beligrom Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 2 honapja rendeltem hátsólámpát a cucura, 3-4 nap szállítási idő volt megadva, egy hét után telefonáltam h mivan, mondták h még nemjött meg majd holnap hivnak, én hivtam őket 3 nap múlva ismét, akkor is vmi kamu válasz, majd újabb 3-4 nap múlva nem vették fel a telefont egész nap csak késő délután hogy most moziba vana tag 30perc múlva visszahívnak, nah azóta is hivnak. múlt pénteken este 10kor egy sms, feladtuk a lámpádat. hétfőn jön a postás hozza a csomagot, adtam neki borravalót, azt visszaküldtem. erre most itt zargatnak e-mailben h nem vagyok korrekt, mert ha nem kell mérnem mondtam le a rendelést :D szal ha vki a BG Tuning/Raceland-ról rendelne készüljön 2 hónapos ügyfélközpontú kiszolgálásra ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Áh, tapogatás nélkül átlépem... :D Én is biztos vagyok benne. ^_^ Valami beszólok-versenyen díjat is nyerhetnél. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Darki Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 uhh ba+ :D tészta Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Én is biztos vagyok benne. ^_^ Valami beszólok-versenyen díjat is nyerhetnél. :P Akár... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 A cuccért együtt jöttök majd? ^_^ :P Persze csak viccelek, 15éves jááj. Tegnap ugye írtam erről, képet inkább nem mellékeltem. Átküldtem egy csajszinak, ott volt a muterja is. 20-24nek mondták a 15éves jáányt. Hát mehetünk......de előre szólok, hogy az 50 kilós cementes zsákokat én kettesével szoktam hurcolni :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Hát mehetünk......de előre szólok, hogy az 50 kilós cementes zsákokat én kettesével szoktam hurcolni :D :P Hájóhátjó, sörrel enyhíthető... ^_^ ;) 1x tévedtem így rossz útra, szerencse, hogy odébbálltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 .... Felniközepeket holnap hozod ugye ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Felniközepeket holnap hozod ugye ? :D Igen, már kiraktam a kocsiba. :P Remélem nem megyek másik kocsival. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Hájóhátjó, sörrel enyhíthető... ;) ;) 1x tévedtem így rossz útra, szerencse, hogy odébbálltam... :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1276708698.jpg :D Repedésmentes gumidarabra bezzeg nem tellett mögötte mi? :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Repedésmentes gumidarabra bezzeg nem tellett mögötte mi? :P ^_^ Találj hozzá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 http://www.opelclub.at/mediashare//dx94ww5...fvu497x-pre.jpg Találj hozzá... :P Unixnál nézted? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 http://www.opelclub.at/mediashare//dx94ww5...fvu497x-pre.jpg Találj hozzá... :P Csergőt neki ;) Amúgy széééép ^_^ (egyszer ha sok pénzem lesz, tuti veszek egy régi... nagyon nagyon régi opelt :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Találkoztam Hjoeval Jennersdorfban. Kezdésnek beszóltam neki, hogy nem tud parkolni, aztán később már ittasan felfedtem kilétem. ;) Valóban jött a csávó és beszólt... :D Pedig azt hittem elég egyszerűen beazonosítható géped van ^_^ Azt felismertem. Hiányzott egy felnikupak.... :P Csak az ember nem volt mellette épp. Há vazz, aki nem tudja, az nem tudja. ;) De most már tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Valóban jött a csávó és beszólt... :D Azt felismertem. Hiányzott egy felnikupak.... ^_^ Csak az ember nem volt mellette épp. De most már tudom. Nem hiányzott, ott volt az ablakban, csak ugye aki éjszaka jön az nem lát rendesen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Nem hiányzott, ott volt az ablakban, csak ugye aki éjszaka jön az nem lát rendesen. ;) Féltél, hogy a labancok lelopják szábos cuccot ? :D ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Féltél, hogy a labancok lelopják szábos cuccot ? :D ^_^ :P ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Féltél, hogy a labancok lelopják szábos cuccot ? :D ^_^ :P ;) A jobbos féltengelycsukló még mindig hosszabb. A kocsi végig nyitva volt, lehúzott ablakokkal, a kupak meg ott figyelt a műszerfalon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 A jobbos féltengelycsukló még mindig hosszabb. A kocsi végig nyitva volt, lehúzott ablakokkal, a kupak meg ott figyelt a műszerfalon... Hozzál valami szivargyujtós hobbiflexet a Lurdyhoz és megoldom :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Nem hiányzott, ott volt az ablakban, csak ugye aki éjszaka jön az nem lát rendesen. ^_^ Nem is éjszaka mentem....Délután. Hát lehet ott volt. Nem néztem bele rendesen. Hátha megtetszenek az ülések, aztán akkor meg nekem is olyan kell majd. (Meg egy rendes hűtőmaszk.... :D ) Mert a régit szétszúrta valami állat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Hozzál valami szivargyujtós hobbiflexet a Lurdyhoz és megoldom ^_^ :P ;) Biciklivel hajtósat kapsz majd. ;) Nem is éjszaka mentem....Délután. Hát lehet ott volt. Nem néztem bele rendesen. Hátha megtetszenek az ülések, aztán akkor meg nekem is olyan kell majd. (Meg egy rendes hűtőmaszk.... :D ) Mert a régit szétszúrta valami állat... Nem én mondtam.(ja mégis...) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Biciklivel hajtósat kapsz majd. :D Nem én mondtam.(ja mégis...) ^_^ De de. Későn mondtad hogy van másik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/kasztni/astra_f_optika ^_^ Ezért ő fizethetne hogy valaki eltünteti :P Hogy néz ki az a hátsó lökös?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pocsi Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Sziasztok! Holnap délután megyünk az asszonnyal a Lurdyba. Szeretne egy új telefont venni. Mikortályt szoktatok ott lenni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts