zocsa Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Rosszkor mentél ;) (meg amúgy sem a kezükben tárolják ;) :D ) Amúgy miért lett ST ? :P Caravant akaroook ^_^ Sports Tourer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 ....Caravant akaroook :D.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Sports Tourer :D Azt én is tudom, de miért?? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 http://www.elelmiszerexpressz.hu/media/ima...aravan1-2kg.jpg Köszi. :D Majd rá-fotóboltolom valahova hogy Astra j Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Azt én is tudom, de miért?? ^_^ Mert már nem divat a caravan elnevezés :P Ezzel is mutatva azt, hogy az Opel már nem a régi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Köszi. :P Majd rá-fotóboltolom valahova hogy Astra j Ha veszel egy J kombit, akkor kapsz rá egy caravan feliratot ok ? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Ha veszel egy J kombit, akkor kapsz rá egy caravan feliratot ok ? :D ^_^ És ha inkább veszek egy Caravan feliratot akkor nem kapok hozzá J-t ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 És ha inkább veszek egy Caravan feliratot akkor nem kapok hozzá J-t ? :D Már most megkapod ^_^ J Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Már most megkapod ;) J gyááááá... veled nem jó kötözködni :D :D ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Hali! Valakinek nincs eladó ültetö rugója F astrába???? meg érdekelnének engem kristály lámpák is! Adok veszek topic, raccsingbazár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 http://www.indavideo.hu/video/A_moka_vege#comments :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Szerintetek milyet vegyek, golyósat, vagy sörétesset? :D... Mennyit változik egy férfi, ha leánygyermeke lesz. :D ;) Bezzeg mikor 14-16 voltál, Te is profi kerítésmászó voltál, mi? ;) Tegnap észrevettem, hogy nem indul be a hűtőventillátor. ^_^ Ma ment volna vizsgára. Tök jó! :P Most játszik vele a szerelőm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Adok veszek topic, raccsingbazár :D Vagy kisflex. :P Mennyit változik egy férfi, ha leánygyermeke lesz. :P :D Bezzeg mikor 14-16 voltál, Te is profi kerítésmászó voltál, mi? :P Tegnap észrevettem, hogy nem indul be a hűtőventillátor. :D Ma ment volna vizsgára. Tök jó! ^_^ Most játszik vele a szerelőm. Ne is mond lassan tudathasadásom lesz, és két személyiségem lesz egy férfi, és egy apa. A multkor a ház előtt nézegettük a munkatársaimmal a csajokat, jött egy jól fejlett hölgyemény, jól meg is néztem. Másnap a lányom hozza a barátnőjét, egy jól fejlett nyolcadikast, hát nem pont őt sasoltam előző nap. ;) Csókolom Zoli bácsi! Öhhhm, izé.... szerbusz kislány. ;) Faxa. :P Hűtőventi? Műszakihoz nem kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Vagy kisflex. :D Ne is mond lassan tudathasadásom lesz, és két személyiségem lesz egy férfi, és egy apa. A multkor a ház előtt nézegettük a munkatársaimmal a csajokat, jött egy jól fejlett hölgyemény, jól meg is néztem. Másnap a lányom hozza a barátnőjét, egy jól fejlett nyolcadikast, hát nem pont őt sasoltam előző nap. ^_^ Csókolom Zoli bácsi! Öhhhm, izé.... szerbusz kislány. :P Faxa. :D Hűtőventi? Műszakihoz nem kell. :P A rugóra oké, de azért megnézem ahogy össze-flex-elsz egy kristálylámpát :P ;) "Hűtőventi? Műszakihoz nem kell. :P" Nekem is eszembe jutott, de nem én szótam be ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Nekem is eszembe jutott, de nem én szótam be :P Én beszóhatok, messzebb lakom, max, Blitzen nyakonvág. ;) Tök furcsa, ma oda mentem bútorlapot szabatni, ahova szoktunk bedolgozni, meg megyünk anyagért. Bementem, azt mondja a csávó, szia Zoli, itthagytatok valamit délelőtt? Hát nem egészen, vásárolni jöttem. ^_^ Ja, bocs, mond mi kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Darki Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Bocsi, de ezt muszáj volt.... :D Bagoly Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Szewasztok CarTársak! Ezúton szeretném kérni hogy lélekben legyen velem mindenki a pénteki angol érettségimen! meg persze a többi érettségiző CT-vel is ha van valaki! ^_^ :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Szerintetek milyet vegyek, golyósat, vagy sörétesset?....... Ne is mond lassan tudathasadásom lesz, és két személyiségem lesz egy férfi, és egy apa. Söréteset......abba lehet sót tölteni :P Nekem csak egy van, de az már 15 éves.....a szája meg 30. Mostanában azt vettem észre magamon, hogy a szembejövő pasik szemét nézem amikor elmennek mellettünk. :D Nagyon rondán tudok nézni, ha nem tetszik amit látok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Hűtőventi? Műszakihoz nem kell. ^_^ Nekem is eszembe jutott, de nem én szótam be :D Viszont nem járhatok vele míg nem jó. Másrészt úgy indult a dolog, hogy ma viszem, leadom a szerelőmnél, Ő kicseréli a fényszórókat, gömbfejet stb. és levizsgáztatja. Bele kellett volna húznia, hogy meglegyen, de így már nem olyan egyszerű. Van mit nyomoznia rajta, mert szerintem a klíma nyaggatta meg. Egyébként érdekes ez a vizsga dolog, én jártam úgy pár éve az egyik vizsgaállomáson, hogy elég sokáig kellett járatni a motort. (Szinte rögtön sorra is kerültem mikor odaértem.) Mi van ha ilyenkor túlmelegszik? Gondolom egy gőzfürdőnek nem nagyon örülnének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Én beszóhatok, messzebb lakom, max, Blitzen nyakonvág. ^_^ Ilyen beszólásért még nem ütök. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Söréteset......abba lehet sót tölteni ;) Nekem csak egy van, de az már 15 éves.....a szája meg 30. Mostanában azt vettem észre magamon, hogy a szembejövő pasik szemét nézem amikor elmennek mellettünk. :D Nagyon rondán tudok nézni, ha nem tetszik amit látok ^_^ A cuccért együtt jöttök majd? :P ;) Persze csak viccelek, 15éves jááj. Tegnap ugye írtam erről, képet inkább nem mellékeltem. Átküldtem egy csajszinak, ott volt a muterja is. 20-24nek mondták a 15éves jáányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Ilyen beszólásért még nem ütök. :P Próbálkozni lehet? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Szewasztok CarTársak! Ezúton szeretném kérni hogy lélekben legyen velem mindenki a pénteki angol érettségimen! meg persze a többi érettségiző CT-vel is ha van valaki! :P ;) :D hajráf-hajráf ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Próbálkozni lehet? :D ^_^ Miért? Ki akarod tapogatni hol a határ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Miért? Ki akarod tapogatni hol a határ? :D Áh, tapogatás nélkül átlépem... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts