Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Várható ár (hazai forgalomba helyezéssel): 1.059.644 Ft

Okos ötlet :P ;)

Igen, ha ennek a drága oldalnak a 8 kilós részvételét kicsengetem ;) :D Haverom innen szedte a 320-as kúpé bömbit, felháborítóan szép állapotban, és 4 kilóban megállt magyar rendszámmal, és váltó-manuálosítással együtt :P . (csak ennek a cégnek a részvétele lett volna 700 pénz fölött) innen lenézte a telefonszámot, behozatta ismerőssel, és azóta örül(t). Múlt hét csütörtökön összetörték ^_^

Amúgy meg 50 ezrem se lenne rá, nem hogy ennyi, de attól még qrvára tetszenek :D

Megosztás:

Igen, ha ennek a drága oldalnak a 8 kilós részvételét kicsengetem :P ;) Haverom innen szedte a 320-as kúpé bömbit, felháborítóan szép állapotban, és 4 kilóban megállt magyar rendszámmal, és váltó-manuálosítással együtt ;) . (csak ennek a cégnek a részvétele lett volna 700 pénz fölött) innen lenézte a telefonszámot, behozatta ismerőssel, és azóta örül(t). Múlt hét csütörtökön összetörték ^_^

Amúgy meg 50 ezrem se lenne rá, nem hogy ennyi, de attól még qrvára tetszenek :D

E rendszámmal ?

200000-300000 környékén itthon is vannak értelmes E kabriók.

Megosztás:

A száma: 90191598, 11 80 215. 500Ft darabja, 2 hete vettem az enyémhez is.

Hülyeséget csináltál, kicsit gyüjtögetni kellett volna még, és veszel két telót. :D

Na hello mindenki!

Most hoztam el a kocsit szervízből,megtörtént az Ac pumpa csere :P

A dúrva az ,hogy hetek óta büdös volt a kocsiban,és nem tuttam mitől,

aztán most a szerelő ledöbbentett! :D

Egy rohadt egér volt a bűnös!!!

Azt mondta ingyen agyon csapta, :P ezért nem számol rá a végösszegre ^_^

Az autó idefele nem rángatott,de majd kiderűl hosszab távon!

Nebassz! És hol volt? :D ;)

Na mi van? Senki sem offol? :P

Bocs neharagudj, el kellett menni porszívót venni, és akkor még azt mondja nem próbálod ki? De örömmel! ;) Csak kicsit morbid. :P Én sem hívtam le a pincébe, hogy nézd akkus fúró, nem próbálod ki?!? :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.