Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Áááá.... Legyen már fél4. És következőnek csak hétfőn jövök :D :D :D

Nemrégiben 1 olyan kis dekoratív, csinos, aranyos lány hirdetését vettem fel... csak néztem :D Tényleg kis fullos csajszi volt. És nem volt beképzelt sem így ennyi alapján.

Ezt kifejtenéd? :rolleyes: ;)

Megosztás:

ááá nem olyan :D

Tényleg...hallottátok? Jön a 3as swift. ;) Újabb szeméttel hordják tele az utakat.

Hallottuk, láttuk, és nem is néz ki rosszul. Kb olyan mintha a kacsa-seggű megan-t összefésülték volna a II. Swifttel :D Rohadjak meg tetszik. :rolleyes:

Megosztás:

Hallottuk, láttuk, és nem is néz ki rosszul. Kb olyan mintha a kacsa-seggű megan-t összefésülték volna a II. Swifttel :D Rohadjak meg tetszik. :rolleyes:

Tegyük fel... Azt mondanák.. az astráért cserébe adnak 1et tök ingyen, és ugyanannyit fogyaszt mint az astra... elcserélnéd? ;)

Megosztás:

Tegyük fel... Azt mondanák.. az astráért cserébe adnak 1et tök ingyen, és ugyanannyit fogyaszt mint az astra... elcserélnéd? ;)

Simán. 3 milla környékén lazán eladom, és másnap már vissza is veszem a drágámat 3 kilóért :D :rolleyes: :D ennél könnyebben keresni kettő-hetet nem nagyon lehet :D

Megosztás:

Simán. 3 milla környékén lazán eladom, és másnap már vissza is veszem a drágámat 3 kilóért ;) :rolleyes: :D ennél könnyebben keresni kettő-hetet nem nagyon lehet :D

De nem veheted vissza... Utánna azzal a buzukival kell járnod, és nem is adhatod el. És az astrát sose veheted vissza, hűtlenség miatt :D

Már nem félsz? :D

A között, hogy "csajozok" és hogy tetszik valaki, van különbség :D :D

Megosztás:

A végén még átpártolsz... :rolleyes:

Ez a veszély nem fenyeget ;)

De nem veheted vissza... Utánna azzal a buzukival kell járnod, és nem is adhatod el.

A között, hogy "csajozok" és hogy tetszik valaki, van különbség :D :D

Arról nem volt szó az előző verzióban, csak hogy el kell cserélni. :D :D :D

Megosztás:

Na üdv.

El jött a mai nap :rolleyes: SAABolás. Saab sínekkel betettem az ülést NEM FÉRT be! De ezen nem csodálkoztam, mert a opel sínek az üllés alatt vannak. A saabnak az ülés két szélén van kint a sín. Ezért nem lehet azzal betenni. Először azt hittem bukom a funkcióit mint pl magasság állítás, ülőlapdöntés. De nem, a sin amin fut a saab ülés azt szét lehet szedni, csak a sínt a többi maradt! (Idáig heppy.) Az opel sin is passzol a saab aljára itt némi fúrás valszeg kell meg kis vágás de rámegy. Így szemre tuti. aztán, hogy-hogy fog állni azt nem tudom. (ez is meg nyugtató). Várom fatert, hogy meg csinálljuk amit kitaláltam és akkor az anyós ülést be lehet próbálni. Ami viszont még parás majd a képeken is látszik, hogy az ülés szélén van egy borító műanyag. Na ettől lehet meg kell szabadulnom ugyanis ettől nem lehet majd becsukni az ajtót. Az ajtó és a gyári ülés közt sincs sok hely csukva, hát még ezzel. De ez nem problémás van műanyagos háver meg oldjuk. Na hát idáig bíztatóak a jelek este tudok többet mondani amikor már remélhetőleg benn is lesz az ülés. És a képek igaz csak 2darab de a lényeg meg van. Igazán akkor leszek nyugodt ha már benne ülök ;) De azt hiszem ez még odébb van.

Kép1

Kép2

Ezek az első ülések könnyebben be fognak kerülni mint a hátsó. Azt valószínűleg el kell vinnem kárpitoshoz 5-5centit az ülőlapból és a háttámlából ki kell szedni. A vázból is és a szivacsból is. De erre mostanság nincs KERET. Ez még a jövő zenéi.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.