Dáwid Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Figyelj mán. Ittál már mánsztert ? Sejtésem szerint nem, mert akkor már nem lenne az a matrica a kocsidon :D ^_^ :P ;) Hülye vagyol?? Azon élek :P ;) QRVAJÓÓÓÓÓ (mellesleg meg a Drift egyik főszponzora és ha fel van matricázva a gépezet, akkor beengedik a belső parkolóba :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Hülye vagyol?? Azon élek ;) ^_^ QRVAJÓÓÓÓÓ (mellesleg meg a Drift egyik főszponzora és ha fel van matricázva a gépezet, akkor beengedik a belső parkolóba :P ) Egy db nem elég? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 :P ^_^ :D Káosz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 :P ^_^ :D Káosz? Bakker!!! ;) :D Nem hiszem el, hogy eben az 1 percben, nem törte össze magát senki..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Zotya! Mesélted régebben, hogy a feleséged látott 1 srácot a kórházban aki mellett szétrobbant 1 kamiongumi... Mi lett vele? ^_^ Tudsz vmit? vagy annyi volt? Valszeg hazavágta a téma egy időre ;) Bakker!!! ;) :D Nem hiszem el, hogy eben az 1 percben, nem törte össze magát senki..... :P A rutin kérem, a rutin.. :D :P ja, feléjük a kürt az index.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Valszeg hazavágta a téma egy időre ^_^ De milyen sérülést okozhat? Tudom, hogy robbanás de mégis mi történik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 De milyen sérülést okozhat? Tudom, hogy robbanás de mégis mi történik? :D Valamihez hozzávágja a nyomás, dobhártyaszakadás, ilyesmi ^_^ volt kollégámat egy MTZ hátsó vágta a falhoz a műhelyben ami előtt még egy szerszámszekrény is volt, elől kiment az összes foga, gerince sérült de aránylag elég jól össze tudták rakni.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Egy db nem elég? :D Még ez is kevés ;) De EZ már 2 VIP jegyet is ért :P A boxba álltam be fapofával két versenyautó közé ;) ^_^ Volt 3 és fél percünk felmatricázni az autót. Sikerült. (és még belefért egy cigi is :D :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Valamihez hozzávágja a nyomás, dobhártyaszakadás, ilyesmi :P volt kollégámat egy MTZ hátsó vágta a falhoz a műhelyben ami előtt még egy szerszámszekrény is volt, elől kiment az összes foga, gerince sérült de aránylag elég jól össze tudták rakni.. ;) uh szegény ember ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Még ez is kevés :P De EZ már 2 VIP jegyet is ért :D A boxba álltam be fapofával két versenyautó közé :P :P Kezdesz "Norci" feelingben szenvedni ^_^ tuti elkaptál valamit ettől a vidéki levegőtől :D sztem vizsgáltasd ki magad mielőtt komoly baj ér ;) ;) Tudom, hogy itt vidéken könnyen lemegy az agyáról az ember de.. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Kezdesz "Norci" feelingben szenvedni :P tuti elkaptál valamit ettől a vidéki levegőtől :P sztem vizsgáltasd ki magad mielőtt komoly baj ér ;) ;) Tudom, hogy itt vidéken könnyen lemegy az agyáról az ember de.. :D :D :P Engem a gumifüst hülyített meg :P Kicsit beleszerettem ebbe a sportba. Street kategóriában van egy csapatunk ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Jó hát én nem szeretem magam égetni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Jó hát én nem szeretem magam égetni... ;) Ha azt nézem hogy 2500 egy belépő, és mi kaptunk 3 méter szigszalagért 2 Vendégjegyet, és egy simát, akkor azzal hogy ez a sz.r egy órát kintvolt, kaptunk 7500 pénz értékben jegyeket. Nekem megérte ;) Kár hogy kiestünk a kvalin... ^_^ :P http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_..._f_bontas_c16nz Valaki mintha keresett volna bordó cuccot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 széltibe több mint hossszába ;) Nem férne be a fától. :D Zotya! Mesélted régebben, hogy a feleséged látott 1 srácot a kórházban aki mellett szétrobbant 1 kamiongumi... Mi lett vele? :D Tudsz vmit? vagy annyi volt? Meghalt szegény. ^_^ Igazából esélye nem volt a túlélésre, volt pár nyilt törése, de a fő gond hogy a koponyacsontja is szényílt. Azt nem tudta megmondani az asszony, hogy egyensúlyozták, vagy csak felnyomatták a gumit, csak azt, hogy kamiongumi robbant szét mellette. :P Kicsit más téma, páran már tudják, Karcsi, Opelosfater, Ivannorbi, (örülök, hogy megismerhettelek), Thuby, hogy még műkszik a tiltásom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Gépjárművem ismét a saját tulajdonomban van. ^_^ El is ugrottam kapásból Zircre, Alex-hez átvenni a brekivel intézett kis bizniszt. :D Köszi mindkettőtöknek. :D Útközben elkapott olyan eső, hogy hiába töröltem, vizesebb lett a szélvédő, mintha kikapcsolom a törlést. :P Szerintem szépen meg lett csinálva, ezt Alex is alátámasztotta már amennyit látni lehetett belőle a szakadó eső közben. Képek: Kép1 Kép2 Aki észreveszi, hogy mi az érdekesség a képen, kap egy sört tőlem. ;) Alex és Invictus nem játszhat, Ők tudják. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Hülye vagyol?? Azon élek ;) ^_^ QRVAJÓÓÓÓÓ (mellesleg meg a Drift egyik főszponzora és ha fel van matricázva a gépezet, akkor beengedik a belső parkolóba :P ) Phhhhhhhhhh.....ritka nagy hányadék....fájjjj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Azért még ilyet nem láttam a használtautón: Katt ide! De legalább a motor indítható! :P :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Gépjárművem ismét a saját tulajdonomban van. :P El is ugrottam kapásból Zircre, Alex-hez átvenni a brekivel intézett kis bizniszt. ^_^ Köszi mindkettőtöknek. :P Útközben elkapott olyan eső, hogy hiába töröltem, vizesebb lett a szélvédő, mintha kikapcsolom a törlést. ;) Szerintem szépen meg lett csinálva, ezt Alex is alátámasztotta már amennyit látni lehetett belőle a szakadó eső közben. Képek: Kép1 Kép2 Aki észreveszi, hogy mi az érdekesség a képen, kap egy sört tőlem. ;) Alex és Invictus nem játszhat, Ők tudják. :D De jó! Örülök, hogy kész van! :D Igen, így a képekről ítélve, tényleg szép lett. (Most már tessék kivenni az aláírásból a rommátörve feliratot!!!) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Gépjárművem ismét a saját tulajdonomban van. ;) El is ugrottam kapásból Zircre, Alex-hez átvenni a brekivel intézett kis bizniszt. ^_^ Köszi mindkettőtöknek. :P Útközben elkapott olyan eső, hogy hiába töröltem, vizesebb lett a szélvédő, mintha kikapcsolom a törlést. ;) Szerintem szépen meg lett csinálva, ezt Alex is alátámasztotta már amennyit látni lehetett belőle a szakadó eső közben. Képek: Kép1 Kép2 Aki észreveszi, hogy mi az érdekesség a képen, kap egy sört tőlem. :D Alex és Invictus nem játszhat, Ők tudják. :P Nincs gumikéder az ablak körül. :D Amugy jó lett. :P Stella a kedvencem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 De jó! Örülök, hogy kész van! :D Igen, így a képekről ítélve, tényleg szép lett. (Most már tessék kivenni az aláírásból a rommátörve feliratot!!!) :P Igen, mindjárt meg fog történni. :D Nincs gumikéder az ablak körül. ^_^ Amugy jó lett. ;) Stella a kedvencem. ;) Legalább valaki szereti a minőségi sört is. Majd valamikor ütközünk (persze nem úgy, hogy biztosítót is be kell vonni :D) és adom a sört. :P :P Szerintem jobb így gumikéder nélkül. Alex is mondta, hogy jobb, mert kifolyik a víz és anno alatta rohadt már az ajtó. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Gépjárművem ismét a saját tulajdonomban van. :P El is ugrottam kapásból Zircre, Alex-hez átvenni a brekivel intézett kis bizniszt. ^_^ Köszi mindkettőtöknek. :D Útközben elkapott olyan eső, hogy hiába töröltem, vizesebb lett a szélvédő, mintha kikapcsolom a törlést. ;) Szerintem szépen meg lett csinálva, ezt Alex is alátámasztotta már amennyit látni lehetett belőle a szakadó eső közben. Képek: Kép1 Kép2 Aki észreveszi, hogy mi az érdekesség a képen, kap egy sört tőlem. ;) Alex és Invictus nem játszhat, Ők tudják. :D Nagyon tiszta az autó? :P :P :P :D (am tényleg szép lett) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 nincs rajta az Astra felirat??...v nagyon tiszta az autó? ^_^ :P ;) :D (am tényleg szép lett) Az bent van a műszerfalon, felragasztásra várva. :D Tiv. már megmondta, úgyhogy a játéknak vége. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Az bent van a műszerfalon, felragasztásra várva. ;) Tiv. már megmondta, úgyhogy a játéknak vége. ^_^ igen már olvastam csak a tiszta autót mindenképp akartam írni :P ;) tudod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 igen már olvastam csak a tiszta autót mindenképp akartam írni ^_^ ;) tudod... :D Na igen, nem mostanában volt takarítva a gép. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Na igen, nem mostanában volt takarítva a gép. ^_^ ilyen bókokért nem jár sör???? :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts