mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Nem igazán. ;) Most rohannom kell. Holnap napközben ? :rolleyes:
invictus Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Holnap napközben ? :rolleyes: Kosarat kapsz megint, én érzem. ;)
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Kosarat kapsz megint, én érzem. :D Ellendrukker :rolleyes: ;) Akkor marad még egy a kicsit csúszka-muszka a téliekkel :D
hening Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Hááj mindenki! Na meglett a motorháztetőteleszkóp csinálva,persze egy cartárs segítségével :D Az ő keze van a dologban,szó szerint ;) Na ki az?na ki aaz?,hát persze hogy hening keze van a dologban :rolleyes: Mégegyszer köszi a helpet!!! Íme:... Jajj de jóóó :D Nincs mit, szívesen. :D Heningnek felismerhető a cipője. :D Nem is...JOhnny-nak is van ilyenje. :D
invictus Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Nincs mit, szívesen. :D Nem is...JOhnny-nak is van ilyenje. :D De akkor meg ott a foltos gatyád, meg egyebek... messziről felismerlek. :rolleyes: ;) :D
zotya975 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Nah, klíma feltöltve. :D Mennyibe kerül az ilyen móka? :rolleyes: Metroba BOSCH akció van ha érdekel. (Vagy hozok neked a UNIXból 40% kedvezménnyel. Ha érvényes arra... ;) ) Bosch? Kösz megnézem. :D
hening Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 De akkor meg ott a foltos gatyád, meg egyebek... messziről felismerlek. ;) :D :D Uááá. De jó. :rolleyes: :D Ebként Pötty lámpa jó már?
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 ....Mennyibe kerül az ilyen móka? :rolleyes:.... Van klímád és nem használod ?
spzoli Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Holnap napközben ? ;) Nem terveztem bemenni faterhoz, csak lurdy előtt, mert Márk hoz egy csomó lomot megint. Akkor be tudom tenni a kocsiba. Vagyis Márkéba, mert az enyémet már nem koszoljuk össze. :D Mennyibe kerül az ilyen móka? :rolleyes: 10es.+ a szelepeket megvettem csergőben vmi 2e volt a 2db. :D
brezsó Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Van klímád és nem használod ? Miért, szereltek egyáltalán 14NZ-be klimát!? :rolleyes:
zotya975 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Van klímád és nem használod ? Nincs klimám, de nem használom. ;) Csak kiváncsi vagyok mennyi egy klimatöltés. :rolleyes:
zotya975 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Miért, szereltek egyáltalán 14NZ-be klimát!? :rolleyes: Ja-ja, csak úgy hirdették extrának, hogy plussz motorfék. ;) Klikk ide! Mert ugye annnnyira drága a diesel, hogy nem kerül az emberke másfele, inkább reszkíroz, és szétáztatja a több milkás kocsiját. Szánalmas. :D
brezsó Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Ja-ja, csak úgy hirdették extrának, hogy plussz motorfék. :rolleyes: Mutass egyet amelyikben van! Nézegettem mindenféle használt autó hirdetési oldalon és nem találtam.(csak mert megfordult a fejemben, hogy beleszereltetném...)
zotya975 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Mutass egyet amelyikben van! Nézegettem mindenféle használt autó hirdetési oldalon és nem találtam.(csak mert megfordult a fejemben, hogy beleszereltetném...) Vicc volt Brezsó, tudod, humor, poénkodás...á mindegy hagyjuk. ;) :rolleyes:
brezsó Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Vicc volt Brezsó, tudod, humor, poénkodás...á mindegy hagyjuk. :D ;) :D :rolleyes: ja, már értem! :D
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Mutass egyet amelyikben van! Nézegettem mindenféle használt autó hirdetési oldalon és nem találtam.(csak mert megfordult a fejemben, hogy beleszereltetném...) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sic_1.4-3901264
Opeles90 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Mennyibe fog kerülni ha le akarom sötétíteni az autót? Rendesen, szabályosan, műbizonylatosan szerintetek?
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 ....Nem terveztem bemenni faterhoz, csak lurdy előtt, mert Márk hoz egy csomó lomot megint. Akkor be tudom tenni a kocsiba. Vagyis Márkéba, mert az enyémet már nem koszoljuk össze. :rolleyes:.... Olvasod amit írok ? ;)
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 ....Mert ugye annnnyira drága a diesel, hogy nem kerül az emberke másfele, inkább reszkíroz, és szétáztatja a több milkás kocsiját. Szánalmas. :D.... Megpróbálták, nem jött össze, ennyi :rolleyes: Amúgy az ővék, ha áztatni akarják hát rajta, engem nem zavar ;)
spzoli Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Olvasod amit írok ? :rolleyes: Persze, de a felnik meg a gumik attól még faternál lesznek. ;)
Breki Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Mennyibe fog kerülni ha le akarom sötétíteni az autót? Rendesen, szabályosan, műbizonylatosan szerintetek? Nekem 18-ért csinálták "B" oszloptól hátrafelé, papírral, 7 év garival
Hjoe Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sic_1.4-3901264 És ebbe hol a klíma ? Csak mert nem találom a középkonzolon sehol a kapcsolóját... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-3767272
spzoli Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Sikertelen géprablási kísérlet zajlott a szomáliai Diallo Airlines Bosasso-Mogadishu járatán. Két férfi menet közben előrántotta fegyverét, és hatalmába akarta keríteni a gépet, mire a többi harminc utas is előrántotta fegyverét, és lefegyverezte a géprablókat. A gép visszatért Bosasso városában, ahol az utasok által ártalmatlanná tett géprablók megpróbáltak elmenekülni, de a rendőrség végül elfogta őket. A csetepatéban egy géprabló megsebesült, az utasok közül senkinek sem esett baja, és a repülőgép sem sérült meg.
Peti85 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 És ebbe hol a klíma ? Csak mert nem találom a középkonzolon sehol a kapcsolóját... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-3767272 Mert lehet a kurblis vagy nyomógombos változat van benne, aminek a kezelőjét az ajtón találod :rolleyes:
brezsó Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sic_1.4-3901264 :rolleyes: Még sosem láttam ilyet! Köszi! Ez gyári lehet? Tehát lehetséges erre a motorra is rátenni. Na, ennek még utána fogok járni, hogy mi-merre-hány lépés, nehogy úgy járjak mint Pepe a szervóval, hogy van két féle szett is és egyiknél sem tudja összehozni a meghajtását...
Recommended Posts