is 3. éves az Acer, és nekem sincs semmi baja. Igaz nekem 7-es van rajta. Nekem a bill.je adta meg magát de az már pár hete jelentkezett is ;) attól függetlenül 1 jó évig kapta az ívet a keverőben, az a rezgés-mozgás a kijelzőt is érintette, kontakthiba és tsai na de az azzal jár.. ;) Némmá... Csajszi technikusin volt osztálytársam :D Egész helyeske csak nézhetne egy normálisabb szemcsit, kevesebb szemhéjfesték meg izéhozé :D de azért elbírnék vele tölteni egy álmatlan éjszakát.. ^_^ :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Nekem a bill.je adta meg magát de az már pár hete jelentkezett is ;) attól függetlenül 1 jó évig kapta az ívet a keverőben, az a rezgés-mozgás a kijelzőt is érintette, kontakthiba és tsai na de az azzal jár.. :D Egész helyeske csak nézhetne egy normálisabb szemcsit, kevesebb szemhéjfesték meg izéhozé :D de azért elbírnék vele tölteni egy álmatlan éjszakát.. ^_^ :P :P :P :P Ha gondolod PÜ-ben megadom iwiwes elérhetőségét :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 oh! hogy az a .... http://pics.coldline.hu/pics/51181-20100621-zCq0xo.jpg http://pics.coldline.hu/pics/51182-20100621-t9VfbB.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 oh! hogy az a .... http://pics.coldline.hu/pics/51181-20100621-zCq0xo.jpg http://pics.coldline.hu/pics/51182-20100621-t9VfbB.jpg Részvétem :D Ezek a képek egy 30-as lesz! táblázat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Részvétem :D Ezek a képek egy 30-as lesz! táblázat Sajnos már a kezemben van a csekk ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sajnos már a kezemben van a csekk :D Remélem ez kicsit felvidít: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Remélem ez kicsit felvidít: http://kephost.hu/image-680B_4C1F3A1C.jpg Csak egy kicsit, ugyanis melo hiányában, pénz hiányával is küszködök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Némmá... Csajszi technikusin volt osztálytársam ^_^ Mesélj. :P ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 oh! hogy az a .... http://pics.coldline.hu/pics/51181-20100621-zCq0xo.jpg http://pics.coldline.hu/pics/51182-20100621-t9VfbB.jpg ilyen képet honnan lehet szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 ilyen képet honnan lehet szerezni? https://kozigbirsag.police.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 https://kozigbirsag.police.hu/ köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Ezek a fehér astrások... hihetetlen... :D :D :P :P :D ;) ;) :D A reggeli HSZ pedig frissítésre szorul: Nap nincs, eső van, klíma sincs mert elpusztult, de legalább meleg van a tetőtérben, plusz a lift beázott (!!! :P ) úgyhogy az irodaépület azon szárnyában sétálunk... szerszámos ládákkal persze... ^_^ És vége a kajaszünetnek úgyhogy mehetek vissza szaunázni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Ezek a fehér astrások... hihetetlen... :P :D :P :P :P ;) ;) :D A fehérnek kisebb a légellenállása. Hamarabb gyorsul, és könnyű tullépni a sebességet. Amellett talán halkabbak is, és igy a motorzaj sem tudatosítja az ártatlan sofőrben, hogy esetleg valami gond lehet ebből a féktelen száguldásból. Amellett, mivel a fehérből ugye nagyon sok van, azt hihetik hogy beleolvadnak a forgalom sűrűjébe, vagy hogy esetleg a vakító szín miatt elhomályosítják a rend éber őreinek a szemét. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Engem még egyszer se mértek be ^_^ Fatert már igen.... Bár részemről...ami késik nemmúlik... Sajnos 1szer be fognak ezt tudom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 A fehérnek kisebb a légellenállása. Hamarabb gyorsul, és könnyű tullépni a sebességet. Amellett talán halkabbak is, és igy a motorzaj sem tudatosítja az ártatlan sofőrben, hogy esetleg valami gond lehet ebből a féktelen száguldásból. Amellett, mivel a fehérből ugye nagyon sok van, azt hihetik hogy beleolvadnak a forgalom sűrűjébe, vagy hogy esetleg a vakító szín miatt elhomályosítják a rend éber őreinek a szemét. :D ^_^ Látszik, hogy nem dolgoztál ma! :P ;) Kivagy pihenve. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 A fehérnek kisebb a légellenállása. Hamarabb gyorsul, és könnyű tullépni a sebességet. Amellett talán halkabbak is, és igy a motorzaj sem tudatosítja az ártatlan sofőrben, hogy esetleg valami gond lehet ebből a féktelen száguldásból. Amellett, mivel a fehérből ugye nagyon sok van, azt hihetik hogy beleolvadnak a forgalom sűrűjébe, vagy hogy esetleg a vakító szín miatt elhomályosítják a rend éber őreinek a szemét. :D ^_^ én abba reménykedek mindig h azthiszik tesó vagyok :P multkor este véletlen beleakadtam a fénykürtbe és rájuk villogtam, és visszaköszöntek ;) azóta van amikor nappal is intenek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Mesélj. :P ;) ;) :D áááá... nincs miről mesélni :D Sajnos ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Hi mindenki! Azt hallottam ,hogy azért is lehet a rángatás a kocsimban,mert a kipufogógáz visszavezető csővet ki kellene tisztítani ^_^ Nekem az hol van,ha van? :D Kössze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 :P :D Ha gondolod PÜ-ben megadom iwiwes elérhetőségét :D ;) Na de kérlek, én nős vagyok :D ;) küldjed már komám, küldjed.. ^_^ Látszik, hogy nem dolgoztál ma! :D :P Kivagy pihenve. :P Biztos nem volt aki lefárassza.. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Na de kérlek, én nős vagyok :P ;) küldjed már komám, küldjed.. ^_^ :P :P Biztos nem volt aki lefárassza.. :D :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts