zozor Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Menni megyek, csak nem a városba hanem siófokra. Ott dolgozik most anyuka, és megyek hozzá. Majd csak holnap reggel esz haza a penész :P Mellesleg jól látom, hogy tűzoltó vagy? Aha, jó a szemed- a városban ^_^ Holnap nem is lenne jó, hív a szolgálat :D Keddtől ráérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 vót ^_^ http://www.demotivalo.com/nesquik/ :P :D akko bocsánat. de a veréb tuti nemvót mer azt én fotoztam deákon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Gondolom sorba van kötve a 3 led és az ellenállás. Ha van kéznél 3V-os elemed, akkor egyenként ellenőrizd a ledeket. Ha egy kinyiffant akkor egyik sem fog világítani 6V-os jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 akko bocsánat. de a veréb tuti nemvót mer azt én fotoztam deákon :P Az nem vót, ;) érdekes pózt vett fel csóró madár ^_^ 6V-os jó? Szerintem sok lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Csakis söréteset!!! Azzal nagyobb az esély hogy eltalálod a delikvenst- na meg hogy több lovagjelöltet találsz el... ;) Azaz, bele a sűrüjébe! :P Én már idomítom a kutyákat, arra ugranak, hogy: Apa itt az új barátom!" és csakis zacsira harapnak. ;) nnah amióta megvan a gép, azóta most elsőnek lenyomtam 1 vírusellenőrzést. 156 Gigányi adatot ellenőrzött le, és összesen 2 fertőzött fájlt talált az egészben. Egész jóeredmény :P Nem volt a multkor net, kihívtuk a szerelőt, valamit zagyavált, hogy minden oké, biztos vírusos a gép. Elküldtem (magamban) a halál facába, aztán az asszony valami online keresővel talált vagy 3-at. :P Lemértem a caravant elfektetett hátsó üléssorral, 170-centi, ha kiveszem az ülőrészt akkor 190, kivegyem? De akkor kell oda valami deszka, mert beesek az első ülés mögé. Mondom az asszonynak gyere próbáljuk ki ketten hogyan férünk el benne. Aszonygya ketten?????? ^_^ Ja, bocsi....egyedül. :D He-he-he... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 6V-os jó? Sok!!! A ledek nyitófeszültsége 3 V felett van általában picivel ( 3.2,3.4 ) 6V-tól megnyekken!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 6V-os jó? Ellenállással (>120 Ohm). Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Sok!!! A ledek nyitófeszültsége 3 V felett van általában picivel ( 3.2,3.4 ) 6V-tól megnyekken!!! Na az egyiket ellenőriztem és mint a 3led ég külön külön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Azaz, bele a sűrüjébe! :P Én már idomítom a kutyákat, arra ugranak, hogy: Apa itt az új barátom!" és csakis zacsira harapnak. ;) Nem volt a multkor net, kihívtuk a szerelőt, valamit zagyavált, hogy minden oké, biztos vírusos a gép. Elküldtem (magamban) a halál facába, aztán az asszony valami online keresővel talált vagy 3-at. :P Lemértem a caravant elfektetett hátsó üléssorral, 170-centi, ha kiveszem az ülőrészt akkor 190, kivegyem? De akkor kell oda valami deszka, mert beesek az első ülés mögé. Mondom az asszonynak gyere próbáljuk ki ketten hogyan férünk el benne. Aszonygya ketten?????? ^_^ Ja, bocsi....egyedül. :D He-he-he... :D Tegnap én is pont ezt csináltam. Mondom 186 centi vagyok. Ülések lehajt, befekszek, hát nem fértem el. Kivettem az üléseket, akkor már simán elfértem. Beraktam egy 190-es szivacsot, oszt csókolom. Amúgy ha rám hallgatsz, akkor úgy csinálod, hogy a fejed legyen a csomagtérajtónál, és akkor nem kell semmi az ülések alá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Na az egyiket ellenőriztem és mint a 3led ég külön külön. Akkor csak az ellenállás marad. Mérd meg multiméterrel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Azaz, bele a sűrüjébe! :P Én már idomítom a kutyákat, arra ugranak, hogy: Apa itt az új barátom!" és csakis zacsira harapnak. ;) Nem volt a multkor net, kihívtuk a szerelőt, valamit zagyavált, hogy minden oké, biztos vírusos a gép. Elküldtem (magamban) a halál facába, aztán az asszony valami online keresővel talált vagy 3-at. :P Lemértem a caravant elfektetett hátsó üléssorral, 170-centi, ha kiveszem az ülőrészt akkor 190, kivegyem? De akkor kell oda valami deszka, mert beesek az első ülés mögé. Mondom az asszonynak gyere próbáljuk ki ketten hogyan férünk el benne. Aszonygya ketten?????? ^_^ Ja, bocsi....egyedül. :D He-he-he... :P Tegnap én is pont ezt csináltam. Mondom 186 centi vagyok. Ülések lehajt, befekszek, hát nem fértem el. Kivettem az üléseket, akkor már simán elfértem. Beraktam egy 190-es szivacsot, oszt csókolom. Amúgy ha rám hallgatsz, akkor úgy csinálod, hogy a fejed legyen a csomagtérajtónál, és akkor nem kell semmi az ülések alá :D Jó tudni hogy nem csak én próbáltam ki ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Akkor csak az ellenállás marad. Mérd meg multiméterrel! Hogyan? Ugye van külön egy ellenállásom azon próbálnám ki először. A két végére érintsem és kész? Mit kellene mutatnia? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Lemértem a caravant elfektetett hátsó üléssorral, 170-centi, ha kiveszem az ülőrészt akkor 190, kivegyem? De akkor kell oda valami deszka, mert beesek az első ülés mögé. Mondom az asszonynak gyere próbáljuk ki ketten hogyan férünk el benne. Aszonygya ketten?????? :P Ja, bocsi....egyedül. ^_^ He-he-he... :D Tegnap én is pont ezt csináltam. Mondom 186 centi vagyok. Ülések lehajt, befekszek, hát nem fértem el. Kivettem az üléseket, akkor már simán elfértem. Beraktam egy 190-es szivacsot, oszt csókolom. Amúgy ha rám hallgatsz, akkor úgy csinálod, hogy a fejed legyen a csomagtérajtónál, és akkor nem kell semmi az ülések alá ;) Akkor a caravanosoknak nem is kell se faház, se sátor egy több napos találkozón. ;) Mégiscsak caravant kellett volna vennem, felér egy lakókocsival. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Akkor a caravanosoknak nem is kell se faház, se sátor egy több napos találkozón. ^_^ Mégiscsak caravant kellett volna vennem, felér egy lakókocsival. :D Fel bizony ;) De nem olyan "öreguras" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Akkor a caravanosoknak nem is kell se faház, se sátor egy több napos találkozón. ^_^ Mégiscsak caravant kellett volna vennem, felér egy lakókocsival. :D Hát még ki nem próbáltam, de azon gondolkodom, hogy nem fogok minden egyes látogatás alkalmával kicsengetni 5 rupót a szobáért éjszakánként, ha az asszonyhoz megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Hogyan? Ugye van külön egy ellenállásom azon próbálnám ki először. A két végére érintsem és kész? Mit kellene mutatnia? Igen, odaérinted és leolvasod mit mutat a műszer. 270 ohm felett már jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Hát még ki nem próbáltam, de azon gondolkodom, hogy nem fogok minden egyes látogatás alkalmával kicsengetni 5 rupót a szobáért éjszakánként, ha az asszonyhoz megyek. :D Az neked fizetős ha ott alszol? ^_^ (neeeem félreérteni..., a szobára gondoltam :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Fel bizony ;) De nem olyan "öreguras" :D Hát most már nem cserélem le. :P Inkább keresek egy caravanos pasit magamnak... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 :D Az neked fizetős ha ott alszol? ^_^ (neeeem félreérteni..., a szobára gondoltam ;) ) Jah a szoba fizetős. Az asszony még nem, leszámítva az évfordulókat szülinapokat névnapokat illetve az ünnepeket. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Igen, odaérinted és leolvasod mit mutat a műszer. 270 ohm felett már jó Mire állítsam a multimétert? 200 2K 20K 200K 2M 20M 200M 2K-ra állítva 175 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Hát most már nem cserélem le. :P Inkább keresek egy caravanost pasit magamnak... :P ;) ;) :D :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Jah a szoba fizetős. Az asszony még nem, leszámítva az évfordulókat szülinapokat névnapokat illetve az ünnepeket. ^_^ Ebben van valami... :D Inkább nem számolom ki hogy mennyibe van egy állandó asszony, meg egy "fizetős" mert lehet hogy meglepődnék :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Ebben van valami... :D Inkább nem számolom ki hogy mennyibe van egy állandó asszony, meg egy "fizetős" mert lehet hogy meglepődnék ^_^ :P Csatlakozom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Amúgy a tavalyi árfolyamon a 7-esen Siófok környékén 6-7 rupóért csináltak mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Milyen kis életrevaló akác nőtt ki a társasházunk kapuja előtt a betonból... ^_^ de vmelyik panelproletár úgyis kicibálja amelyik nem bírja a zöldet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts