kknl Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 hol található a höérzékelö? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Külső hőmérséklet érzékelő vezeték szakadt. Lehet hogy csak pár másodperccel de akkor is én nyertem :rolleyes: ;) hol található a höérzékelö? Lökös bal alsó sarkában. Egy kis hengeres műanyag valamit keress, amiből drót jön ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Tekegolyóval :rolleyes: ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 http://www.indavideo.hu/video/Conan_az_iga...rtyarc#comments :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Áááá.... Legyen már fél4. És következőnek csak hétfőn jövök ;) :D :D Nemrégiben 1 olyan kis dekoratív, csinos, aranyos lány hirdetését vettem fel... csak néztem :rolleyes: Tényleg kis fullos csajszi volt. És nem volt beképzelt sem így ennyi alapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Áááá.... Legyen már fél4. És következőnek csak hétfőn jövök :D :D :D Nemrégiben 1 olyan kis dekoratív, csinos, aranyos lány hirdetését vettem fel... csak néztem :D Tényleg kis fullos csajszi volt. És nem volt beképzelt sem így ennyi alapján. Ezt kifejtenéd? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Ezt kifejtenéd? :rolleyes: ;) Szép haj, nagyon szép szemek, aranyos hang ami zene a fűlnek, és kedves mosoly. :D Aztán hirdetett az egyik helyi újságban 1 lakást, én meg felvettem neki a hirdetését. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Szép haj, nagyon szép szemek, aranyos hang ami zene a fűlnek, és kedves mosoly. :D Aztán hirdetett az egyik helyi újságban 1 lakást, én meg felvettem neki a hirdetését. :D Jah, hogy lakást hirdet... Akkor nem is olyan érdekes :D :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Jah, hogy lakást hirdet... Akkor nem is olyan érdekes :D :rolleyes: ;) ááá nem olyan :D Tényleg...hallottátok? Jön a 3as swift. :D Újabb szeméttel hordják tele az utakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 ááá nem olyan :D Tényleg...hallottátok? Jön a 3as swift. ;) Újabb szeméttel hordják tele az utakat. Hallottuk, láttuk, és nem is néz ki rosszul. Kb olyan mintha a kacsa-seggű megan-t összefésülték volna a II. Swifttel :D Rohadjak meg tetszik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Hallottuk, láttuk, és nem is néz ki rosszul. Kb olyan mintha a kacsa-seggű megan-t összefésülték volna a II. Swifttel :D Rohadjak meg tetszik. :rolleyes: Tegyük fel... Azt mondanák.. az astráért cserébe adnak 1et tök ingyen, és ugyanannyit fogyaszt mint az astra... elcserélnéd? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Szép haj, nagyon szép szemek, aranyos hang ami zene a fűlnek, és kedves mosoly. :D Aztán hirdetett az egyik helyi újságban 1 lakást, én meg felvettem neki a hirdetését. :rolleyes: Már nem félsz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Tegyük fel... Azt mondanák.. az astráért cserébe adnak 1et tök ingyen, és ugyanannyit fogyaszt mint az astra... elcserélnéd? ;) Simán. 3 milla környékén lazán eladom, és másnap már vissza is veszem a drágámat 3 kilóért :D :rolleyes: :D ennél könnyebben keresni kettő-hetet nem nagyon lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Hallottuk, láttuk, és nem is néz ki rosszul. Kb olyan mintha a kacsa-seggű megan-t összefésülték volna a II. Swifttel :D Rohadjak meg tetszik. :rolleyes: A végén még átpártolsz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Simán. 3 milla környékén lazán eladom, és másnap már vissza is veszem a drágámat 3 kilóért ;) :rolleyes: :D ennél könnyebben keresni kettő-hetet nem nagyon lehet :D De nem veheted vissza... Utánna azzal a buzukival kell járnod, és nem is adhatod el. És az astrát sose veheted vissza, hűtlenség miatt :D Már nem félsz? :D A között, hogy "csajozok" és hogy tetszik valaki, van különbség :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 A végén még átpártolsz... :rolleyes: Ez a veszély nem fenyeget ;) De nem veheted vissza... Utánna azzal a buzukival kell járnod, és nem is adhatod el. A között, hogy "csajozok" és hogy tetszik valaki, van különbség :D :D Arról nem volt szó az előző verzióban, csak hogy el kell cserélni. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Ez a veszély nem fenyeget ;) Arról nem volt szó az előző verzióban, csak hogy el kell cserélni. :D :D :D deee csak úgy :D Jövőhét pénteken lesötétítem :rolleyes: :D Alig várom Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Na üdv. El jött a mai nap :rolleyes: SAABolás. Saab sínekkel betettem az ülést NEM FÉRT be! De ezen nem csodálkoztam, mert a opel sínek az üllés alatt vannak. A saabnak az ülés két szélén van kint a sín. Ezért nem lehet azzal betenni. Először azt hittem bukom a funkcióit mint pl magasság állítás, ülőlapdöntés. De nem, a sin amin fut a saab ülés azt szét lehet szedni, csak a sínt a többi maradt! (Idáig heppy.) Az opel sin is passzol a saab aljára itt némi fúrás valszeg kell meg kis vágás de rámegy. Így szemre tuti. aztán, hogy-hogy fog állni azt nem tudom. (ez is meg nyugtató). Várom fatert, hogy meg csinálljuk amit kitaláltam és akkor az anyós ülést be lehet próbálni. Ami viszont még parás majd a képeken is látszik, hogy az ülés szélén van egy borító műanyag. Na ettől lehet meg kell szabadulnom ugyanis ettől nem lehet majd becsukni az ajtót. Az ajtó és a gyári ülés közt sincs sok hely csukva, hát még ezzel. De ez nem problémás van műanyagos háver meg oldjuk. Na hát idáig bíztatóak a jelek este tudok többet mondani amikor már remélhetőleg benn is lesz az ülés. És a képek igaz csak 2darab de a lényeg meg van. Igazán akkor leszek nyugodt ha már benne ülök ;) De azt hiszem ez még odébb van. Kép1 Kép2 Ezek az első ülések könnyebben be fognak kerülni mint a hátsó. Azt valószínűleg el kell vinnem kárpitoshoz 5-5centit az ülőlapból és a háttámlából ki kell szedni. A vázból is és a szivacsból is. De erre mostanság nincs KERET. Ez még a jövő zenéi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 ... Én ennél kagylósabb szövetet teszteltem seggel, de szépek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 ... Látta már valaki ezt Győrbe ? Egyszer, régebben. Páhhhhhhhh.... Akkor ennek örömére ;) ... A művész a lényegre tapintott. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Én ennél kagylósabb szövetet teszteltem seggel, de szépek. :rolleyes: Igen az az Aero. Az nem tudom annak ellenére, hogy kagylós nem tetszik. Ez is marha kényelmes. Szerintem szép is. ÉS a legjobb NINCS KIKOPVA. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Fákkje az írásbeli államvizsga pipa. Már csak 17-én a szóbeli gyakorlati. Grat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Én ennél kagylósabb szövetet teszteltem seggel, de szépek. :rolleyes: Szépek ? Nekem nem jönnek be a képek ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Szépek ? Nekem nem jönnek be a képek :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Kösssszii :rolleyes: Nekem ezt dobta : The remote host or network may be down. Please try the request again. Jól néz ki. Mondjuk gyorsan kiégetném asszem ;) Mikor mentek a raktárba ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts