daykiller Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Nna megvan, érett/ségizett ember lett belőlem... :P durva, nem? :D Holnap bizonyítványosztás, de azt tudom hogy a matek 1pont-1% híján 3-as, magyar- angol 4-es, töri 4 vagy 5, föci 5. :D Egész jó, csak a matek bosszant... ;) Gratulálok! ;) Ez inkább mind minusz pár lóerő :D ^_^ légfogó kacatok :D :P Tuudoom :D " " gondoltam,tudod agyban + LE :P Amúgy igen,csak légfogó :P Épíccsünk F csatornát az astrákba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Ilyen nincs! Jövök haza, kapu kinyílik, beállok. Közbe rutinból rányomok a zárásra, tükörből látom, hogy elindul a kapu befelé. Beállok a gariba, kifelé jövet látom áll egy pasi a kapu előtt, lila a feje..... :P Négyütemű varnyú, oldalán szép hosszú karistolás, az öreg meg ordít, hogy fizessem meg a kárát :D Én????, milyen kárát? Mutatja az öreg, hogy a kapum összegányolta az autója oldalát és fizessem ki a javítást. Kiderült, hogy a marha a bejárómon akart megfordulni, kihasználva, hogy nyitva volt a kapu...... Mikor már kiért az infra sugarából a kapu elindult, de ő megállt, mert jöttek az utcán.....a lánc feszítőcsavarja meg szépen végighúzta az autója oldalát, a hátsó ajtótól a sárvédőig jó 50 centi hosszan. Most akkor én vagyok a hibás, mert a kapum összebarmolta az autóját a saját bejárómon ? ;) Nem értem...... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Ilyen nincs! Jövök haza, kapu kinyílik, beállok. Közbe rutinból rányomok a zárásra, tükörből látom, hogy elindul a kapu befelé. Beállok a gariba, kifelé jövet látom áll egy pasi a kapu előtt, lila a feje..... :P Négyütemű varnyú, oldalán szép hosszú karistolás, az öreg meg ordít, hogy fizessem meg a kárát :D Én????, milyen kárát? Mutatja az öreg, hogy a kapum összegányolta az autója oldalát és fizessem ki a javítást. Kiderült, hogy a marha a bejárómon akart megfordulni, kihasználva, hogy nyitva volt a kapu...... Mikor már kiért az infra sugarából a kapu elindult, de ő megállt, mert jöttek az utcán.....a lánc feszítőcsavarja meg szépen végighúzta az autója oldalát, a hátsó ajtótól a sárvédőig jó 50 centi hosszan. Most akkor én vagyok a hibás, mert a kapum összebarmolta az autóját a saját bejárómon ? ;) Nem értem...... ^_^ Chhh ;) Te fizesd ki?Jól nézne ki,nehogy!!! Mi a sz.rt keres a te területeden?Nem vagy köteles megvárni,még a te kapudban forgolódik valaki :D Bacca meg,fizesse ki a lánc feszítőcsavarját:lol: Magántulajdon megsértése,ezzel kell kezdeni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 így ni :P :D Fogod a betűszínt és átállítod fehérre, akkor beszúr egy kódot és a két perjeles cucc közé írod a szöveget :D Tényleg? Én vaterán vettem, ötezer+postaköltség. Jól átbactak. :D :P Jobb hátsó ülés alatt volt a fészke ^_^ Tele kakálva,meg megrágott papírcafatokkal bélelve :D Faca, azt látni kellett volna amikor megvettem mi volt ott, szerintem soha nem volt felhajtva. ;) Ilyen nincs! Jövök haza, kapu kinyílik, beállok. Közbe rutinból rányomok a zárásra, tükörből látom, hogy elindul a kapu befelé. Beállok a gariba, kifelé jövet látom áll egy pasi a kapu előtt, lila a feje..... :D Négyütemű varnyú, oldalán szép hosszú karistolás, az öreg meg ordít, hogy fizessem meg a kárát ;) Én????, milyen kárát? Mutatja az öreg, hogy a kapum összegányolta az autója oldalát és fizessem ki a javítást. Kiderült, hogy a marha a bejárómon akart megfordulni, kihasználva, hogy nyitva volt a kapu...... Mikor már kiért az infra sugarából a kapu elindult, de ő megállt, mert jöttek az utcán.....a lánc feszítőcsavarja meg szépen végighúzta az autója oldalát, a hátsó ajtótól a sárvédőig jó 50 centi hosszan. Most akkor én vagyok a hibás, mert a kapum összebarmolta az autóját a saját bejárómon ? :P Nem értem...... ;) Nem így volt? :P Ma egy sírköveshez mentünk melózni, bement a fönök körülnézni, jön ki elfehéredve, mondom mi van? :P Nézd meg: te volt a helyiség koporsókkal. Éééés? Fadobozok kárpitozva. :P Mondom feküdjél bele , had fényépezzelek le! ;) Nézegettük a szálító kocsit is, mondom ezeknek tök jó el tudnak hozni egyszerre egy csomó húst a metróból anélkül, hogy kiolvadna. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Ilyen nincs! Jövök haza, kapu kinyílik, beállok. Közbe rutinból rányomok a zárásra, tükörből látom, hogy elindul a kapu befelé. Beállok a gariba, kifelé jövet látom áll egy pasi a kapu előtt, lila a feje..... ;) Négyütemű varnyú, oldalán szép hosszú karistolás, az öreg meg ordít, hogy fizessem meg a kárát :P Én????, milyen kárát? Mutatja az öreg, hogy a kapum összegányolta az autója oldalát és fizessem ki a javítást. Kiderült, hogy a marha a bejárómon akart megfordulni, kihasználva, hogy nyitva volt a kapu...... Mikor már kiért az infra sugarából a kapu elindult, de ő megállt, mert jöttek az utcán.....a lánc feszítőcsavarja meg szépen végighúzta az autója oldalát, a hátsó ajtótól a sárvédőig jó 50 centi hosszan. Most akkor én vagyok a hibás, mert a kapum összebarmolta az autóját a saját bejárómon ? :D Nem értem...... ;) Szép kérdés :P Amikor a hóban elesik valaki a bejáró előtt, és összetöri magát akkor a Te területed, de amikor valami ilyesmi történik akkor meg hirtelen közterület... Ha a kerítés vonalán belül kellett lennie ahhoz hogy ez megtörténjen akkor szerintem ő copta be :D Valami jogi okos megmondja, mi csak találgatni tudunk szerintem ^_^ (és köszi a nyakvisszapillantó-pántot :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Ilyen nincs! Jövök haza, kapu kinyílik, beállok. Közbe rutinból rányomok a zárásra, tükörből látom, hogy elindul a kapu befelé. Beállok a gariba, kifelé jövet látom áll egy pasi a kapu előtt, lila a feje..... :P Négyütemű varnyú, oldalán szép hosszú karistolás, az öreg meg ordít, hogy fizessem meg a kárát :D Én????, milyen kárát? Mutatja az öreg, hogy a kapum összegányolta az autója oldalát és fizessem ki a javítást. Kiderült, hogy a marha a bejárómon akart megfordulni, kihasználva, hogy nyitva volt a kapu...... Mikor már kiért az infra sugarából a kapu elindult, de ő megállt, mert jöttek az utcán.....a lánc feszítőcsavarja meg szépen végighúzta az autója oldalát, a hátsó ajtótól a sárvédőig jó 50 centi hosszan. Most akkor én vagyok a hibás, mert a kapum összebarmolta az autóját a saját bejárómon ? ;) Nem értem...... ^_^ 1. opció, átlag: ha már bent ülsz biztos elment, nem csinálni semmit 2. opció, mamaját a nyomottnak: kihivod a rendőrt azt feljelented amiért megrongálta a kaput 3. opció, rambo: ha még sokáig pofázik nyakonvered a sokkolóval had nyáladzon Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Szép kérdés :P Amikor a hóban elesik valaki a bejáró előtt, és összetöri magát akkor a Te területed, de amikor valami ilyesmi történik akkor meg hirtelen közterület... Ha a kerítés vonalán belül kellett lennie ahhoz hogy ez megtörténjen akkor szerintem ő copta be :D Valami jogi okos megmondja, mi csak találgatni tudunk szerintem ^_^ (és köszi a nyakvisszapillantó-pántot ;) ) Gondolom a kapu a telekhatáron van ergó magánterület határán, senki nem jöhet be, még a rendőr is csak ha behívod, házkutatási parancsal, vagy ha bűncselekményt lát, és azért kell intézkednie. Ha betolatott, és nekiment a kapu, hát így járt. Amúgy is a gyártó hibája lenne, nem a tied, oldják meg úgy, hogy a kapu véletlenül se tudjon nekimenni semminek. Reklamáljon a gyárnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Jó lett a bőr Yankee! Klímával nem volt semmi bajom benne, nélküle télleg zacsipárolós. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Chhh ^_^ Te fizesd ki?Jól nézne ki,nehogy!!!......... Eszembe sincs fizetni neki! (és köszi a nyakvisszapillantó-pántot ;) ) NM! :D 1. opció, átlag: ha már bent ülsz biztos elment, nem csinálni semmit 2. opció, mamaját a nyomottnak: kihivod a rendőrt azt feljelented amiért megrongálta a kaput 3. opció, rambo: ha még sokáig pofázik nyakonvered a sokkolóval had nyáladzon Mondtam neki, hogy hívjon rendőrt....nem akart......jó, akkor én hívok, előveszem a telót.....erre elszelelt. ;) Vagy, mert a szomszédom kijött a hangoskodásra és éppen az 5 kilós samu volt a vállán ( töri a betonjárdát ) :P A kapunak semmi baja....van vagy 2 és fél mázsa és minden szerelvény ami kiállhat belül van Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Októberben csinálj egy emelt szintű javítót ;) kössz váze... :D ^_^ Gratulálok! ;) ja, megint kössz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Gondolom a kapu a telekhatáron van ergó magánterület határán, senki nem jöhet be, még a rendőr is csak ha behívod, házkutatási parancsal, vagy ha bűncselekményt lát, és azért kell intézkednie. Ha betolatott, és nekiment a kapu, hát így járt. Amúgy is a gyártó hibája lenne, nem a tied, oldják meg úgy, hogy a kapu véletlenül se tudjon nekimenni semminek. Reklamáljon a gyárnál. Ööööö.........akkor nálam kell reklamálni......saját termés ;) :P És van benne infrasorompó, mert automata zárást is raktam bele. Nem tetszett, hogy anyósék néha órákig nyitvatartották :D Van egy kb. 10 centis sáv amit nem lát kívülről, pont abba állt bele.....kapja be...... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Én azt nem értem, az asszony miért veszekszik? Rááll a piros mérlegre és azt mondja: nézd milyen csúnya kövér vagyok, most igazán mondhatnál valami jót! Drágám, a látásod kiváló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Mondtam neki, hogy hívjon rendőrt....nem akart......jó, akkor én hívok, előveszem a telót.....erre elszelelt. ^_^ Vagy, mert a szomszédom kijött a hangoskodásra és éppen az 5 kilós samu volt a vállán ( töri a betonjárdát ) :D A kapunak semmi baja....van vagy 2 és fél mázsa és minden szerelvény ami kiállhat belül van csak bepróbálkozott. biztos van olyan madár, aki beszart volna és fizet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Én azt nem értem, az asszony miért veszekszik? Rááll a piros mérlegre és azt mondja: nézd milyen csúnya kövér vagyok, most igazán mondhatnál valami jót! Drágám, a látásod kiváló! He-he, én meg vettem mérleget, de csak 0-tól 70-ig gyorsul 4 másodperc alatt, holnap viszem vissza. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Én azt nem értem, az asszony miért veszekszik? Rááll a piros mérlegre és azt mondja: nézd milyen csúnya kövér vagyok, most igazán mondhatnál valami jót! Drágám, a látásod kiváló! ^_^ :P ;) csak bepróbálkozott. biztos van olyan madár, aki beszart volna és fizet :D Lehet....kinyalhatja ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Hmm, nem is tudtam milyen faca hőálló üvegek vannak a pocokban. Asszony leszakította az ablak alsó sínjét a bowdennel összekötő elemet. Gondoltam megpöttyintem.....hegesztés lett belőle :D Simán kibírta ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 ... Féked jó már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Féked jó már? :D Jó mint a hőgombám :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Féked jó már? :D Még csak ma adtam le a számlámat....holnapra lesz píz belőle. Először venni kell féktárcsákat előre, addig a hátsók csak pihiznek ;) Talán hétvégén hozzáfoghatok.... Jó mint a hőgombám :P ^_^ Nem sikerült berakni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Még csak ma adtam le a számlámat....holnapra lesz píz belőle. Először venni kell féktárcsákat előre, addig a hátsók csak pihiznek :D Talán hétvégén hozzáfoghatok.... Nem sikerült berakni? ;) Dehogynem, a hamutartó elé a boxba ;) :P Ma már nem lett rá idő... :D Majd egyszer... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Dehogynem, a hamutartó elé a boxba :P :D Ott legalább nem romlik el ;) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Ott legalább nem romlik el ;) ^_^ A héten belerakom. (csak tudnám mikor :P ) Kitekerésnél mennyi hűtő-lötty folyik el vajon? Az oké hogy hidegen a termosztát se enged arra többet, meg hogy nem a hűtő legalján van, de érdemes lenne előtte leengednem a lét belőle, vagy csak kiteker, gyorsan beteker, és reménykedik hogy nem kell izmozni a menettel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 A héten belerakom. (csak tudnám mikor ^_^ ) Kitekerésnél mennyi hűtő-lötty folyik el vajon? Az oké hogy hidegen a termosztát se enged arra többet, meg hogy nem a hűtő legalján van, de érdemes lenne előtte leengednem a lét belőle, vagy csak kiteker, gyorsan beteker, és reménykedik hogy nem kell izmozni a menettel? :D Ha izmozni kell, akkor már régen rossz. Am meg én nem értek hozzá. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Ha izmozni kell, akkor már régen rossz. Am meg én nem értek hozzá. ^_^ Azt tudom, semmihez nem értesz, de azért meghallgatnálak :P ;) Amúgy kb. egy éve lett új hűtőbe, új hőgomba tekerve, gondolom nem rohadt bele ennyi idő alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Azt tudom, semmihez nem értesz, de azért meghallgatnálak :P ;) Amúgy kb. egy éve lett új hűtőbe, új hőgomba tekerve, gondolom nem rohadt bele ennyi idő alatt :D Csak semmi hangfétis... ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts