mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nem igazán. ;) Most rohannom kell. Holnap napközben ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Holnap napközben ? :rolleyes: Kosarat kapsz megint, én érzem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Kosarat kapsz megint, én érzem. :D Ellendrukker :rolleyes: ;) Akkor marad még egy a kicsit csúszka-muszka a téliekkel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Hááj mindenki! Na meglett a motorháztetőteleszkóp csinálva,persze egy cartárs segítségével :D Az ő keze van a dologban,szó szerint ;) Na ki az?na ki aaz?,hát persze hogy hening keze van a dologban :rolleyes: Mégegyszer köszi a helpet!!! Íme:... Jajj de jóóó :D Nincs mit, szívesen. :D Heningnek felismerhető a cipője. :D Nem is...JOhnny-nak is van ilyenje. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nincs mit, szívesen. :D Nem is...JOhnny-nak is van ilyenje. :D De akkor meg ott a foltos gatyád, meg egyebek... messziről felismerlek. :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nah, klíma feltöltve. :D Mennyibe kerül az ilyen móka? :rolleyes: Metroba BOSCH akció van ha érdekel. (Vagy hozok neked a UNIXból 40% kedvezménnyel. Ha érvényes arra... ;) ) Bosch? Kösz megnézem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 De akkor meg ott a foltos gatyád, meg egyebek... messziről felismerlek. ;) :D :D Uááá. De jó. :rolleyes: :D Ebként Pötty lámpa jó már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 ....Mennyibe kerül az ilyen móka? :rolleyes:.... Van klímád és nem használod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Holnap napközben ? ;) Nem terveztem bemenni faterhoz, csak lurdy előtt, mert Márk hoz egy csomó lomot megint. Akkor be tudom tenni a kocsiba. Vagyis Márkéba, mert az enyémet már nem koszoljuk össze. :D Mennyibe kerül az ilyen móka? :rolleyes: 10es.+ a szelepeket megvettem csergőben vmi 2e volt a 2db. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Van klímád és nem használod ? Miért, szereltek egyáltalán 14NZ-be klimát!? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Van klímád és nem használod ? Nincs klimám, de nem használom. ;) Csak kiváncsi vagyok mennyi egy klimatöltés. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Miért, szereltek egyáltalán 14NZ-be klimát!? :rolleyes: Ja-ja, csak úgy hirdették extrának, hogy plussz motorfék. ;) Klikk ide! Mert ugye annnnyira drága a diesel, hogy nem kerül az emberke másfele, inkább reszkíroz, és szétáztatja a több milkás kocsiját. Szánalmas. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Ja-ja, csak úgy hirdették extrának, hogy plussz motorfék. :rolleyes: Mutass egyet amelyikben van! Nézegettem mindenféle használt autó hirdetési oldalon és nem találtam.(csak mert megfordult a fejemben, hogy beleszereltetném...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Mutass egyet amelyikben van! Nézegettem mindenféle használt autó hirdetési oldalon és nem találtam.(csak mert megfordult a fejemben, hogy beleszereltetném...) Vicc volt Brezsó, tudod, humor, poénkodás...á mindegy hagyjuk. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Vicc volt Brezsó, tudod, humor, poénkodás...á mindegy hagyjuk. :D ;) :D :rolleyes: ja, már értem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Mutass egyet amelyikben van! Nézegettem mindenféle használt autó hirdetési oldalon és nem találtam.(csak mert megfordult a fejemben, hogy beleszereltetném...) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sic_1.4-3901264 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Mennyibe fog kerülni ha le akarom sötétíteni az autót? Rendesen, szabályosan, műbizonylatosan szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 ....Nem terveztem bemenni faterhoz, csak lurdy előtt, mert Márk hoz egy csomó lomot megint. Akkor be tudom tenni a kocsiba. Vagyis Márkéba, mert az enyémet már nem koszoljuk össze. :rolleyes:.... Olvasod amit írok ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 ....Mert ugye annnnyira drága a diesel, hogy nem kerül az emberke másfele, inkább reszkíroz, és szétáztatja a több milkás kocsiját. Szánalmas. :D.... Megpróbálták, nem jött össze, ennyi :rolleyes: Amúgy az ővék, ha áztatni akarják hát rajta, engem nem zavar ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Olvasod amit írok ? :rolleyes: Persze, de a felnik meg a gumik attól még faternál lesznek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Mennyibe fog kerülni ha le akarom sötétíteni az autót? Rendesen, szabályosan, műbizonylatosan szerintetek? Nekem 18-ért csinálták "B" oszloptól hátrafelé, papírral, 7 év garival Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sic_1.4-3901264 És ebbe hol a klíma ? Csak mert nem találom a középkonzolon sehol a kapcsolóját... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-3767272 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Sikertelen géprablási kísérlet zajlott a szomáliai Diallo Airlines Bosasso-Mogadishu járatán. Két férfi menet közben előrántotta fegyverét, és hatalmába akarta keríteni a gépet, mire a többi harminc utas is előrántotta fegyverét, és lefegyverezte a géprablókat. A gép visszatért Bosasso városában, ahol az utasok által ártalmatlanná tett géprablók megpróbáltak elmenekülni, de a rendőrség végül elfogta őket. A csetepatéban egy géprabló megsebesült, az utasok közül senkinek sem esett baja, és a repülőgép sem sérült meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 És ebbe hol a klíma ? Csak mert nem találom a középkonzolon sehol a kapcsolóját... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-3767272 Mert lehet a kurblis vagy nyomógombos változat van benne, aminek a kezelőjét az ajtón találod :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sic_1.4-3901264 :rolleyes: Még sosem láttam ilyet! Köszi! Ez gyári lehet? Tehát lehetséges erre a motorra is rátenni. Na, ennek még utána fogok járni, hogy mi-merre-hány lépés, nehogy úgy járjak mint Pepe a szervóval, hogy van két féle szett is és egyiknél sem tudja összehozni a meghajtását... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts