Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hát ilyen nincs gyerekek! Vettem egy ledizzót a lakásba, most este körbehurcoltam meglesni hove elég a fényereje. Végülis az előszobánál maradtam, de amikor lekapcsoltam, akkor is parázslanak a ledek:

http://kep.psharing.com/370569.jpg

Mitől lehet ez? Csak egy lámpában csinálja, majd holnap rámérek, kikapcsolva is lehet benne fesz? Kapcsoló, vagy valami részleges zárlat? ^_^

Aki ezt a szót megalkotta, és "forgalomba hozta" nyakon kéne önteni egy vödör vízzel... :D

Megosztás:

Neonnal világítasz? ^_^ Elég menő. :P Szerintem Te a szimpla fénycsőre gondoltál... :D

Kössz a kiigazítást! :D (fénycső)

Nállunk a lakásban szinte mindenhol ez van, még a műhelyben is ;) 10 éve nem volt cserélve egy darab sem. azért szeretem, mert egyenletes, és erős fénye van, nem olyan mint az energia(és fény ;) )takarékos lámpáké.

Megosztás:

Kössz a kiigazítást! :P (fénycső)

Nállunk a lakásban szinte mindenhol ez van, még a műhelyben is :D 10 éve nem volt cserélve egy darab sem. azért szeretem, mert egyenletes, és erős fénye van, nem olyan mint az energia(és fény ^_^ )takarékos lámpáké.

nekünk csak az előszobában volt... mire világított, addigra télen is felvettema cipőmet, mert csak villódzott, cseréltük a csövet, a trafót, egy ideig jóvolt,de aztán megint cumi... meg szerintem nem is világít szépen... egy jobbfajta takarékos izzó jobb a fénycsőtöl.

Megosztás:

Véletlenül nem fényerőszabályzós a kapcsoló, vagy nincs benne kis glimmlámpa, ami a sötétben láthatóvá teszi a kapcsolót?

Nem, sima váltókapcsoló, én kötöttem be. Vagy ezzel elmondtam mindent? ^_^

Szerintem a kapcsoló nem fázist, hanem a nullavezetéket szakítja meg. :D Nézd meg, hogy lekapcsolás után ott marad-e feszültség, pl fáziskergetővel, ne műszerrel, mert átkúr.

Aha , kösz majd holnap megnézem.

nekünk csak az előszobában volt... mire világított, addigra télen is felvettema cipőmet, mert csak villódzott, cseréltük a csövet, a trafót, egy ideig jóvolt,de aztán megint cumi... meg szerintem nem is világít szépen... egy jobbfajta takarékos izzó jobb a fénycsőtöl.

De pölö konyhában ahol egyenletes árnyékmentes fény kell jobb a fénycső.

Megosztás:

Nah erre mondom én, hogy "ízlések, és pofonok".

Nekem bejön, szinte semmit nem fogyaszt, és ezért még nagyon jó egyenletes fényt is ad! és bír rendszeres használat mellett 10 évet is. :D

Nekünk ez van itthol is, és én is ilyet teszek a házunkba! ^_^

Csak még előtte kell rajta ezt-azt csinálni. Szeptemberbe esküvő, addigra kész kell legyen teljesen!

2 hete vettem.

kép 1; kép 2; kép 3.

Megosztás:

HEJHO

Olvastam CS_n valami nyereményről. Újságold már el had gratuláljak BAZE.

Nincs sok kedvem leírni újra, úgyh csak átkopizom.

Ac halál...

Igazából úgy kezdődött, hogy belémtolattak, aztán odafelé nekiállt dadogni az autó, de kivitt. Kiborult a csomiban a hűtőtáskám, és persze utána már nem volt hideg, de segáz, hisz szivargyújtóról megy a másik hűtődoboz. Ja, csak nem volt delej a szivargyújtóban, tehát az sem hűtött, és vittem telótöltőt sz.gyújtóba, dehát ugye naná, hogy 1esen volt mire odaértünk. Segáz, odaadtam aki ment le a városba, hogy addig töltse, de kontaktos volt a töltő.

A kempingbe már alig bírtam beállni, és eléggé visított az ac, de azért sikerült. Telefon haza, hozzatok ac-t. OK. Estére megjött, de caravanon telitanknál kicsit szopás. Másnap zsűrizés, pöcröf, semmi para. Elindulunk ######a, de azért nem volt padlógáz, meg nem is nagyon ment. Fehérvár közepén azt mondta h hebleballa. Félreálltam, hagytam hűlni. Persze 5 kocsival jöttünk visszafelé, Gyumma addig locsolta a vizet a hűtőjébe. Jó elindítom, há majd lesz vmi. Városba halál szopás, fordulaton nagy,nehezen el lehetett indulni. Jó kint nem volt para, tartottam a 90et. Kezdett megint dadogni, akkor mossuk ki a benyaszűrőt, mert most nincs másik. Kimostuk, jó volt...egy ideig. Aztán elvergődtem pestre, szerencsére Dávid barátom a duna mellett melózik, ugyh bementünk oda és kicseréltem az act, majd hazajöttem.

Az egészben a legjobb, hogy 600km mentem el 40liter benzinből, és még mindig el-el alszik a lámpa.

Amit ebből kihagytam, hogy menet közben még egy darázs is megcsípett. :D

Megosztás:

Nekem bejön, szinte semmit nem fogyaszt, és ezért még nagyon jó egyenletes fényt is ad! és bír rendszeres használat mellett 10 évet is. ^_^

Nekünk ez van itthol is, és én is ilyet teszek a házunkba! :P

Csak még előtte kell rajta ezt-azt csinálni. Szeptemberbe esküvő, addigra kész kell legyen teljesen!

2 hete vettem.

kép 1; kép 2; kép 3.

Egy ház? teljesen kész? Felejtsd el ;) :D

Megosztás:

Nekem bejön, szinte semmit nem fogyaszt, és ezért még nagyon jó egyenletes fényt is ad! és bír rendszeres használat mellett 10 évet is. ^_^

Nekünk ez van itthol is, és én is ilyet teszek a házunkba! :P

2 hete vettem.

kép 1; kép 2; kép 3.

Nah grat a házhoz, grat az asszonypajtáshoz, részvétem az anyóshoz. :D Ha nem vagyok indiszkrét kb ugy mennyibe fájt a kégli?

Megosztás:

Nah grat a házhoz, grat az asszonypajtáshoz, részvétem az anyóshoz. :P Ha nem vagyok indiszkrét kb ugy mennyibe fájt a kégli?

Köszi! :D

3,5 milla volt az ára, de 2 hónapig nem nézte senki! ;)

Én mondtam 2,5-öt a csávónak rá, azt mondta megbeszélik a tesójával ( meghaltak a szülök, az övéké volt, ezért lett eladó) Még aznap este hív a pali, hogy ha komolyan gondolom, akkor ideadja 2,5-ért! :P Mondták is, hogy megettem a szaros pelenkámat kiskoromban! :D :P ;)

Bebútorozva, gázfűtéssel, meg mindennel adják (fűnyíró, daráló, szivattyú, tv, hűtő, mosógép, stb, stb) - csak a személyes holmikat vitték el: fényképek, iratok, ilyesmik.

2 szoba, konyha, fürdő, kamara + melléképületek: nyárikonyha, műhely (egy csomó cuccal), és ólak, pince, góré stb. a kert nem túl nagy, de itt az öregéknél 3 telek is van, jó nagyok, az elég. ^_^

Megosztás:

Köszi! :P

3,5 milla volt az ára, de 2 hónapig nem nézte senki! :D

Én mondtam 2,5-öt a csávónak rá, azt mondta megbeszélik a tesójával ( meghaltak a szülök, az övéké volt, ezért lett eladó) Még aznap este hív a pali, hogy ha komolyan gondolom, akkor ideadja 2,5-ért! :P Mondták is, hogy megettem a szaros pelenkámat kiskoromban! :D ;) ;)

Bebútorozva, gázfűtéssel, meg mindennel adják (fűnyíró, daráló, szivattyú, tv, hűtő, mosógép, stb, stb) - csak a személyes holmikat vitték el: fényképek, iratok, ilyesmik.

2 szoba, konyha, fürdő, kamara + melléképületek: nyárikonyha, műhely (egy csomó cuccal), és ólak, pince, góré stb. a kert nem túl nagy, de itt az öregéknél 3 telek is van, jó nagyok, az elég. :P

Hát ennyiért bekaphatod. :P Marha jó vétel. Kb még ennyit ráköltesz, kicsit kipofozod, aztán egész takaros lesz. ^_^

Megosztás:

De azé visszaharaptál remélem. :D

Hát ha nem is, de legalább ordítottam, amíg le nem vettem a bukót ;) :D Másnapra úgy néztem ki, mint akit agyonvertek :P :P szivattak is vele sokáig ;)

Hát ennyiért bekaphatod. :P Marha jó vétel. Kb még ennyit ráköltesz, kicsit kipofozod, aztán egész takaros lesz. :D

:D

Meszelés kell, meg kis külső vakolat javítás! ;) 78-ba épült a ház (tégla). Jó lesz ez, úgy volt, hogy építünk a szüleimnek (szoba konyha fürdő) ide a mostani telekre, és mienk a nagyház.

De jobb így külön, nekik is, meg nekünk is! ;) (tudod: közös lónak.... ^_^ )

De azért az Astrát viszem magammal :P :P Azt mondta apám, neki nem kell, úgyse jár sehova vele, csak ha én viszem ;) sokat nem kellett győzködni :P :D

Megosztás:

Köszi! :D

3,5 milla volt az ára, de 2 hónapig nem nézte senki! ;)

Én mondtam 2,5-öt a csávónak rá, azt mondta megbeszélik a tesójával ( meghaltak a szülök, az övéké volt, ezért lett eladó) Még aznap este hív a pali, hogy ha komolyan gondolom, akkor ideadja 2,5-ért! :P Mondták is, hogy megettem a szaros pelenkámat kiskoromban! :D :P ;)

2 szoba, konyha, fürdő, kamara + melléképületek: nyárikonyha, műhely (egy csomó cuccal), és ólak, pince, góré stb. a kert nem túl nagy, de itt az öregéknél 3 telek is van, jó nagyok, az elég. ^_^

2,5 misiért egy üres porta is megérte volna... legalábbis itt nálunk egy ilyen ház, ilyen állapotban 6-7 millatuti... ha szép állapotban van, akkor 12, mint a miénk is.

Hol van ez a ház?

Megosztás:

2,5 misiért egy üres porta is megérte volna... legalábbis itt nálunk egy ilyen ház, ilyen állapotban 6-7 millatuti... ha szép állapotban van, akkor 12, mint a miénk is.

Hol van ez a ház?

Itt nem sokat ér, de nekem itt a meló, ez viszonylag biztos, ezért is nem hagyom itt, főleg friss házasokként! kell a biztos pénz, aztán majd látjuk!

Hajdú bihar megye: Told. Román határ 13 km ide. :P (szerintetek hova járunk tankolni? :D ^_^

csak összehasonlításképp: itt van ez a ház is De se gáz, se víz, se telefon, se semmi nincs, és még xar helyen is van, utolsó előtti ház a faluvégen.

Az enyém a központba van. (vízmű, hivatal-ahol dolgozok, és orvosi rendelő, műv ház, bolt minden max 500 m-re! ;) )

Megosztás:

De legalább az jó reuma ellen! ;) :D (vagy az a méh? ;) :D :P )

Az a csollány! Nem a Szilveszter, hanem amivel tele van az árokpart amikor muszáj bemennem az erdőbe pisilni, és rövidnadrág van rajtam. :P

Nem kellemes mikor 100nál belecsapódik az alkarodba :D ^_^

Ne szivass, 100-al nem is tud repülni egy darázs. ;) :D

Hát ha nem is, de legalább ordítottam, amíg le nem vettem a bukót :P ;) Másnapra úgy néztem ki, mint akit agyonvertek :P :P szivattak is vele sokáig :P

Mákod volt, hogy le tudtad venni a bukót, képzeld ha beledagad a fejed. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.