Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Sok szunyás... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Jut eszembe Tiv., mi van a randinkkal? ;) :rolleyes: Szoknyát vegyek fel? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Jut eszembe Tiv., mi van a randinkkal? ;) :rolleyes: Szoknyát vegyek fel? :D :D Fel? :D :D Nanáá. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Sok szunyás... :rolleyes: Sok éjjeli bagoly.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Fel? :rolleyes: ;) Nanáá. :D :D Itt vagyok még, kirakassam a 18+-as karikát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Itt vagyok még, kirakassam a 18+-as karikát? :D Azt hittük, a gyerekek már alszanak . :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Azt hittük, a gyerekek már alszanak . :rolleyes: ;) Alszanak is, csak időnként beszélnek álmukban :D Csak véletlenül ráfeküdt a billentyűzetre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Itt vagyok még, kirakassam a 18+-as karikát? :rolleyes: Agyon unnátok magatokat nélkülem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Agyon unnátok magatokat nélkülem. :rolleyes: Mondtam én hogy hiányzol innen :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Agyon unnátok magatokat nélkülem. ;) Így is volt sokáig. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Mondtam én hogy hiányzol innen :D :D Így is volt sokáig. :D Aranyosak vagytok! ;) Azért tagadhatatlanul hálás dolog ennyi férfi közt egyedül nőnek lenni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Aranyosak vagytok! ;) Azért tagadhatatlanul hálás dolog ennyi férfi közt egyedül nőnek lenni. :rolleyes: Ne reklámozd mert a végén valaki kedvet kap egy gyors műtéthez :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/201...elhasznalhatom/ csávóban kicsit elpattant valami :rolleyes: ;) Ezek a szuzukisok... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani a GM kódját egy alkatrésznek? A szóban forgó kütyü a következő: 1996-os Opel Astra 5 ajtós, X14XE motorhoz főtengelyszíjtárcsa. A lényeg az Astrán van, mert Corsa/Tigra tárcsám már van itthon, ami X14XE motorhoz van, de Astrára nem jó! ;) EPC szerint: 9129210, 56 14 430 :D Sziasztok! Másnak is izzad a motor iylen melegben? :rolleyes: Nekem eléri azt a hőmérsékletet ahol kapcsol a venti....onnantól szerintem egyfolytában megy a városban...hiába tudok 50et menni folyamatosan...mikor megállok itthon...mondom kivárom mig leáll...de 1-2 percnél tovább nem birtam mert leizzadtam inkább leállítottam a kocsit....Mondjuk nem értem opelék mér nem úgy alkották meg hogy a venti megy tovább álló motornál, amig le nem hűl... Könnyen megoldható: a hűtőben levő hőgombára menő tápvezetéket a gyújtáskapcsolt tápról át kell kötni pl. közvetlenül az akkusarura. Csak, ahogy írták a többiek, keringés híján nem sok értelme van. Mondjuk a termosztát 92C-ig nyitva van, addig akár keringhet is benne a víz a természetes folyamatok révén. Pl. Omegában van erre egy külön elektromos szivattyú (van amelyikben 2 is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 EPC szerint: 9129210, 56 14 430 :D Könnyen megoldható: a hűtőben levő hőgombára menő tápvezetéket a gyújtáskapcsolt tápról át kell kötni pl. közvetlenül az akkusarura. Csak, ahogy írták a többiek, keringés híján nem sok értelme van. Mondjuk a termosztát 92C-ig nyitva van, addig akár keringhet is benne a víz a természetes folyamatok révén. Pl. Omegában van erre egy külön elektromos szivattyú (van amelyikben 2 is). Nekem most hogy besz.rt a hőgombám, betettem egy kapcsolót, és direktben, én kapcsolom a ventit. Kíváncsiságból kipróbáltam hogy leállítva, csak a ventivel fújatva mi történik. Hát lóf.sz sem persze ;) Ha fújatom egy darabig álló motorral, és utána beindítom, akkor viszont látványosan megindul a mutató lefelé. Kell neki a keringtetés, nem léghűtéses :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Ritkaságszámba megy ugyan, de van Pesten egy hajón liftünk, mindjárt három. A Lánc-híd pesti hídfőnél áll, egy étteremhajó. Gondoltuk jó magas a Duna, ott most nem dolgozik senki, nincs velük gond.....és mégis. Volt pofájuk, egy ilyet építeni csak, hogy kinyithassák a boltot. A mocskosok.........nem lehetett olcsó mulatság :rolleyes: Kis vízállásjelentés: pesti alsó rakpart Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Ritkaságszámba megy ugyan, de van Pesten egy hajón liftünk, mindjárt három. A Lánc-híd pesti hídfőnél áll, egy étteremhajó. Gondoltuk jó magas a Duna, ott most nem dolgozik senki, nincs velük gond.....és mégis. Volt pofájuk, egy ilyet építeni csak, hogy kinyithassák a boltot. A mocskosok.........nem lehetett olcsó mulatság :rolleyes: Kis vízállásjelentés: pesti alsó rakpart Futás közben láttam...vicces. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Ritkaságszámba megy ugyan, de van Pesten egy hajón liftünk, mindjárt három. A Lánc-híd pesti hídfőnél áll, egy étteremhajó. Gondoltuk jó magas a Duna, ott most nem dolgozik senki, nincs velük gond.....és mégis. Volt pofájuk, egy ilyet építeni csak, hogy kinyithassák a boltot. A mocskosok.........nem lehetett olcsó mulatság :D Kis vízállásjelentés: pesti alsó rakpart http://liftesek.hu/auto/20100610.jpg Jah, néztem én is, milyen ponton hidacskákat építettek maguknak :D Volt másik hajónál is hasonló. Az még jobban nézett ki, de nincs róla képem :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Futás közben láttam...vicces. :P :D Egy nagy láda szerszámmal sétálgatni rajta nem olyan kellemes.... :rolleyes: :D A kollegám be volt tojva rendesen :D Jah, néztem én is, milyen ponton hidacskákat építettek maguknak :D Volt másik hajónál is hasonló. Az még jobban nézett ki, de nincs róla képem ;) :D :D 2 hajót köt össze a villamossines felhajtóval.......vagy 150m hosszú, mondjuk az étterem árait látva belefér a keretbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Futás közben láttam...vicces. :D :D Futás közben :rolleyes: ;) ??Miért kergetett valaki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Futás közben :rolleyes: ;) ??Miért kergetett valaki? :D Profi rohangáló az úr :D (biztos menekül a pia elől :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Profi rohangáló az úr :rolleyes: (biztos menekül a pia elől ;) ) Jaa így már más tészta..Furcsa nekem az összes futó....Én akkor se futok ha kergetnek...Mert úgyis utolérnek, és addigra elfáradok és nem marad erőm a közelharcra :D :D Igaz kövér is vagyok mint a disznó :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Mondtam én hogy hiányzol innen :P :D Én hiába ia mondtam volna, nekem úgysem hiszi el. :D Jaa így már más tészta..Furcsa nekem az összes futó....Én akkor se futok ha kergetnek...Mert úgyis utolérnek, és addigra elfáradok és nem marad erőm a közelharcra :D :D Igaz kövér is vagyok mint a disznó :D :D :D Egyszer kitaláltam, hogy lefutom a maratont, készültem is rá, egyszer-kétszer elmentem kocogni. Eljött a verseny ideje, az időm olyan 5, és fél óra lett, ugye a legjobb idő az 2 óra pár perc körül van. Szóval nem az én sportom. ;) A kövér disznótól meg mesze vagy. ;) Gondolom önként, és dalolva. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 ....ilyet építeni csak, hogy kinyithassák a boltot. A mocskosok.........nem lehetett olcsó mulatság :rolleyes:.... Volt már ilyen korábban is ;) Te is ezt tennéd a helyükben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 EPC szerint: 9129210, 56 14 430 ;) Könnyen megoldható: a hűtőben levő hőgombára menő tápvezetéket a gyújtáskapcsolt tápról át kell kötni pl. közvetlenül az akkusarura. Csak, ahogy írták a többiek, keringés híján nem sok értelme van. Mondjuk a termosztát 92C-ig nyitva van, addig akár keringhet is benne a víz a természetes folyamatok révén. Pl. Omegában van erre egy külön elektromos szivattyú (van amelyikben 2 is). Nagyon szépen köszönöm!!! Nagy segítség ez nekem!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts