J0hnny Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Azt hittem ilyen boxer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Azt hittem ilyen boxer. :D Ez nem is boxer hanem boxster... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Azt hittem ilyen boxer. :D Az nem Boxster?Klikk ide! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Boxer motoros boxster! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Nem szól a mélynyomó a gép melleti ládából. ^_^ Leültem mellé, egyből feltünt, a család többi tagja szerint már a hét eleje óta fura hangja van. :D Vájtfülűek. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Nesztek boxer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Na bammeg...ez üveghang... iiidióta ^_^ :P ;) Na,pont ez az a gép ami szereti,ha szénné forgatják.Nekem is azt mondta a szerelő,amikor mondtam,hogy rángat a gép,hogy nem szabad 8000 alá engedni,akkor kicsit erőtlen :D ;) :D Van benne valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Azt hittem ilyen boxer. :D Na de Zotyának? ^_^ Még a végén megszégyenítené Fatert.. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Na,pont ez az a gép ami szereti,ha szénné forgatják.Nekem is azt mondta a szerelő,amikor mondtam,hogy rángat a gép,hogy nem szabad 8000 alá engedni,akkor kicsit erőtlen :D :P ;) Van benne valami Hát.... Én ennyire még sosem lőttem meg.Nem is akarom. Nemtudom hányezret forgott, de tuti 6 körül volt. Füstöt is hagyott rendesen. ^_^ Nekem még sosem volt rángatás amúgy ;) Annyian írják, hogy rángat a kocsi. A kocsi 2002 óta van a családnál..De sztem még 1szer sem rángatott csak úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Nemtudom hányezret forgott, de tuti 6 körül volt. Füstöt is hagyott rendesen. ^_^ Ha az kiforogta volna a 6-ot akkor már kb egy motorcserén lennél túl :D de legalábbis a hf és a dugók komoly generál elé néztek volna :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Ha az kiforogta volna a 6-ot akkor már kb egy motorcserén lennél túl :D Fingalmam sincs tényleg, hogy mennyi lehet. Nincs fordulatszámmérőm ^_^ De ha lenne se tudnám. Pszichológiai tiltás azonnal tiltana 4500 körül :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Fingalmam sincs tényleg, hogy mennyi lehet. Na majd ha legközelebb összefutunk akkor megnézheted lassú gázrátétellel hogyan is emelkedik az a bizonyos mutató :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Fingalmam sincs tényleg, hogy mennyi lehet. Dízel az érzékeny az ilyenre,a benzines nem annyira kényes.Km meg használat függő. Ki lehet azt is fingatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Üdv itt! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Dízel az érzékeny az ilyenre,a benzines nem annyira kényes.Km meg használat függő. Ki lehet azt is fingatni az biztos. :P Érzékeny hát... főleg az állatkodásra. Na majd ha legközelebb összefutunk akkor megnézheted lassú gázrátétellel hogyan is emelkedik az a bizonyos mutató ;) Oké ^_^ Ma délután kaptam egy "meglepit".. Szőlőkötözés... :D Nincs is azzal semmi gond. Csak amikor délután szemben állok a nappal és süti a képemet.. közbe kötöm a szőlőt, és még a mocsadék szúnyog is odajön szemétkedni, és folyik a víz a fejemről...húh... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Na de Zotyának? ^_^ Még a végén megszégyenítené Fatert.. ;) ;) Röhögni fogsz, péntek este látunk is egy piros Porschét a parkoló mellett elmenni, Fater nézte, ki tudja mi játszódott le benne. Gondolom elképzelte ahogy felmarja vele az asztfaltot. :D Hát.... Én ennyire még sosem lőttem meg.Nem is akarom. Nemtudom hányezret forgott, de tuti 6 körül volt. Füstöt is hagyott rendesen. :D Nekem még sosem volt rángatás amúgy :P Annyian írják, hogy rángat a kocsi. A kocsi 2002 óta van a családnál..De sztem még 1szer sem rángatott csak úgy. Nekem is csak akkor amikor le volt csúszva a visszamenő cső. Fingalmam sincs tényleg, hogy mennyi lehet. Nincs fordulatszámmérőm :P De ha lenne se tudnám. Pszichológiai tiltás azonnal tiltana 4500 körül :P Mi az? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Nincs is azzal semmi gond. Csak amikor délután szemben állok a nappal és süti a képemet.. közbe kötöm a szőlőt, és még a mocsadék szúnyog is odajön szemétkedni, és folyik a víz a fejemről...húh... Én ugyanezt eljátszottam fűnyírás előtt, utána meg jó buli volt a gazt gyepálni szerencsétlen, nagyanyámtól örökölt, 20 éves, műanyag gyereknek való játékkacattal :D édes volt a zuhanyzás utána :P :D Röhögni fogsz, péntek este látunk is egy piros Porschét a parkoló mellett elmenni, Fater nézte, ki tudja mi játszódott le benne. Gondolom elképzelte ahogy felmarja vele az asztfaltot. ^_^ :P ;) ;) Esküszöm jó hasznot tudna csinálni az az ember az útépítőknél :D baromi gyorsan baromi sokat feltépne.. :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Röhögni fogsz, péntek este látunk is egy piros Porschét a parkoló mellett elmenni, Fater nézte, ki tudja mi játszódott le benne. Gondolom elképzelte ahogy felmarja vele az asztfaltot. ^_^ Nekem is csak akkor amikor le volt csúszva a visszamenő cső. Mi az? :D ;) Vannak az én közelemben is olyanok,akik teszt esetén a szélsőséges körülmény tényezőt biztosítják. ;) Akinek nincs füle hozzá,ne üljön kocsiba.Az egyik haver friss jogsival... Lementem vele a szerelőhöz a kocsijáért,kiálltam neki a garázsból-uccu neki,menj vele haza-és üresben kézivel ketyergő kocsiból kiszállva átadtam neki a volánt. Emberem bepattant és semmi mást nem csinált csak beletiport a gázba üveghangig.ÉÉÉÉs... Csodálkozott,hogy a gáz padlón,a kocsi mégsem moccan.Mi lehet a hiba? ÜRESBEN?EMBEEEER :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Vannak az én közelemben is olyanok,akik teszt esetén a szélsőséges körülmény tényezőt biztosítják. ^_^ Akinek nincs füle hozzá,ne üljön kocsiba.Az egyik haver friss jogsival... Lementem vele a szerelőhöz a kocsijáért,kiálltam neki a garázsból-uccu neki,menj vele haza-és üresben kézivel ketyergő kocsiból kiszállva átadtam neki a volánt. Emberem bepattant és semmi mást nem csinált csak beletiport a gázba üveghangig.ÉÉÉÉs... Csodálkozott,hogy a gáz padlón,a kocsi mégsem moccan.Mi lehet a hiba? ÜRESBEN?EMBEEEER :D Ilyen létezik? Ne szívassss. Nem fogom fel az ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Hát ez már megint nem jött be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Hát ez már megint nem jött be ^_^ Oszt ez a cucc mit tud? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Én ugyanezt eljátszottam fűnyírás előtt, utána meg jó buli volt a gazt gyepálni szerencsétlen, nagyanyámtól örökölt, 20 éves, műanyag gyereknek való játékkacattal :D édes volt a zuhanyzás utána :D :P Én ahogy jöttem haza a kertből lehúztam az ablakot és a 47esen 100-110es tempóval. Nem volt mostanába ilyen, de 4 autót előztem meg egyhuzamba ;) Ritka a 47esen megcsinálni ilyet a rengeteg kamionostól, meg úgy alapból a forgalomtól. De most szerencsém volt. Röhögni fogsz, péntek este látunk is egy piros Porschét a parkoló mellett elmenni, Fater nézte, ki tudja mi játszódott le benne. Gondolom elképzelte ahogy felmarja vele az asztfaltot. ;) Nekem is csak akkor amikor le volt csúszva a visszamenő cső. Mi az? ^_^ :P Mi az? Amikor már olyan hangja van hogy nincs szived tovább pörgetni :P Nálam is van ilyen, és Dáwid cartárs is mondta. És tényleg van! Aztán el lett nevezve pszichológiai tiltásnak :D Oszt ez a cucc mit tud? :P Nem ilyen terhesség bigyó? 1 vonal nincs gyerek, 2 vonal valszeg úton van a gyerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Oszt ez a cucc mit tud? :D Olyant tud, hogy megmutatja marad-e az asszonynak autója vagy nem.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Olyant tud, hogy megmutatja marad-e az asszonynak autója vagy nem.. ^_^ Sanci! Mi van ha másfél vonal van??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Oszt ez a cucc mit tud? :D Megmutatja, hogy milyen sűrűn jár a postás az asszonyhoz ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts