Peti85 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 EPC szerint: 9129210, 56 14 430 ;) Könnyen megoldható: a hűtőben levő hőgombára menő tápvezetéket a gyújtáskapcsolt tápról át kell kötni pl. közvetlenül az akkusarura. Csak, ahogy írták a többiek, keringés híján nem sok értelme van. Mondjuk a termosztát 92C-ig nyitva van, addig akár keringhet is benne a víz a természetes folyamatok révén. Pl. Omegában van erre egy külön elektromos szivattyú (van amelyikben 2 is). Ááá köszi a segítséget, de akkor marad így, mert akik ezt kitalálták jobban értenek hozzá mint én :D Ez abban is meglátszik, hogy raktunk a radiátor elé egy csapot, hogy a melegvíz ne mennyen át rajta ilyen melegben is....na ennek a következménye az volt, hogy totál másképp melegszika víz mint amit megszoktam...tehát nem véletlen az, ahogy eredetileg kitalálták :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Futás közben :rolleyes: ;) ??Miért kergetett valaki? :D Régebben versenyszerűen csináltam, de sajnos az egyetem mellett már csak ilyen hobbiszinten van rá időm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Régebben versenyszerűen csináltam, de sajnos az egyetem mellett már csak ilyen hobbiszinten van rá időm. ;) Van profi dunaszemlélés ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Van profi dunaszemlélés ? :rolleyes: Citadella, Lánchíd-oroszlánok, turulmadarak... szerinted mit néznek sok-sok éve? :D (csak akkor fordulnak el amikor Te nézed őket, hogy nehogy lebukjanak ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Van profi dunaszemlélés ? :rolleyes: A futást... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Régebben versenyszerűen csináltam, de sajnos az egyetem mellett már csak ilyen hobbiszinten van rá időm. :D Valamikor én is versenyszerűen csináltam. :D 82-88 ig. :rolleyes: De sajna a kor, és a plusz kilók ma már megnehezítik ezt a fajta fizikai munkát. ;) Én már a mozgólépcsőn is fujtatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Bent van a cucc az autóban. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Egyszer kitaláltam, hogy lefutom a maratont, készültem is rá, egyszer-kétszer elmentem kocogni. Eljött a verseny ideje, az időm olyan 5, és fél óra lett, ugye a legjobb idő az 2 óra pár perc körül van. Szóval nem az én sportom. ;) A kövér disznótól meg mesze vagy. :D Gondolom önként, és dalolva. :rolleyes: :D Köszi :D :D Nekem nem 5 és fél óra lett volna, hanem 5 és fél nap :D :D Régebben versenyszerűen csináltam, de sajnos az egyetem mellett már csak ilyen hobbiszinten van rá időm. :P Minden elismerésem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Bent van a cucc az autóban. ;) :D Puncimágnes? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Bent van a cucc az autóban. :rolleyes: :D http://www.accesorii-tuning.eu/o_articole/95.jpg Futár lettél és valaki ezt rendelte? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Puncimágnes? :rolleyes: ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Bent van a cucc az autóban. :rolleyes: :D http://www.accesorii-tuning.eu/o_articole/95.jpg Vigyázz a mosókefével. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Vigyázz a mosókefével. :D :rolleyes: ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Vigyázz a mosókefével. :D Néztem is hogy neki milyen rács van rajta... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Ne sírjatok....olyat odanyom, hogy küldi szét a fejem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Ne sírjatok....olyat odanyom, hogy küldi szét a fejem. :rolleyes: Na csak óvatosan a zene maghajtású autóval :D ;) Egyébként csak az irigység szól belőlünk...Használd egészséggel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Na csak óvatosan a zene maghajtású autóval :D ;) Egyébként csak az irigység szól belőlünk...Használd egészséggel :D Köszcsi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 :rolleyes: ;) :D http://kepfeltoltes.hu/100611/_j_Bitk_p__2...ltoltes.hu_.jpg Persze... :D Engem meg kihagy a nyomorék gugli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 MELEG VAN!!!!!!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Délelőtt voltam a zsibin. ;) Olyanok akiknek nem mondjuk ki a nevét egy olyan távirányítós terepjárót vettek 20ezerért a gyerekeknek :rolleyes: Csak néztem. De ilyen kis kókány vacak volt sztem csak a nagysága volt meg. Viszont vettem damilt is. :D 12 kilóig bír, és 300 méteres Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Én hiába ia mondtam volna, nekem úgysem hiszi el. :D Dehogynem. :rolleyes: Feltéve, ha nem ülteted körbe hülyeségekkel, mert akkor tényleg nem veszlek komolyan. :D Valamikor én is versenyszerűen csináltam. :D 82-88 ig. ;) De sajna a kor, és a plusz kilók ma már megnehezítik ezt a fajta fizikai munkát. :D Én már a mozgólépcsőn is fujtatok. :D Ebben a korban is van olyan amivel javítani lehet az állóképességen. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Ebben a korban is van olyan amivel javítani lehet az állóképességen. :D ;) Nem kérdezem meg hogy a szoknyának van -e köze hozzá, mert meg leszek gyepálva :D :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Ebben a korban is van olyan amivel javítani lehet az állóképességen. ;) :D Állóképességgel nincs semmi gond. :D :rolleyes: ;) Csak futni ne kellejn. :D Nem kérdezem meg hogy a szoknyának van -e köze hozzá, mert meg leszek gyepálva :D :D :P Pedig annak van. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Fuh ne is mondjátok! Megjött a jó idő, az én szemeim meg nem tudom, hogy mivel ragasszam a helyükre, mert folyton kiesnek :rolleyes: Tegnap balcsi :D Amennyi segget meg mellet láttam, hát egy életen át gyónhatnék ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts