Dáwid Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Tudom, hogy ez nem az adok veszek, de itt több az F astrás. Keresnék F Astra Caravan hátsó ajtóba való sínt, ami az üveg mögött van, vagy jobban mondvaa fix üveg és a mozgatható üveg között. Csak jó állapotú érdekel lehetőleg rozsdamentesen. Előre is köszi üdv. Moderálják má' ki! Nem tudja, hogy hol van... :P :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Hali! VOltam kint horgászni... Egyrészt jó volt mert volt hal..másrészt rossz volt mert csak törpeharcsa volt, és szarrá égett a vállam... Tehát van rajtam egy fehér bőrszínű atléta... :D Viszont voltak olyan szép törpeharcsák... simán volt 15 centi felett 1 jópár darab Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 valaki tud ezekről vmit??? pl mennyi olaj kellene neki?? http://pics.coldline.hu/pics/47972-20100613-LetehW.jpg http://pics.coldline.hu/pics/47969-20100613-R2jhH5.jpg http://pics.coldline.hu/pics/47970-20100613-aKclKu.jpg http://pics.coldline.hu/pics/47971-20100613-DbU82V.jpg Honnan szerezted te ezt a kompresszort? Miben volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 mi lett volna ha nem kicsit nézed be? :P Ha nagyon benézem, akkor nem sérül a tükör, mert alakad a kerékív. :P Ez megesik! :D A minap debrecenben így haladt előttem, majd mellettem egy szutyukis: kép 1 kép 2 Azt hittem megőrülök... Behajtott balos tükörrel menni a 4 sávoson ;) ^_^ Tán félt, hogy valaki letöri, vagy m ia szösz??? ;) 4-sávoson mellé értem egy Suzukis kiscsákónak, a hátsó ablakban a Bocs hogy leelőztelek tábla. Ablak letekerve, szól a zene, kikönyököl az ablakon , napszemcsi. Most úgyis sportdob hangom van a lyukas kipuff miatt, kicsit megpörgettem, egyből vette a lapot. Támadó pozícióba helyezkedett, majd kilőtt a zöldre. Nyugissan mentem utánna, és láttam a gúnyos röhejt a tükörben: HA-HA-HA! :D A tecsó parkolóban meg kellett állnom, mert előttem tolattak ki, látom oldalról is jön valaki, mondom csak megáll. De nem csak jön-jön, közben meg pofázik valakivel. Vártam úgy 30-centiig, aztán rádudáltam. Fék, körbenéz. Mutatom neki, hogy 3. Csodálkozik mi 3??? Mondom öreg 3 tükröd van, ha tolatsz azokba vigyeljél, ne másra! :P C20xe-t is érezhetően megfogja, ha megy a klíma. Megfogja még a 2.8-as TD Boxert is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Találkoztam Hjoeval Jennersdorfban. Kezdésnek beszóltam neki, hogy nem tud parkolni, aztán később már ittasan felfedtem kilétem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Találkoztam Hjoeval Jennersdorfban. Kezdésnek beszóltam neki, hogy nem tud parkolni, aztán később már ittasan felfedtem kilétem. :D Én már a beszólásról felismertelek volna! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Frissíthetnéd már.. A múltkori ápdétes kérésednek eleget téve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 A múltkori ápdétes kérésednek eleget téve :D http://s8.images.www.tvn.hu/2010/06/13/19/...75467d4e791.jpg Nem rossz, lököst mivel kezeled? Én sima szilikonnal szoktam befúlyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Találkoztam Hjoeval Jennersdorfban. Kezdésnek beszóltam neki, hogy nem tud parkolni, aztán később már ittasan felfedtem kilétem. :P Pedig azt hittem elég egyszerűen beazonosítható géped van :D A múltkori ápdétes kérésednek eleget téve ^_^ http://s8.images.www.tvn.hu/2010/06/13/19/...75467d4e791.jpg F.ca ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Én már a beszólásról felismertelek volna! :P ;) Pedig azt hittem elég egyszerűen beazonosítható géped van :D Gyalogosan voltam, amikor megérkezett. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Nem rossz, lököst mivel kezeled? Én sima szilikonnal szoktam befújni. Vízzel ;) na jó, néha némi brigéciol 2000-ret is kap mielőtt lemosom, jobban viszi a slag a bogarakat :D aztán jöhet a vizes szivacs.. :D F.ca ^_^ Köszi :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 :P Gyalogosan voltam, amikor megérkezett. :D Mer' a hajad kevésbé észrevehető mint a felnid ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Mer' a hajad kevésbé észrevehető mint a felnid :D :P Há vazz, aki nem tudja, az nem tudja. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Há vazz, aki nem tudja, az nem tudja. :D HEJHO Olvastam CS_n valami nyereményről. Újságold már el had gratuláljak BAZE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Honnan szerezted te ezt a kompresszort? Miben volt? így kaptam, de vmi cseh cucc jikov ... lehet tátrárol van... Vízzel ;) na jó, néha némi brigéciol 2000-ret is kap mielőtt lemosom, jobban viszi a slag a bogarakat ;) aztán jöhet a vizes szivacs.. :D Köszi ^_^ :P meg szilikonzsír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Azt tudom, hogy a 10W40es olajjal elvileg elmegy simán. Szerintem keress rajta valami betöltőnyílást, és valami szint ellenörzőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 így kaptam, de vmi cseh cucc jikov ... lehet tátrárol van... Te figyelj csak! Mindent mit kifordítt a földből a dózer nem kell ám okvetlenül beépíteni az Astrába! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Te figyelj csak! Mindent mit kifordítt a földből a dózer nem kell ám okvetlenül beépíteni az Astrába! :P ^_^ Ez pont jó lenne nekem ahhoz a kompresszorhoz, amit csinálni akarok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Azt tudom, hogy a 10W40es olajjal elvileg elmegy simán. Szerintem keress rajta valami betöltőnyílást, és valami szint ellenörzőt. ez szerintem már vmi okosított cucc, mert egy lemezt vettem le, és kartonpapírral volt megoldvaa tömítés, hát nem sok sikerrel, de semmi nyílása nincs... és meddig öntsem stb? ^_^ Kényszer olajzású, úgyhogy szerintem ahogy a főteng belecsap az olajbaaz olajozza az egészet. Te figyelj csak! Mindent mit kifordítt a földből a dózer nem kell ám okvetlenül beépíteni az Astrába! ;) :P nem onnan van Ez pont jó lenne nekem ahhoz a kompresszorhoz, amit csinálni akarok. :D én isazt akarok építeni, de lehet inkább eladom, eléggé sokminden kellene még, ami nincs meg hozzá :S 6ezerért hozták, annyiba el is adom, ha nem sikerül más cuccot is keríteni hozzá, ha tényleg ilyen kell., meg ha meg tudjuk oldani a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Hát ilyen nincs gyerekek! Vettem egy ledizzót a lakásba, most este körbehurcoltam meglesni hove elég a fényereje. Végülis az előszobánál maradtam, de amikor lekapcsoltam, akkor is parázslanak a ledek: Mitől lehet ez? Csak egy lámpában csinálja, majd holnap rámérek, kikapcsolva is lehet benne fesz? Kapcsoló, vagy valami részleges zárlat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 ... én isazt akarok építeni, de lehet inkább eladom, eléggé sokminden kellene még, ami nincs meg hozzá :S 6ezerért hozták, annyiba el is adom, ha nem sikerül más cuccot is keríteni hozzá, ha tényleg ilyen kell., meg ha meg tudjuk oldani a dolgot. Nekem is van egy a sufniban, még nagybátyámék költözéséből kaptam, arra csak csövek kellenének, megvannak azok is, csak elhajolva, megrepedve... :D Egy busz (vagy teherautó) tartályára van rászerelve asszem. Meg kéne csinálni egyszer, csak nem nagyon van mire használnom... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Hát ilyen nincs gyerekek! Vettem egy ledizzót a lakásba, most este körbehurcoltam meglesni hove elég a fényereje. Végülis az előszobánál maradtam, de amikor lekapcsoltam, akkor is parázslanak a ledek: http://kep.psharing.com/370569.jpg Mitől lehet ez? Csak egy lámpában csinálja, majd holnap rámérek, kikapcsolva is lehet benne fesz? Kapcsoló, vagy valami részleges zárlat? :D Véletlenül nem fényerőszabályzós a kapcsoló, vagy nincs benne kis glimmlámpa, ami a sötétben láthatóvá teszi a kapcsolót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Hát ilyen nincs gyerekek! Vettem egy ledizzót a lakásba, most este körbehurcoltam meglesni hove elég a fényereje. Végülis az előszobánál maradtam, de amikor lekapcsoltam, akkor is parázslanak a ledek: http://kep.psharing.com/370569.jpg Mitől lehet ez? Csak egy lámpában csinálja, majd holnap rámérek, kikapcsolva is lehet benne fesz? Kapcsoló, vagy valami részleges zárlat? ^_^ Szerintem a kapcsoló nem fázist, hanem a nullavezetéket szakítja meg. :D Nézd meg, hogy lekapcsolás után ott marad-e feszültség, pl fáziskergetővel, ne műszerrel, mert átkúr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Véletlenül nem fényerőszabályzós a kapcsoló, vagy nincs benne kis glimmlámpa, ami a sötétben láthatóvá teszi a kapcsolót? Nállunk a neoncsőnél variált be az ilyen lámpa! :D világított nagyon halványan lekapcsolás után még egy jó darabig... kapcsolócsere után megszűnt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Nekem is van egy a sufniban, még nagybátyámék költözéséből kaptam, arra csak csövek kellenének, megvannak azok is, csak elhajolva, megrepedve... :D Egy busz (vagy teherautó) tartályára van rászerelve asszem. Meg kéne csinálni egyszer, csak nem nagyon van mire használnom... ^_^ Fényképezd már le légyszíves, aztán megpróbálhatnánk egy bótot összehozni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts