Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 :D ^_^ Haveromnak volt szokása hogy ha fényképészt látott akkor kihajolt az ablakon és valami iszonyatosan elborult, idióta fejjel belevigyorgott a trafiba :P ;) Mindig szóltam hogy vigyorogjál, fényképeznek, ez meg már tekerte is lefelé az ablakot ;) Aztán már kapott ő is csekket és azóta nincs olyan jó kedve a 3lábút lát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Tudom :D Csaká hát nem lehetett kihagyni. Hát nekem egy darabig még nem hinném, hogy ilyet kell fognom. Nem tartunk még ott anyukával. De remélem nemsokára eljön az az időszak is. :P Azt Te csak hiszed... Lehet hogy már ma este szól a párod, hogy... asszem beszélnünk kéne... :D Na, akkor már kezdhetsz gyanakodni. ^_^ Jobb apukák már a terhesség alatt elkezdenek spórolni a csúzlira, és katalógust nézegetni, hogy golyósat, vagy söréteset érdemes e venni. ;) Csakis söréteset!!! Azzal nagyobb az esély hogy eltalálod a delikvenst- na meg hogy több lovagjelöltet találsz el... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Azt Te csak hiszed... Lehet hogy már ma este szól a párod, hogy... asszem beszélnünk kéne... :D Na, akkor már kezdhetsz gyanakodni. ^_^ Csakis söréteset!!! Azzal nagyobb az esély hogy eltalálod a delikvenst- na meg hogy több lovagjelöltet találsz el... :P Azt nem hinném, kb egy hete múltak el az ünnepek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Nagy titkot árulok el, ha elmondom, hogy a sünök honlapján ki van írva megyére bontva, hogy mikor-hol mérnek? Persze előfordul másfelé is. Komárom-Esztergom megyét nem szokták feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Komárom-Esztergom megyét nem szokták feltenni. ez a baj... :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Sziasztok! A ledet vagy az ellenállást tönkre tudom tenni forrasztás közben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Sziasztok! A ledet vagy az ellenállást tönkre tudom tenni forrasztás közben? Elvileg nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Sziasztok! A ledet vagy az ellenállást tönkre tudom tenni forrasztás közben? Ha a páka végével a lábakat támadod meg, és nem magát az alkatrészt akkor nem könnyű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Elvileg nem! Akkor mitért nem világítanak? Csak az egyiket forrasztottam a másik kb 10cm-re volt (egy vezetéken) arra csak rátekertem a szálakat és most egyik sem világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Akkor mitért nem világítanak? Csak az egyiket forrasztottam a másik kb 10cm-re volt (egy vezetéken) arra csak rátekertem a szálakat és most egyik sem világít. Mert fordítva kötötted be őket ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Azt nem hinném, kb egy hete múltak el az ünnepek ;) Akkor most van 3 hét ööm-bódottáá... :D ^_^ Nem jössz ma a városba? Minimeet? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Mert fordítva kötötted be őket ^_^ :D Sajnos nem! Mert utána megpróbáltam másképpen is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Sajnos nem! Mert utána megpróbáltam másképpen is. Mennyit kötöttél sorba? Mekkora ellenállást használtál? :D Ha új ledek, akkor a hosszabb lába a "+".... Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Mennyit kötöttél sorba? Mekkora ellenállást használtál? :D Ha új ledek, akkor a hosszabb lába a "+".... 2-őt ebből http://ledpc.hu/gepkocsi.html A kék műanyagos 3ledes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 2-őt ebből http://ledpc.hu/gepkocsi.html A kék műanyagos 3ledes Hmm, ezekben az előregyártott vacakokban általában túl kicsi az ellenállás. Hamar kipurcannak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Akkor most van 3 hét ööm-bódottáá... :D ^_^ Nem jössz ma a városba? Minimeet? :P Menni megyek, csak nem a városba hanem siófokra. Ott dolgozik most anyuka, és megyek hozzá. Majd csak holnap reggel esz haza a penész ;) Mellesleg jól látom, hogy tűzoltó vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Hmm, ezekben az előregyártott vacakokban általában túl kicsi az ellenállás. Hamar kipurcannak.... Működtek egészen addig amíg nem forrasztottam. Mindenhol ez van a kocsiban egész jól bírja. A kilométerórában is ezek vannak a gyári helyeken. Csak az eredeti foglalatos égőket kellett kivenni és odatenni a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Működtek egészen addig amíg nem forrasztottam. Mindenhol ez van a kocsiban egész jól bírja. A kilométerórában is ezek vannak a gyári helyeken. Csak az eredeti foglalatos égőket kellett kivenni és odatenni a helyére. Akkor hajlítsd ki a lábait és húzd ki a foglalatból. Lehet, hogy csak szétmelegítetted a forrasztást Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Akkor hajlítsd ki a lábait és húzd ki a foglalatból. Lehet, hogy csak szétmelegítetted a forrasztást Nem látok semmit, a forrasztások jók. Az ellenállás is ugyanolyan mint egy másikban aminek leszakítottam a fejét mire kijött az órából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 nnah amióta megvan a gép, azóta most elsőnek lenyomtam 1 vírusellenőrzést. 156 Gigányi adatot ellenőrzött le, és összesen 2 fertőzött fájlt talált az egészben. Egész jóeredmény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Nem látok semmit, a forrasztások jók. Az ellenállás is ugyanolyan mint egy másikban aminek leszakítottam a fejét mire kijött az órából. Gondolom sorba van kötve a 3 led és az ellenállás. Ha van kéznél 3V-os elemed, akkor egyenként ellenőrizd a ledeket. Ha egy kinyiffant akkor egyik sem fog világítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 nnah amióta megvan a gép, azóta most elsőnek lenyomtam 1 vírusellenőrzést. 156 Gigányi adatot ellenőrzött le, és összesen 2 fertőzött fájlt talált az egészben. Egész jóeredmény :P Hogy mennyi van azt sose tudod meg :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 http://www.dandog.hu/katyu-rider.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 http://www.dandog.hu/katyu-rider.html vót ^_^ http://www.demotivalo.com/nesquik/ :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 http://www.dandog.hu/katyu-rider.html :D Nem vagyok részeg, csak a kátyúkat kerülgetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts