beligrom Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Hogy csak figyelmeztetnek. tényleg, aug1től, dejó :D nah mind1 ez egy vicc ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 tényleg, aug1től, dejó ^_^ nah mind1 ez egy vicc :P heh? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 nah mind1 ez egy vicc :D Vicc? Miben különbözik a depressziós és a transzvesztita? -Depi vagyok, öngyi leszek! -Peti vagyok, Gyöngyi leszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 heh? :D augusztus 1től nincs már lehetőség ilyenre. amúgy meg vicc, h nem dönthetem el h akaroke e vesedonor lenni vagy nem... +egy kérdés pl a másik 3 ember aki velem volt, nincs jogsiuk én nem szóltam nekik honnan kéne tudniuk h bekell kötni magukat még hátul is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 augusztus 1től nincs már lehetőség ilyenre. amúgy meg vicc, h nem dönthetem el h akaroke e vesedonor lenni vagy nem... +egy kérdés pl a másik 3 ember aki velem volt, nincs jogsiuk én nem szóltam nekik honnan kéne tudniuk h bekell kötni magukat még hátul is? Ezért írták azt a könyvecskét ami KRESZ felirattal az elején került kiadásra, és azért lehet jogsid mert állítólag láttad már ^_^ Ha meg a vesedonorkodás a célod azért azt ne felejtsd el hogy nem egyedül vagy az úton, és a legritkább esetben csattan a donorjelölt egyéb, élőlénytől elvonatkoztatható dologba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Ajajj ;) tavaly a maci új lökije festetlenül 84-be fájt a csávónak :D legközelebb ne rodeózzon a parkolóban pótcsokival :P és szépen végződött így az éve, pláne az újéve.. ^_^ Tavaly a lányom caravánját megtámadta hátulról egy Cocacólás kocsi. A hátsó fényezett lökhárítója összetört, horpadt. A biztosító 93-at fizetett, lakatos 4 ezerért szerelte le / föl, műanyagos 8 ezerért szabta varrta, ragasztotta, fényező 20 -asért fényezte. Így köll csinálni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Ezért írták azt a könyvecskét ami KRESZ felirattal az elején került kiadásra, és azért lehet jogsid mert állítólag láttad már ^_^ sztem félreérettél vagy én nem értelek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 +egy kérdés pl a másik 3 ember aki velem volt, nincs jogsiuk én nem szóltam nekik honnan kéne tudniuk h bekell kötni magukat még hátul is? Neked kellett volna figyelmeztetni őket ^_^ Amúgy meg, ha pályán repesztettél öv nélkül..........hát no comment :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 sztem félreérettél vagy én nem értelek ^_^ Nem az utasnak kell tudnia, hanem neked. A Vezető köteles meggyőződni indulás előtt arról, hogy minden utasa bekötötte -e az övet, nem fejjel lefelé ül -e az ülésen, vagy nem csukta -e a nyakára az ajtót. Az utasnak joga van életképtelennek, hülyének, vagy öngyilkos hajlamúnak lenni, de a vezetőnek viszont kötelessége meggyőzödni arról hogy bekötötték magukat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Nem az utasnak kell tudnia, hanem neked. A Vezető köteles meggyőződni indulás előtt arról, hogy minden utasa bekötötte -e az övet, nem fejjel lefelé ül -e az ülésen, vagy nem csukta -e a nyakára az ajtót. Az utasnak joga van életképtelennek, hülyének, vagy öngyilkos hajlamúnak lenni, de a vezetőnek viszont kötelessége meggyőzödni arról hogy bekötötték magukat. :D akkor mérnem velem fizettetik mindet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 akkor mérnem velem fizettetik mindet? Elvileg veled kellett volna. Papírt írt róla a szerv, vagy csak csengetni kellett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Tavaly a lányom caravánját megtámadta hátulról egy Cocacólás kocsi. A hátsó fényezett lökhárítója összetört, horpadt. A biztosító 93-at fizetett, lakatos 4 ezerért szerelte le / föl, műanyagos 8 ezerért szabta varrta, ragasztotta, fényező 20 -asért fényezte. Így köll csinálni! ^_^ Azért én ha lehet kihagyom az ilyen mókát. :D akkor mérnem velem fizettetik mindet? Én meg pont úgy tudom, hogy már jó egy ideje nem a vezetőt büntetik az utasok biztnsági öve miatt. Az hogy nincs jogsijuk, nem jelent semmit, gyalogost-kerékpárost is büntetnek közlekedési kihágások miatt. Meg ugye a törvény nem ismerete sem ment fel a felelőség aló, ha megszeged. És igazam van. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Tavaly a lányom caravánját megtámadta hátulról egy Cocacólás kocsi. A hátsó fényezett lökhárítója összetört, horpadt. A biztosító 93-at fizetett, lakatos 4 ezerért szerelte le / föl, műanyagos 8 ezerért szabta varrta, ragasztotta, fényező 20 -asért fényezte. Így köll csinálni! ^_^ Nekem vajon kifizetnék a toldatot? Sanszos, hogy nem. :D és arra kevés lenne a 93e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Nekem vajon kifizetnék a toldatot? Sanszos, hogy nem. ;) és arra kevés lenne a 93e Car ügy :P na én részben ezért nem mókolom át az egészet :D jön egy sietős, jól telibe ver azt szevasz.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Car ügy ;) na én részben ezért nem mókolom át az egészet :D jön egy sietős, jól telibe ver azt szevasz.. ^_^ Igen. A biztosító nem fizet a csicsa-micsákért. De fel lehet jelenteni szándékos rongálásért-károkozásért! Szerintem. Én megtenném :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Megnéztem az Impact-a becsapódás napját.. egész jó film ^_^ Csak kissé hosszú a maga 3 órájával együtt. De azért jó volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Megnéztem az Impact-a becsapódás napját.. egész jó film ;) Csak kissé hosszú a maga 3 órájával együtt. De azért jó volt. ^_^ Én meg kezdek gondolkozni, hogy elmenjünk-e anyósékhoz :D elég furcsa felhők vannak és az előrejelzés szerint se kecsegtető idő lesz a következő pár órában.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Én meg kezdek gondolkozni, hogy elmenjünk-e anyósékhoz :D elég furcsa felhők vannak és az előrejelzés szerint se kecsegtető idő lesz a következő pár órában.. ^_^ Igen.... Eléggé necces viharos genyó felhők jönnek. Én se megyek ma sztem sehova. Bár ha délután szakad az eső, és fater se viszi el a kocsit, és Tomiéknak is jó akkor valszeg még ma lesötétíttetem a verdát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Elvileg veled kellett volna. Papírt írt róla a szerv, vagy csak csengetni kellett? :D itt már elvéreztél, mert mindenki magának fizeti egy jóideje. papir kellett, és baszottnagy droidok voltak szal ezeknek nem fizettem volna, inkább szét savaztam őket. büdös droid 20perc alat emgirták a 4 papirt aztán rájöttek h az összesbe forditva rakták az indigót ^_^ meg lekdztek kérdezgetni h ki hol dolgozik, mondom ehez közöd nincs :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Megvolt a szóbeli is. :D Összességében 76% - szal 4-es a technikusvizsgám ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Megvolt a szóbeli is. :D Összességében 76% - szal 4-es a technikusvizsgám ^_^ Grat! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Grat! ^_^ Köff :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Megszereltem a sört ^_^ Olyan nincs, hogy valami nem sörbontó.. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Megszereltem a sört ;) http://s6.images.www.tvn.hu/2010/06/18/15/24/www.tvn.hu_57be6379da0dde9ac4b22d371ef95b0e.jpg Olyan nincs, hogy valami nem sörbontó.. :P :P Ismerős :D ;) van hogy 1ik sört a másikkal nyitjuk faterral ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 :P Gyah :P múltkor 2x is megszivatott a Dáwéhoz hasonló dísztárcsa :D olyan szépeknek tűntek messziről, sok küllősek, stb -na mondom íccaka nekiesek esküszöm :D :P visszafele melléfordultam azt kiderült, hogy nagyon nem alufelgenek ;) ;) Apropó: felgenek és esetleg sesemenő valakinek? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts