Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Amúgy a tavalyi árfolyamon a 7-esen Siófok környékén 6-7 rupóért csináltak mindent. Eddig egyszer álltunk meg fizetős hőgynél, ("kicsit" ittasan) Csak hogy megkérdezzük, merre van meki a környéken, de arra már nem emlékszem hogy meg tudta -e mondani :D ^_^ Azt tudom hogy az első akinél haver megállt, annyira csúnya volt, hogy inkább nyélgázzal továbbment hogy megkérdezzük a következőt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 http://kep.psharing.com/375617.jpg Milyen kis életrevaló akác nőtt ki a társasházunk kapuja előtt a betonból... ;) de vmelyik panelproletár úgyis kicibálja amelyik nem bírja a zöldet :D Jah, valamelyik szemét dög félti majd a betont ^_^ :D Nagyim mondta hogy a nyaralóban fel kéne kapálni a kert egyik felét, mert... Fater itt közbeszólt: kapálni nem segítünk, betonozni igen :P ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Mire állítsam a multimétert? 200 2K 20K 200K 2M 20M 200M 2K-ra állítva 175 Elméletileg jó, ha sorba vannak kötve a ledek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Jah, valamelyik szemét dög félti majd a betont :D :D Nagyim mondta hogy a nyaralóban fel kéne kapálni a kert egyik felét, mert... Fater itt közbeszólt: kapálni nem segítünk, betonozni igen ^_^ :P :P ;) ;) Nem is azzal van a baj, de olyan kis aranyos kis növény...ahogy kibújt a kis résen. Figyu ugye ez egy 3 emeletes társasház udvarral. Amin van egy pár fa. Hátsó részében egy aranyeső, elől 1 tuja, meg 1 ilyen nórabóra vagy mi a facom fa. nnno.. tavaly 1ik lakó kiment és az aranyesőt ami már olyan nagy volt hogy az első emelet aljáig nyúlt a teteje, egy az egyben kinyeste... szilvafát megcsonkította, tuját azt hagyta. Ja igen...a garázsunk mellett van 1 fa. Na most az ott tök jó, mert nyáron nem gyengén felfogja a hőt a garázstól, plusz úgy esik az árnyéka, hogy délután ha beállunk a garázs elé mert még mondjuk megyünk valahova az árnyéka kivetődik a kocsira, és nincs benne 200ezer fok meleg. Azt is ki akarta szedni. Amikor láttam hogy fűrésszel méregeti azt is, lementem hogy álljon már meg a menet...... Szerencsére nem nyult hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Ebben van valami... :D Inkább nem számolom ki hogy mennyibe van egy állandó asszony, meg egy "fizetős" mert lehet hogy meglepődnék ^_^ :P Csatlakozom ;) Hát ha nem fontos, hogy szeressenek, meg egyéb apróságok, le lehet Őket cserélni. :D Szélhámosok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 :D ^_^ Nem is azzal van a baj, de olyan kis aranyos kis növény...ahogy kibújt a kis résen. Figyu ugye ez egy 3 emeletes társasház udvarral. Amin van egy pár fa. Hátsó részében egy aranyeső, elől 1 tuja, meg 1 ilyen nórabóra vagy mi a facom fa. nnno.. tavaly 1ik lakó kiment és az aranyesőt ami már olyan nagy volt hogy az első emelet aljáig nyúlt a teteje, egy az egyben kinyeste... szilvafát megcsonkította, tuját azt hagyta. Ja igen...a garázsunk mellett van 1 fa. Na most az ott tök jó, mert nyáron nem gyengén felfogja a hőt a garázstól, plusz úgy esik az árnyéka, hogy délután ha beállunk a garázs elé mert még mondjuk megyünk valahova az árnyéka kivetődik a kocsira, és nincs benne 200ezer fok meleg. Azt is ki akarta szedni. Amikor láttam hogy fűrésszel méregeti azt is, lementem hogy álljon már meg a menet...... Szerencsére nem nyult hozzá Már pont belejött a nyírásba :P Nyírásról jut eszembe... le kéne vágatni a hajamat... a lógós tetőkárpit jó volt, mert tudtam hogy amikor hozzáér a hajam, akkor menni kell vágatni, mert az azt jelenti hogy hosszú. Mióta jó a tetőkárpit, észre se veszem mekkora a hajam ;) ;) :P Hát ha nem fontos, hogy szeressenek, meg egyéb apróságok, le lehet Őket cserélni. :D Szélhámosok! :P Ha gazdaságosságra mennék, akkor nem ezzel az autóval járnék :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 :P ;) ;) :D ^_^ Megijedtél? :D Egyébként tudom mire gondolsz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Elméletileg jó, ha sorba vannak kötve a ledek.... Most próbáltam őket a kocsiba,de egyik sem akar égni. Semmi ötletem, hogy mi lehet vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Most próbáltam őket a kocsiba,de egyik sem akar égni. Semmi ötletem, hogy mi lehet vele. Polaritás jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Hát ha nem fontos, hogy szeressenek, meg egyéb apróságok, le lehet Őket cserélni. :P Szélhámosok! ^_^ Nem mindenkinek adatik meg, hogy szeresse vki, azoknak ez a megoldás... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Megijedtél? :D Egyébként tudom mire gondolsz. :P ééén? dehogy ijedtem. Nem is tudod ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Most próbáltam őket a kocsiba,de egyik sem akar égni. Semmi ötletem, hogy mi lehet vele. Pontosan hova is szeretnéd őket bevarázsolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 ééén? dehogy ijedtem. Nem is tudod ^_^ De én tudom. Tetősínre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 De én tudom. Tetősínre. :P :D Honnan tudtad? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 :D Honnan tudtad? ^_^ Fanta súgja :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Pontosan hova is szeretnéd őket bevarázsolni? A középkonzolon az óra nem kapja meg gyújtásra a 12V-t, de a csatlakozón már néztem és ott van. a vezetékre kötöttem külön és így csak gyújtásra világítana. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Nem mindenkinek adatik meg, hogy szeresse vki, azoknak ez a megoldás... :D Hát akkor én verhetem a seggem a földhöz :P Eddig hál isten, semmi gond anyukával. kopp kopp. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Hát akkor én verhetem a seggem a földhöz ^_^ Eddig hál isten, semmi gond anyukával. kopp kopp. :D Így van, nem is tudod, milyen szerencsés vagy. Nekem pl. sose volt senkim, és nem azért, mert nem akartam volna... van, akihez a nők nem akarnak 2 lépésnél közelebb kerülni, tehet akármit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Fanta súgja ^_^ Kamuzik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Kamuzik :D Kezdők szerencséje ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Nem mindenkinek adatik meg, hogy szeresse vki, azoknak ez a megoldás... :D Ne érts félre, nem ítelem el az ilyesmit. Kellenek, tudom. ^_^ Kinek ezért, kinek azért. Aki pl. éjjel nappal kamionozik, vagy olyan az élete, hogy nem fér bele egy kapcsolat, annak is ez a megoldás. Így van, nem is tudod, milyen szerencsés vagy. Nekem pl. sose volt senkim, és nem azért, mert nem akartam volna... van, akihez a nők nem akarnak 2 lépésnél közelebb kerülni, tehet akármit. Olyan férfi nincs. :P Olyan van, hogy bátortalan, olyan is aki magasra teszi a mércét, de előbb-utóbb kialakul. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 A középkonzolon az óra nem kapja meg gyújtásra a 12V-t, de a csatlakozón már néztem és ott van. a vezetékre kötöttem külön és így csak gyújtásra világítana. Testet kap? Azt nézted már? A lámpakapcsolóban levő fényerőszabályzó szokott vacakolni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Így van, nem is tudod, milyen szerencsés vagy. Nekem pl. sose volt senkim, és nem azért, mert nem akartam volna... van, akihez a nők nem akarnak 2 lépésnél közelebb kerülni, tehet akármit. Erre szokta anyósom mondani, hogy ha valaki az ördögtől egy fokkal szebb, az előbb-utóbb talál magának párt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Testet kap? Azt nézted már? A lámpakapcsolóban levő fényerőszabályzó szokott vacakolni..... Elvileg kap, mert még a forrasztás előtt tökéletesen világított mind a 2 külön-külön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Tegnap találtam a nyaralónban valami 1000 éves szekrény mélyén :P Qrvára tetszik. Nem tudom hogy minek de hazahoztam, csak drágám közölte hogy amíg ez a sz.r itt ketyeg, addig nem alszik itt :D Mindegy, én aludtam nála, az óra marad ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts