Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Menni megyek, csak nem a városba hanem siófokra. Ott dolgozik most anyuka, és megyek hozzá. Majd csak holnap reggel esz haza a penész :P

Mellesleg jól látom, hogy tűzoltó vagy?

Aha, jó a szemed- a városban ^_^

Holnap nem is lenne jó, hív a szolgálat :D Keddtől ráérek.

Elküldve
Gondolom sorba van kötve a 3 led és az ellenállás.

Ha van kéznél 3V-os elemed, akkor egyenként ellenőrizd a ledeket. Ha egy kinyiffant akkor egyik sem fog világítani

6V-os jó?

Elküldve
akko bocsánat. de a veréb tuti nemvót mer azt én fotoztam deákon :P

Az nem vót, ;) érdekes pózt vett fel csóró madár ^_^

6V-os jó?

Szerintem sok lesz :D

Elküldve
Csakis söréteset!!! Azzal nagyobb az esély hogy eltalálod a delikvenst- na meg hogy több lovagjelöltet találsz el... ;)

Azaz, bele a sűrüjébe! :P Én már idomítom a kutyákat, arra ugranak, hogy: Apa itt az új barátom!" és csakis zacsira harapnak. ;)

nnah amióta megvan a gép, azóta most elsőnek lenyomtam 1 vírusellenőrzést. 156 Gigányi adatot ellenőrzött le, és összesen 2 fertőzött fájlt talált az egészben. Egész jóeredmény :P

Nem volt a multkor net, kihívtuk a szerelőt, valamit zagyavált, hogy minden oké, biztos vírusos a gép. Elküldtem (magamban) a halál facába, aztán az asszony valami online keresővel talált vagy 3-at. :P

Lemértem a caravant elfektetett hátsó üléssorral, 170-centi, ha kiveszem az ülőrészt akkor 190, kivegyem? De akkor kell oda valami deszka, mert beesek az első ülés mögé. Mondom az asszonynak gyere próbáljuk ki ketten hogyan férünk el benne. Aszonygya ketten?????? ^_^ Ja, bocsi....egyedül. :D He-he-he... :D

Elküldve
Sok!!! A ledek nyitófeszültsége 3 V felett van általában picivel ( 3.2,3.4 ) 6V-tól megnyekken!!!

Na az egyiket ellenőriztem és mint a 3led ég külön külön.

Elküldve
Azaz, bele a sűrüjébe! :P Én már idomítom a kutyákat, arra ugranak, hogy: Apa itt az új barátom!" és csakis zacsira harapnak. ;)

Nem volt a multkor net, kihívtuk a szerelőt, valamit zagyavált, hogy minden oké, biztos vírusos a gép. Elküldtem (magamban) a halál facába, aztán az asszony valami online keresővel talált vagy 3-at. :P

Lemértem a caravant elfektetett hátsó üléssorral, 170-centi, ha kiveszem az ülőrészt akkor 190, kivegyem? De akkor kell oda valami deszka, mert beesek az első ülés mögé. Mondom az asszonynak gyere próbáljuk ki ketten hogyan férünk el benne. Aszonygya ketten?????? ^_^ Ja, bocsi....egyedül. :D He-he-he... :D

Tegnap én is pont ezt csináltam. Mondom 186 centi vagyok. Ülések lehajt, befekszek, hát nem fértem el. Kivettem az üléseket, akkor már simán elfértem. Beraktam egy 190-es szivacsot, oszt csókolom. Amúgy ha rám hallgatsz, akkor úgy csinálod, hogy a fejed legyen a csomagtérajtónál, és akkor nem kell semmi az ülések alá ;)

Elküldve

Lemértem a caravant elfektetett hátsó üléssorral, 170-centi, ha kiveszem az ülőrészt akkor 190, kivegyem? De akkor kell oda valami deszka, mert beesek az első ülés mögé. Mondom az asszonynak gyere próbáljuk ki ketten hogyan férünk el benne. Aszonygya ketten?????? ^_^ Ja, bocsi....egyedül. :D He-he-he... :P

Tegnap én is pont ezt csináltam. Mondom 186 centi vagyok. Ülések lehajt, befekszek, hát nem fértem el. Kivettem az üléseket, akkor már simán elfértem. Beraktam egy 190-es szivacsot, oszt csókolom. Amúgy ha rám hallgatsz, akkor úgy csinálod, hogy a fejed legyen a csomagtérajtónál, és akkor nem kell semmi az ülések alá :D

Jó tudni hogy nem csak én próbáltam ki ;) :P

Elküldve
Akkor csak az ellenállás marad. Mérd meg multiméterrel!

Hogyan?

Ugye van külön egy ellenállásom azon próbálnám ki először.

A két végére érintsem és kész?

Mit kellene mutatnia?

Elküldve
Lemértem a caravant elfektetett hátsó üléssorral, 170-centi, ha kiveszem az ülőrészt akkor 190, kivegyem? De akkor kell oda valami deszka, mert beesek az első ülés mögé. Mondom az asszonynak gyere próbáljuk ki ketten hogyan férünk el benne. Aszonygya ketten?????? :P Ja, bocsi....egyedül. ^_^ He-he-he... :D

Tegnap én is pont ezt csináltam. Mondom 186 centi vagyok. Ülések lehajt, befekszek, hát nem fértem el. Kivettem az üléseket, akkor már simán elfértem. Beraktam egy 190-es szivacsot, oszt csókolom. Amúgy ha rám hallgatsz, akkor úgy csinálod, hogy a fejed legyen a csomagtérajtónál, és akkor nem kell semmi az ülések alá ;)

Akkor a caravanosoknak nem is kell se faház, se sátor egy több napos találkozón. ;) Mégiscsak caravant kellett volna vennem, felér egy lakókocsival. :D

Elküldve
Akkor a caravanosoknak nem is kell se faház, se sátor egy több napos találkozón. ^_^ Mégiscsak caravant kellett volna vennem, felér egy lakókocsival. :D

Fel bizony ;) De nem olyan "öreguras" :P

Elküldve
Akkor a caravanosoknak nem is kell se faház, se sátor egy több napos találkozón. ^_^ Mégiscsak caravant kellett volna vennem, felér egy lakókocsival. :D

Hát még ki nem próbáltam, de azon gondolkodom, hogy nem fogok minden egyes látogatás alkalmával kicsengetni 5 rupót a szobáért éjszakánként, ha az asszonyhoz megyek.

Elküldve
Hogyan?

Ugye van külön egy ellenállásom azon próbálnám ki először.

A két végére érintsem és kész?

Mit kellene mutatnia?

Igen, odaérinted és leolvasod mit mutat a műszer. 270 ohm felett már jó

Elküldve
Hát még ki nem próbáltam, de azon gondolkodom, hogy nem fogok minden egyes látogatás alkalmával kicsengetni 5 rupót a szobáért éjszakánként, ha az asszonyhoz megyek.

:D Az neked fizetős ha ott alszol? ^_^ (neeeem félreérteni..., a szobára gondoltam :P )

Elküldve
Fel bizony ;) De nem olyan "öreguras" :D

Hát most már nem cserélem le. :P Inkább keresek egy caravanos pasit magamnak... ^_^

Elküldve
:D Az neked fizetős ha ott alszol? ^_^ (neeeem félreérteni..., a szobára gondoltam ;) )

Jah a szoba fizetős. Az asszony még nem, leszámítva az évfordulókat szülinapokat névnapokat illetve az ünnepeket. :P

Elküldve
Igen, odaérinted és leolvasod mit mutat a műszer. 270 ohm felett már jó

Mire állítsam a multimétert?

200

2K

20K

200K

2M 20M 200M

2K-ra állítva 175

Elküldve
Jah a szoba fizetős. Az asszony még nem, leszámítva az évfordulókat szülinapokat névnapokat illetve az ünnepeket. ^_^

Ebben van valami... :D Inkább nem számolom ki hogy mennyibe van egy állandó asszony, meg egy "fizetős" mert lehet hogy meglepődnék :P ;)

Elküldve
Ebben van valami... :D Inkább nem számolom ki hogy mennyibe van egy állandó asszony, meg egy "fizetős" mert lehet hogy meglepődnék ^_^ :P

Csatlakozom ;)

Elküldve

375617.jpg

Milyen kis életrevaló akác nőtt ki a társasházunk kapuja előtt a betonból... ^_^

de vmelyik panelproletár úgyis kicibálja amelyik nem bírja a zöldet :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.