Dáwid Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Fuh ne is mondjátok! Megjött a jó idő, az én szemeim meg nem tudom, hogy mivel ragasszam a helyükre, mert folyton kiesnek :rolleyes: Tegnap balcsi :D Amennyi segget meg mellet láttam, hát egy életen át gyónhatnék :D :D Mindegyik után gyónni kéne? ;) úúúbazz... akkor kezdem most, mert rövid az élet :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Mindegyik után gyónni kéne? :D úúúbazz... akkor kezdem most, mert rövid az élet :D ;) :D :rolleyes: Bizony bizony.... szép az élet ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 http://www.babez.de/kia/pro_ceed/kia-pro-ceed-02.jpg http://new.autolabor.hu/files/imagepicker/...pel-Astra-3.jpg Csak én látom vagy tényleg hasonlítanak....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 http://www.babez.de/kia/pro_ceed/kia-pro-ceed-02.jpg http://new.autolabor.hu/files/imagepicker/...pel-Astra-3.jpg Csak én látom vagy tényleg hasonlítanak....? És ha mellé teszed a jelenlegi imprezát, meg a mazda3-at meg a csapott valagú megant... Az összes mostani autó ugyan úgy néz ki, az a dzájnolás hogy az egyiken a dájnömiklájn föntről indul lefelé, a másikban az az él fordítva van, és stb. Mindegyik hasonlít mindegyikre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 És ha mellé teszed a jelenlegi imprezát, meg a mazda3-at meg a csapott valagú megant... Az összes mostani autó ugyan úgy néz ki, az a dzájnolás hogy az egyiken a dájnömiklájn föntről indul lefelé, a másikban az az él fordítva van, és stb. Mindegyik hasonlít mindegyikre :rolleyes: Akkor marad az F Astra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Megvan a manta manta film :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Tudja valaki hogy kell osztókört számolni?Jelentkeznék egy versenyre, de ezt a számolást nem ismerem, ehhez kéne egy kis segítség :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Tudja valaki hogy kell osztókört számolni?Jelentkeznék egy versenyre, de ezt a számolást nem ismerem, ehhez kéne egy kis segítség :rolleyes: Mit kell rajta számolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Az astra f gyári belső visszapillantója "levehető"? Mert ami az szélvédőmre van ragasztva(darabja), abból úgy nézem ez lecsúsztatható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Mit kell rajta számolni? "A hátsó híd kúpkerekeinek fogszáma 10 és 39. Mennyi a híd áttétele?" A 4,0 B 4,1 C 3,9 Hogy miért osztókört írtam, ne kérdezd- akkor pont arról olvastam. :rolleyes: Mi a képlet? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 "A hátsó híd kúpkerekeinek fogszáma 10 és 39. Mennyi a híd áttétele?" A 4,0 B 4,1 C 3,9 Hogy miért osztókört írtam, ne kérdezd- akkor pont arról olvastam. :rolleyes: Mi a képlet? ;) Nyilván egyik fogszám / másik fogszám, azaz 3,9. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 "A hátsó híd kúpkerekeinek fogszáma 10 és 39. Mennyi a híd áttétele?" A 4,0 B 4,1 C 3,9 Hogy miért osztókört írtam, ne kérdezd- akkor pont arról olvastam. :rolleyes: Mi a képlet? ;) 3,9 39:10=3,9 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Nyilván egyik fogszám / másik fogszám, azaz 3,9. 3,9 39:10=3,9 :D Most erre mondhatnám hogy erre tippeltem :rolleyes: - de az csak tipp volt, nem biztos válasz. Köszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 És ha mellé teszed a jelenlegi imprezát, meg a mazda3-at meg a csapott valagú megant... Az összes mostani autó ugyan úgy néz ki, az a dzájnolás hogy az egyiken a dájnömiklájn föntről indul lefelé, a másikban az az él fordítva van, és stb. Mindegyik hasonlít mindegyikre :D Ezért imádom a B omegát. :rolleyes: Szemből nézve nagyon brutális, és egyedi. :D Omerga Aztán kapott új szemeket, na igy lett igazán dögös. ;) Omega 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Ezért imádom a B omegát. :rolleyes: Szemből nézve nagyon brutális, és egyedi. :D Omerga Aztán kapott új szemeket, na igy lett igazán dögös. ;) Omega 2. Erről van szó. Autó formája van, van neki eleje (szép, hosszú, nem a mostani "szélvédő folytatás") és rendes vízszintes félpingpongasztal s.gge, nem pedig egy semmilyenre csapott valami. (ami se nem ferdehátú, mert annyira nem ferde, kombinak nem kombi, mert akkora, és olyan hosszú nincs, de legalább sedan-nak se jó.) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Erről van szó. Autó formája van, van neki eleje (szép, hosszú, nem a mostani "szélvédő folytatás") és rendes vízszintes félpingpongasztal s.gge, nem pedig egy semmilyenre csapott valami. (ami se nem ferdehátú, mert annyira nem ferde, kombinak nem kombi, mert akkora, és olyan hosszú nincs, de legalább sedan-nak se jó.) :D Igen. Van eleje. Van segge. És az a beltér. :rolleyes: ;) Imádtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Igen. Van eleje. Van segge. És az a beltér. :rolleyes: ;) Imádtam. :D Hátigen. Nem véletlenül szeretném lecserélni egy B2 omegára az Astrát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Hátigen. Nem véletlenül szeretném lecserélni egy B2 omegára az Astrát. :rolleyes: Kívül igen, de belül nekem a B2 nem tetszik. Nagy sima kopogós felület. Majd egy utolsó kiadású B sedan. 2.5. Jövőre eltörlik a luxus adót. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Kívül igen, de belül nekem a B2 nem tetszik. Nagy sima kopogós felület. Majd egy utolsó kiadású B sedan. 2.5. Jövőre eltörlik a luxus adót. ;) Én viszont Caravanra esküdök. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Dehogynem. :rolleyes: Feltéve, ha nem ülteted körbe hülyeségekkel, mert akkor tényleg nem veszlek komolyan. :D Ehhez újra kellene születnem. :D Hátigen. Nem véletlenül szeretném lecserélni egy B2 omegára az Astrát. :D Omega ;) persze csakis caravan. Itt a kaja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Nem kérdezem meg hogy a szoknyának van -e köze hozzá, mert meg leszek gyepálva :D ;) :D Nem bántanálak. Egy angyal vagyok. ;) Merjél mást mondani. :rolleyes: :D Állóképességgel nincs semmi gond. :D :D :D Csak futni ne kellejn. :D Akkor megnyugodtam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Itt a kaja! :D Teknősleves? ;):D Mert ez a harcsa biztos nem elég az egész családnak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Akkor megnyugodtam. :D Ezt most hogyan kell értenem? :D Elvesztettem a fonalat. Szoknya, állóképesség, nyugalom. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Teknősleves? ;):D Mert ez a harcsa biztos nem elég az egész családnak. :rolleyes: Nem, a békák kapták a harcsát ebédre. Pontosaban már ott volt mellettük vagy 2 hónapja, csak most vizet cseréltem és meglátták. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Jó sokat írtatok még délután arbietoltam :rolleyes: ! Ne kérdezzétek honnan jutott az eszembe, csak leírom...... Magyar órán a tanárnéni felül a tanáriasztal tetejére és szöveget diktál. Egyszer csak Janika odasúgja Pistikének, hogy: - Én láttam a tanárnéni térdét ;) :D Tanárnéni meghallja, és rákiált Janikára hogy: - Janika takarodj haza egy hétig ne is lássalak!!! Diktál tovább mikor Pista odasúgja Mórickának, hogy: - Én láttam a tanárnéni combját :D :P Tanárnéni ezt is meghallja, és felordít: - Pistike!!! Takarodjál haza egy hónapig ne is lássalak!!! Eltelik pár perc Móricka feláll és neki áll csomagolni......Tanár kérdőn néz rá: - Hát te Móricka hova mész :D ? Húhú Tanárnéni!!!!! Én az előbb olyat láttam, hogy az idén már be se jövök! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts