CoolAdam Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 hali! Egésznap dolog volt, szőlő robikapálás..stb...stb..olyan fradt vok mint a dög. Aztán most délután 5körül autóztam 1 ismerőssel.... Feleslegesen kiégettem belőle 50 km-nyi gázolajat... :D de azért jó volt :P ne törődj vele.. ;) ;) mellesleg kellemes munka lehetett ilyen időben ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Nyugtató?!?! Amior a brikett nem akar meggyulladni aztán meg olyan lángal ég, hogy a szigetelés majd csöpög rá a tűzre, amikor a kölykök löködik az asztalt, kborul az üdítő, meg orron szúrom magam villával, a kutyák meg itt lihegnek a fülembe? Mi ebben a nyugtató? :D Majd beszélünk róla, az a baj most az időm a legkevesebb. A romeltakarítást is félbehagytam a pincében, majd holnap befejezem. Na jóó,győztél ^_^ :P De hát kutyát elzárni etetés után, gyerekek vízszintes,benzin meg mindenre jó ;) Na majd..... Szeva mindenki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 oks..am Alex még alurácsilag paktálni kellene.. :D ^_^ Oké! Kell egy törött hűtőmaszk, amit lehet darabolni...Kell maga a maszk amire tyúkrácsot szeretnél, és persze a tyúkrács :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 ne törődj vele.. :D :P mellesleg kellemes munka lehetett ilyen időben :D Áááá a végnén már remegett kezem lábam,és még utána lemostam az autót.... Végül hazajövet előtt ledőltem 1 kicsit a hátóülésre a bent az udvaron, és egyszerűen ott is rohadás volt..na mondom legjobb, ha jövök haza. Csutkára lehúzva 4 ablak, jöttem 110el és akkor talán nem volt olyan fullasztó. Most az autózás miatt meg úgy érzem magam mintha a szék amin jelenleg ülök libegne velem :P ;) Tipikusan olyan kombisan... Hívtak buliba éjszakára de nem megyek. És a vállam is leégett ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Az astra f gyári belső visszapillantója "levehető"? Mert ami az szélvédőmre van ragasztva(darabja), abból úgy nézem ez lecsúsztatható. Senki?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Senki?? Sínen van, lecsúsztatod felfele és kész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Senki?? Van ott valami imbusz, vagy torx hernyócsavar amit egyszer meg kellett húznom, mert lötyögött, gondolom azzal van felfogatva a ragasztott tartóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Sínen van, lecsúsztatod felfele és kész. :D Köszi! Akkor szereznem kell egy gyárit mert valaki letépte, csak a "sín" az ami használható belőle. Most egy xy márka tükre van ami nem akar sokáig ottmaradni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Van ott valami imbusz, vagy torx hernyócsavar amit egyszer meg kellett húznom, mert lötyögött, gondolom azzal van felfogatva a ragasztott tartóra. Nekem azon lyuk van. Az hogyan jön le mert érzem, hogy mozog de nem akar lecsúszni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Jóóóvilág,de imádom a grilleket ;) :D De hát itt a társasház erkélyén mégse gyújtogathatok ^_^ Tesóm! Nem a fenét.. :D Én van hogy az erkélyen kezdek grillezni itt a társasházban bent debrcenben :P ;) Viszont szoktam ritkán a Sárándi kertben is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Nekem azon lyuk van. Az hogyan jön le mert érzem, hogy mozog de nem akar lecsúszni. Sziasztok üdv mindenkinek aszem 3-as v 4-es imbusz kulcs ,aztán fölfelé tolni és kész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Háj! Most jövök vidékről és 3.457.881 (+/- 3) darab muslinca van elkenődve az autó orrán. Lehet picit pontatlan a mérésem ugyanis a lábakat számoltam össze majd osztottam, de volt 1-2 amelyiknek össze volt akadva a hátsó lába egy másiknak a fejével és voltak fura alakúak is meg olyanok amelyek a homlokukon viselik a se@@üket na mind1.....az lenne a kérdésem, hogy ezt a sok husit hogyan tudnám legzsírabbul kipucolni a hűtőkből? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Jóóóvilág,de imádom a grilleket ;) :D De hát itt a társasház erkélyén mégse gyújtogathatok ^_^ Mi is t.házban, az 1 emelet lakunk, de kiviszem a kontaktgrillt az erkélyre és buliii. Ha kijön az alattunk lakó banya, akkor böfögök neki 1 sörszagút. :P Ja, és F***én se kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Mi is t.házban, az 1 emelet lakunk, de kiviszem a kontaktgrillt az erkélyre és buliii. Ha kijön az alattunk lakó banya, akkor böfögök neki 1 sörszagút. :D Ja, és F***én se kell. Szerves önkritika ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Azt mondta az asszony kellene neki valami, ami piros és 0-100-ra 4 mp alatt ér. :D : Kapott 1 piros fürdőszoba mérleget. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Mi is t.házban, az 1 emelet lakunk, de kiviszem a kontaktgrillt az erkélyre és buliii. Ha kijön az alattunk lakó banya, akkor böfögök neki 1 sörszagút. :D Ja, és F***én se kell. Nincs is jobb a grillezésnél....nem kotyog bele senki, hogy csináljam (fosnak, hogy szenet kapnak vacsira) csak ülnek és várják a kaját ;) :P Én is kihúztam volna estefelé, ha nem tegnap ballagott volna a lányom.....estére, mint a mosott sz@r, egész délelőtt pakolásztunk,takarítottunk, délután még kicseréltem a pocok fékjében a 2 első munkahengert, meg állítottam a kuplungján. Mára elég volt.....még megvárom az időmérőt, aztán felborulok..... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Tegnap vettem damilt a horgászbotokra........... De olyan szar genyó minőségű... :D Felcsavarom az orsó dobjára és szabályosan leugrik, ledobja magát róla a hulladék.. Holnap veszek normálisat ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Háj! Most jövök vidékről és 3.457.881 (+/- 3) darab muslinca van elkenődve az autó orrán. Lehet picit pontatlan a mérésem ugyanis a lábakat számoltam össze majd osztottam, de volt 1-2 amelyiknek össze volt akadva a hátsó lába egy másiknak a fejével és voltak fura alakúak is meg olyanok amelyek a homlokukon viselik a se@@üket na mind1.....az lenne a kérdésem, hogy ezt a sok husit hogyan tudnám legzsírabbul kipucolni a hűtőkből? ^_^ én ma nagytakarítottam délután, a hátsó ülést felhajtottam h alatta is megnézzem mi a helyzet, találtam 2100ft 2 öngyújtót meg egy szorólapot. most értünk haza éjszakai fürdőzésből... nálam 0,1-5cmig terjednek a különbözőízeltlábúak... már alig várom h vakargathassam... Azt mondta az asszony kellene neki valami, ami piros és 0-100-ra 4 mp alatt ér. :D : Kapott 1 piros fürdőszoba mérleget. :D :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Most jövök vidékről és 3.457.881 (+/- 3) darab muslinca van elkenődve az autó orrán. Lehet picit pontatlan a mérésem ugyanis a lábakat számoltam össze majd osztottam, de volt 1-2 amelyiknek össze volt akadva a hátsó lába egy másiknak a fejével és voltak fura alakúak is meg olyanok amelyek a homlokukon viselik a se@@üket na mind1.....az lenne a kérdésem, hogy ezt a sok husit hogyan tudnám legzsírabbul kipucolni a hűtőkből? :D Hát van, hogy a sok tanulás és a rengeteg munka fura dolgokra készteti az embert. ^_^ ;) Nem tudom mivel lehetne, mondjuk fogkefe? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Áááá a végnén már remegett kezem lábam,és még utána lemostam az autót.... Végül hazajövet előtt ledőltem 1 kicsit a hátóülésre a bent az udvaron, és egyszerűen ott is rohadás volt..na mondom legjobb, ha jövök haza. Csutkára lehúzva 4 ablak, jöttem 110el és akkor talán nem volt olyan fullasztó. Most az autózás miatt meg úgy érzem magam mintha a szék amin jelenleg ülök libegne velem ^_^ :P Tipikusan olyan kombisan... Hívtak buliba éjszakára de nem megyek. És a vállam is leégett :D ;) Én sok vezetés után, ha becsukom a szemem, az utat látom. A szaggatott vonalat, a "macskaszemeket". ;) Akkor nem mentél a buliba?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Háj! Most jövök vidékről és 3.457.881 (+/- 3) darab muslinca van elkenődve az autó orrán. Lehet picit pontatlan a mérésem ugyanis a lábakat számoltam össze majd osztottam, de volt 1-2 amelyiknek össze volt akadva a hátsó lába egy másiknak a fejével és voltak fura alakúak is meg olyanok amelyek a homlokukon viselik a se@@üket na mind1.....az lenne a kérdésem, hogy ezt a sok husit hogyan tudnám legzsírabbul kipucolni a hűtőkből? :P Ez elégpontatlan mérés, jobb lenne ha leméred az egészet, kivonod belől a kocsi súlyát, és osztot egy muslinca tömegével. Mondjuk nem tudom ettek-e előtte.... :D Én simán veretném slaggal a hűtőt valami bogároldó bespriccelése után. Azt mondta az asszony kellene neki valami, ami piros és 0-100-ra 4 mp alatt ér. ^_^ : Kapott 1 piros fürdőszoba mérleget. ;) Ez nagyon jó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Öcsibácsi, valamiért nem tudok neked pü-t küldeni, azért itt szólok, hogy kellene a neved is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Áááá a végnén már remegett kezem lábam,és még utána lemostam az autót.... Végül hazajövet előtt ledőltem 1 kicsit a hátóülésre a bent az udvaron, és egyszerűen ott is rohadás volt..na mondom legjobb, ha jövök haza. Csutkára lehúzva 4 ablak, jöttem 110el és akkor talán nem volt olyan fullasztó. Most az autózás miatt meg úgy érzem magam mintha a szék amin jelenleg ülök libegne velem ;) :D Tipikusan olyan kombisan... Hívtak buliba éjszakára de nem megyek. És a vállam is leégett :P :P Nah, én meg a tököli reptér betonján álldogáltam egy fél napot, meg egy éjszakát. Ott is hűvös volt :P (meg persze sok-sok árnyék :D ) Mi is t.házban, az 1 emelet lakunk, de kiviszem a kontaktgrillt az erkélyre és buliii. Ha kijön az alattunk lakó banya, akkor böfögök neki 1 sörszagút. ;) Ja, és F***én se kell. 3. emelet :D (de nekem a fölöttünk lakó szokott ríni hogy "fölmegy a szag" (de ha kap egy szeletet szag-forrásból akkor virul és csöndbevan :P ) Tegnap vettem damilt a horgászbotokra........... De olyan szar genyó minőségű... :D Felcsavarom az orsó dobjára és szabályosan leugrik, ledobja magát róla a hulladék.. Holnap veszek normálisat ^_^ Éljen a pejac :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Én sok vezetés után, ha becsukom a szemem, az utat látom. A szaggatott vonalat, a "macskaszemeket". ;) Akkor nem mentél a buliba?! Amikor tavaly lehúztunk egy 26 órás műszakot, és utána még haza kellett mászni Kiskunfélegyházáról, akkor én is láttam felezővonalat mindenhol :D Amikor el kellett menni a céghez kipakolni, és csak utána haza, akkor a földúton is volt felezővonal, aztán itthon a lépcsőn fölfelé is néztem hogy záróvonal -e, vagy szaggatott ^_^ :P Szerencsére volt kanyarodósáv az ágyamhoz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Amikor tavaly lehúztunk egy 26 órás műszakot, és utána még haza kellett mászni Kiskunfélegyházáról, akkor én is láttam felezővonalat mindenhol :D Amikor el kellett menni a céghez kipakolni, és csak utána haza, akkor a földúton is volt felezővonal, aztán itthon a lépcsőn fölfelé is néztem hogy záróvonal -e, vagy szaggatott ^_^ :P Szerencsére volt kanyarodósáv az ágyamhoz ;) most képzeld el ha még hulla fáradtan pirosat is kaptál volna az ágy előtt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts