zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Jó sokat írtatok még délután arbietoltam :rolleyes: ! Ne kérdezzétek honnan jutott az eszembe, csak leírom...... Magyar órán a tanárnéni felül a tanáriasztal tetejére és szöveget diktál. Egyszer csak Janika odasúgja Pistikének, hogy: - Én láttam a tanárnéni térdét ;) :D Tanárnéni meghallja, és rákiált Janikára hogy: - Janika takarodj haza egy hétig ne is lássalak!!! Diktál tovább mikor Pista odasúgja Mórickának, hogy: - Én láttam a tanárnéni combját :D ;) Tanárnéni ezt is meghallja, és felordít: - Pistike!!! Takarodjál haza egy hónapig ne is lássalak!!! Eltelik pár perc Móricka feláll és neki áll csomagolni......Tanár kérdőn néz rá: - Hát te Móricka hova mész :D ? Húhú Tanárnéni!!!!! Én az előbb olyat láttam, hogy az idén már be se jövök! :D :D :P Az micsoda? Egyedül kell csinálni, vagy nő is kell hozzá? Mert ha akkor nem kipróbálnám én is... :D Na hát meglátszik nekem ki a barátom: Összesen 14 aktív felhasználó olvas bennünket: 1 felhasználó és 13 látogató zotya975, Google.com :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Ez a zsíííír gép barátaim. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Ez a zsíííír gép barátaim. ;) Nem rossz. :D Tegnap a Pezó fele ment előttem egy nem mai gyerek Mustáng, na azt a muzsikát amit a két kipuff csinált induláskor! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Nem rossz. ;) Tegnap a Pezó fele ment előttem egy nem mai gyerek Mustáng, na azt a muzsikát amit a két kipuff csinált induláskor! :rolleyes: http://kep.psharing.com/369500.jpg Erre gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Erre gondoltál? Erre bizony! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Erre bizony! :rolleyes: Ha a tiednek lenne ilyen alapjárata lenne forgalom a motor toicban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Ha a tiednek lenne ilyen alapjárata lenne forgalom a motor toicban. :rolleyes: Most hogy mondod, mintha kezdeni kirohadni a motorszámom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Most hogy mondod, mintha kezdeni kirohadni a motorszámom. :rolleyes: Nincs az oldalán valami Rusty Edition felirat? ;) (Akkor sem rohadna így ha erre találták volna ki :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Ha már OT rendszám és szép ótó akkor én meg pénteken ezt láttam: Kb 15 percig keresgéltem rajta rozsdafoltot....teljesen sikertelenül. nem vicc... SEHOL 1 folt.. Tényleg Opel city... :rolleyes: a bmw-t leszámítva mellette corsa, mögötte fekete corsa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Ezt most hogyan kell értenem? :D Elvesztettem a fonalat. Szoknya, állóképesség, nyugalom. :rolleyes: ;) Ha egymás után végigolvasod, bizonyos értelemben van benne logika, de ne menjünk bele, mert az már tényleg 18+-os. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Nem rossz. :D Tegnap a Pezó fele ment előttem egy nem mai gyerek Mustáng, na azt a muzsikát amit a két kipuff csinált induláskor! ;) A Mustang nekem is szívem csücske. :D Lalee megint hová lett? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 A teljes F-es Csapat nevében szeretnék boldog születésnapot kívánni Dark Angel-nek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Nem rossz. :D Tegnap a Pezó fele ment előttem egy nem mai gyerek Mustáng, na azt a muzsikát amit a két kipuff csinált induláskor! ;) http://kep.psharing.com/369500.jpg Meg az a benzinmennyiség, amit ezalatt elégetett... Tavaly nyáron előttem egy lámpánál egy Corvette állt, én le is állítottam az enyémet, hogy jobban halljam a hangját... A teljes F-es Csapat nevében szeretnék boldog születésnapot kívánni Dark Angel-nek! :rolleyes: Csatlakozom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Ha már OT rendszám és szép ótó akkor én meg pénteken ezt láttam: http://kep.psharing.com/369512.jpg http://kep.psharing.com/369513.jpg http://kep.psharing.com/369514.jpg Kb 15 percig keresgéltem rajta rozsdafoltot....teljesen sikertelenül. nem vicc... SEHOL 1 folt.. Tényleg Opel city... :rolleyes: a bmw-t leszámítva mellette corsa, mögötte fekete corsa ;) Mivel nemrég lett kész, egy teljes reastaurálás után, ciki is lenne ha rozsdás lenne :D :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/manta...allapot-3203263 Az "eredeti 37 éves téli kerekekre" meg remélem hogy a gumi azé' nincs 37 éves Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Sziasztok! Valaki ért az OPEL EPC program lelkivilágához? Mert meg kellene szakérteni ezt a képet, és elmagyarázni, hogy mit is jelent! Lehet h láma vagyok, meg nehéz felfogású, de nem értem... Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Megint csak a fényezőre kell várni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 A Mustang nekem is szívem csücske. ;) Nekem ez. :D Ma lőttem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 ÜDV. Meleg van. :rolleyes: Elkezdtük tegnap az ülléselést. Be fog férni és jó is lesz de sajna nem lett kész egyik sem. Ma faterék elmentek telekre. Úgy hogy elvileg hétfőn lesz benne. Ha valakit érdekel majd akkor nyomok fel képet az OPSAAB sínről amivel Be lehet tenni az ülést. Mi gyártottuk EGYEDI. Opel sin át van alakítva ha valakinek meg tetszene akkor jól jöhet. Na majd jelentkezem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Megint csak a fényezőre kell várni. :rolleyes: Mint mindig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Háj Evribádi :rolleyes: Az AC pumpa 1 bar-al kell dolgoznia az én kocsim esetében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 A teljes F-es Csapat nevében szeretnék boldog születésnapot kívánni Dark Angel-nek! :rolleyes: Szintén zenész. :D Ámen! :D Amikor lementem a pincébe ma reggel fűnyírás után ez a kép fogadott: Az alkatrészes szekrényem összedőlt. Belegondolni is rossz, hogy mi lett volna ha a gyerekek, vagy az asszony pont ott van. Én voltam a balf@sz mert túlterheltem. Mindíg csak pakoltam bele akocsiból kikerült cuccokat, eddig bírta. Hallottam a robajt a fűnyíró mellett, de azt hittem az utcáról jön. A padlón üvegszilánk-alvázvédő-fáradtolaj mix, a régi műszeregységem odalett: De nem érdekel, fő hogy nem sérült meg senki, de még így is rohadt szarul érem magam, mert nagyon felelőtlen voltam. ;) Na megyek romeltakarítok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Ja még el nem felejtem,Zotya! Neked az Oppá-ban van kedvezményed ugye? Vehetnél nekem benyópumpát ;) ,oszt oda kéne akkor csak vinnem a szerelőhöz dobja bele :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Háj Evribádi :rolleyes: Az AC pumpa 1 bar-al kell dolgoznia az én kocsim esetében? Igen, vagy 0.9 nem tudom pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Ja még el nem felejtem,Zotya! Neked az Oppá-ban van kedvezményed ugye? Vehetnél nekem benyópumpát ;) ,oszt oda kéne akkor csak vinnem a szerelőhöz dobja bele :rolleyes: Gondolom igen a klubtagsági révén. Csak az a baj, hogy nem nagyon érek haza hétköznap du. 6-7 előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Szintén zenész. :D Ámen! :D Amikor lementem a pincébe ma reggel fűnyírás után ez a kép fogadott: Az alkatrészes szekrényem összedőlt. Belegondolni is rossz, hogy mi lett volna ha a gyerekek, vagy az asszony pont ott van. Én voltam a balf@sz mert túlterheltem. Mindíg csak pakoltam bele akocsiból kikerült cuccokat, eddig bírta. hallottam a robajt a fűnyíró mellett, de azt hittem az utcáról jön. A padlón üvegszilánk-alvázvédő-fáradtolaj mix, a régi műszeregységem odalett: De nem érdekel, fő hogy nem sérült meg senki, de még így is rohadt szarul érem magam, mert nagyon felelőtlen voltam. :rolleyes: Na megyek romeltakarítok. ÚÚÚ :D Ez nagyon dúrva,de tényleg az a fontos senki nem volt ott! És a régi műszeregység ;) Jó pakolást,de nem ám visszapakolsz rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts