daykiller Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Hozzák a kocsimat haza. Annyi probléma van vele, hogy nem lett tökéletes. Annyira megsérült, hogy a feliratokat nekem kell visszatákolni rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Annyi probléma van vele, , hogy a feliratokat nekem kell visszatákolni rá. ^_^ Minek az :D én leszedtem az összeset :P a jeleken kívül.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Gyah :P múltkor 2x is megszivatott a Dáwéhoz hasonló dísztárcsa :D olyan szépeknek tűntek messziről, sok küllősek, stb -na mondom íccaka nekiesek esküszöm :D :D visszafele melléfordultam azt kiderült, hogy nagyon nem alufelgenek ;) :D Apropó: felgenek és esetleg sesemenő valakinek? ^_^ :P :P Kb én is így járok amikor dísztárcsákat nézek... polcon jól néz ki de a kocsin, ritkaszar. Bár Dáwidén gyári Opel dísztárcsa van. Az sztem jól néz ki rajta. ;) Főleg 14es kerekekkel Hozzák a kocsimat haza. Annyi probléma van vele, hogy nem lett tökéletes. Annyira megsérült, hogy a feliratokat nekem kell visszatákolni rá. :D az új is ugye ragasztva van? vagy az már nem? szerk Bár ha Sanci leszedte akkor biztos ragasztott ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Én meg kezdek gondolkozni, hogy elmenjünk-e anyósékhoz :D elég furcsa felhők vannak és az előrejelzés szerint se kecsegtető idő lesz a következő pár órában.. ;) Egyszerű a válasz:NE menjetek el. Nem kell az égieket magadra haragítani. :D Ismerős ^_^ ;) van hogy 1ik sört a másikkal nyitjuk faterral :P És az uccsót hogyan nyitjátok ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Egyszerű a válasz:NE menjetek el. Nem kell az égieket magadra haragítani. :P És az uccsó hogyan nyitjátok ki? ha ott a kocsi de nincs ott a szerszámosláda akkor vonóhoroggal.. :D ^_^ :P Horog mellett ott van 1-1 kis karika amibe bele lehet akasztani és nyitni Ha ott a szerszámos láda akkor Sanci által mutatott villáskulcsal :D Ha nincs ott semmi akkor valszeg itthon vagyunk ;) Vagy ha nincs ott semmi és nem itthon vagyunk akkor valszeg nincs sör se ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 ha ott a kocsi de nincs ott a szerszámosláda akkor vonóhoroggal.. :D ^_^ :P Horog mellett ott van 1-1 kis karika amibe bele lehet akasztani és nyitni Ha ott a szerszámos láda akkor Sanci által mutatott villáskulcsal :D Ha nincs ott semmi akkor valszeg itthon vagyunk ;) Vagy ha nincs ott semmi és nem itthon vagyunk akkor valszeg nincs sör se ;) Csak annak kell karika, akinek nincs bicskája! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Csak annak kell karika, akinek nincs bicskája! :D mostanában tudod mi van a csomagtartóban? Egy kőműveskalapács.. :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Gyah ^_^ múltkor 2x is megszivatott a Dáwéhoz hasonló dísztárcsa ;) olyan szépeknek tűntek messziről, sok küllősek, stb -na mondom íccaka nekiesek esküszöm :D :D visszafele melléfordultam azt kiderült, hogy nagyon nem alufelgenek :P ;) pandorfba ez a menő: http://i47.tinypic.com/20a6qm0.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 mostanában tudod mi van a csomagtartóban? Egy kőműveskalapács.. :P :D Én inkább azt mondom, hogy mi nincs, rövidebb a lista. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Én inkább azt mondom, hogy mi nincs, rövidebb a lista. ;) :D ^_^ :P van hogy nekem is tele van mindennel. De most üres ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Ismerős :D :D van hogy 1ik sört a másikkal nyitjuk faterral ^_^ :P Nah, faca. Monnyuk 0:57-nél az a kép van bent amin berajzoltam neked hogy mi a különbség a faceliftes és a régi lámpa között :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Nah, faca. Monnyuk 0:57-nél az a kép van bent amin berajzoltam neked hogy mi a különbség a faceliftes és a régi lámpa között :D ^_^ :P bameg tényleg ;) ;) :D :P :P most látom csak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Nah, faca. Monnyuk 0:57-nél az a kép van bent amin berajzoltam neked hogy mi a különbség a faceliftes és a régi lámpa között :D ^_^ :P Figyelj mán. Ittál már mánsztert ? Sejtésem szerint nem, mert akkor már nem lenne az a matrica a kocsidon ;) ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Egyszerű a válasz:NE menjetek el. Nem kell az égieket magadra haragítani. :D És az uccsót hogyan nyitjátok ki? Elmentünk :D és megúsztuk víz nélkül :P alig esegetett pár szem :P Mondtam már, olyan nincs hogy valami nem sörbontó :D és ezt pont egy ritkánpiás mondja ^_^ :P Csak annak kell karika, akinek nincs bicskája! :D És a fagyival mi a helyzet? :P ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Sziasztok! Szerintetek az én 1.7-es astrámnak lehetne hasonló hangot csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Én is akartam csinálni azt nem lett belőle semmi inkább megrendeltem....mondjuk ha rendelsz készülj fel rá, hogy nem lesz az itthoni raktárakban, nekem egy hónap volt mire a kezembe adták, mert eleve csak két párat tudnak rendelni...ami nem tudom kinek jó úgyhogy megvártam mire összejön nekik 45ezer ft rendelés (merhogy akkor ingyen van a posta vagymi..)és azzal lerendelték az egy párat valahonnan....szóval időbe úgy számolj ha berendeled mégis. Kérdeztem a Csergőben és ott is 2 van egy csomagban és persze jobbos-balos külön, tehát 4 db-ot kell megvenni Kb. 1000 Ft/db áron. Viszont 3-4 nap alatt meghozzák. Mindegy, inkább gyártok, ha ott tartok. Meg vannak végre a cuccok az elejéhez ! Holnap neki is állhat.....nék, ha nem rám esne a sor az ügyeletben. :D Most megint várhatok egy hetet....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Sziasztok! Szerintetek az én 1.7-es astrámnak lehetne hasonló hangot csinálni? sztem nem. Bár én is el tudnám viselni. már inkább tudnál csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Ezek miért jó hangok????? EZEK JÓ HANGOK!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Ezek miért jó hangok????? EZEK JÓ HANGOK!!! Hát ilyeneknél alap, hogy jó hangja legyen ^_^ Régi gépemen van 1 jópár ilyen 70-80as évekbeli rally videóm, és filmem. Egész jó cuccosok. Bár megállapítotuk, uncsimmal, hogy az egyik régi rallys fiat...vagy Lancia....vagy nem emlékszek már mi de szabályosan hasonlít 1 wc csészére :D Hűűűű 23 másodpercnél Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Ezek miért jó hangok????? EZEK JÓ HANGOK!!! Dieselhez képest jó. Nekem majdnem minden gyári a kipuf. rendszeren, s szinte semmi hangja csaj a motor ketyegését lehet hallani. Nincs flexibilis összekötő alatta, ezért is maradt el januárban a hátsódob. De a hangja akkor se volt nagyobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 :P :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 sztem nem. Bár én is el tudnám viselni. már inkább tudnál csinálni. Csak hátsódobot cseréltek vagy mást is mire ilyen lett? Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 ... :P :D ^_^ széltibe több mint hossszába ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Csak hátsódobot cseréltek vagy mást is mire ilyen lett? Szerintetek? Van egy ilyen téma is különben :D http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Zotya! Mesélted régebben, hogy a feleséged látott 1 srácot a kórházban aki mellett szétrobbant 1 kamiongumi... Mi lett vele? :D Tudsz vmit? vagy annyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts