Opeles90 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nincs ;) Akkor sajnos nem tudok segíteni azzal ami nekem van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Akkor sajnos nem tudok segíteni azzal ami nekem van. :D Addig kell faragni amíg kerek nem lesz :D Kinyírtam a 2 hangszórós ládát a csomagtartómban... :D ;) Nyitva volt a csomagtartó, a roló behúzva, én meg egy laza mozdulattal bedobtam a csomiba a fa-nyelű mosókefét... :D Volt egy érdekes hangja amikor beért, elhúztam a rolót, persze hogy a hangszóró közepéből kukucskál kifelé :rolleyes: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Addig kell faragni amíg kerek nem lesz :D Kinyírtam a 2 hangszórós ládát a csomagtartómban... :D ;) Nyitva volt a csomagtartó, a roló behúzva, én meg egy laza mozdulattal bedobtam a csomiba a fa-nyelű mosókefét... :D Volt egy érdekes hangja amikor beért, elhúztam a rolót, persze hogy a hangszóró közepéből kukucskál kifelé :rolleyes: :D :D Marhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nah, klíma feltöltve. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Addig kell faragni amíg kerek nem lesz ;) Kinyírtam a 2 hangszórós ládát a csomagtartómban... :D ;) Nyitva volt a csomagtartó, a roló behúzva, én meg egy laza mozdulattal bedobtam a csomiba a fa-nyelű mosókefét... :D Volt egy érdekes hangja amikor beért, elhúztam a rolót, persze hogy a hangszóró közepéből kukucskál kifelé :rolleyes: :D :D :D :D :P :D ;) Hú de kellemetlen Nah, klíma feltöltve. :D Én általában bekurblizni szoktam a klímát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 :rolleyes: ;) :D :D :D Hú de kellemetlen Én általában bekurblizni szoktam a klímát :D Az a jó! Jól fel kell húzni, és sokáig működik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Az a jó! Jól fel kell húzni, és sokáig működik :D melegbe inkább le :rolleyes: :D De ha felhúzós óra elvén vagyunk akkor úgy is fogalmazhatunk ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Akkor sajnos nem tudok segíteni azzal ami nekem van. :rolleyes: Azért köszi a felajánlást :D más: Na úgy fest jó a központim....elem kellett a távirányítóba ;) Azaz jó elem...mert rossz az volt benne :D Szerk.: az ajtók és a csomagtartó köré a gumi tömítés drága mulatság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Addig kell faragni amíg kerek nem lesz :D Kinyírtam a 2 hangszórós ládát a csomagtartómban... :D ;) Nyitva volt a csomagtartó, a roló behúzva, én meg egy laza mozdulattal bedobtam a csomiba a fa-nyelű mosókefét... :D Volt egy érdekes hangja amikor beért, elhúztam a rolót, persze hogy a hangszóró közepéből kukucskál kifelé :rolleyes: :D :D kellemes érzés lehetett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Addig kell faragni amíg kerek nem lesz :D Kinyírtam a 2 hangszórós ládát a csomagtartómban... :D ;) Nyitva volt a csomagtartó, a roló behúzva, én meg egy laza mozdulattal bedobtam a csomiba a fa-nyelű mosókefét... :D Volt egy érdekes hangja amikor beért, elhúztam a rolót, persze hogy a hangszóró közepéből kukucskál kifelé :rolleyes: :D :D Bandpass láda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Azért köszi a felajánlást :D más: Na úgy fest jó a központim....elem kellett a távirányítóba :rolleyes: Azaz jó elem...mert rossz az volt benne ;) Szerk.: az ajtók és a csomagtartó köré a gumi tömítés drága mulatság? Nem hiszem hogy olyan drága lenne! Az anyagából, és az előállításából indulok ki, aztán okozhat meglepetést! Majd Fpepe cartárs mond egy cikkszámot.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 A srác általánosban volt osztálytársam :D Favágó volt a beceneve ;) jófej srác...csak régen találkoztunk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 A srác általánosban volt osztálytársam :D Favágó volt a beceneve ;) jófej srác...csak régen találkoztunk :rolleyes: Nos...Akkor már nem favágó, hanem életmentő! Gratulálunk neki, és köszönjük, az ilyen emberekre szükség van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nos...Akkor már nem favágó, hanem életmentő! Gratulálunk neki, és köszönjük, az ilyen emberekre szükség van! ááá nem szivatásból hívtuk favágónak. :D Egyszer bejött egy kockás ingben, és az 1ik haver megszólalt, hogy olyan vagy benne mint 1 favágó. És rajta maradt... :D De nem zavarta. :D Bizony köszönjük. Rendes gyerek nagyon. ;) EGy autón tanultunk vezetni ugyanannál az autóssulinál. De a favágóra visszatérve volt utánna hogy fadákónak, fadákesznek hívtuk. Aztán küldtünk a helyi rádióban (FM95) zenét, és úgy írtuk hogy fadákesznek...műsorvezető meg úgy olvasta be, hogy fadeszkának :rolleyes: MEnnyit hülyültünk....húúú te jóisten. Hiányzik 1 kicsit az általános suli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Akkucsere előtt állok , mondjatok egy jó ár-érték arányú márkát. Varta? :rolleyes: Metroba BOSCH akció van ha érdekel. (Vagy hozok neked a UNIXból 40% kedvezménnyel. Ha érvényes arra... ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nah, klíma feltöltve. :rolleyes: Szuper. Működik is ? ;) :D Pénteken végül mikor mentek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Szuper. Működik is ? :rolleyes: ;) Pénteken végül mikor mentek ? Sok magyar megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Sok magyar megy? Lurdyban látottak / hallotak alapján sok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Lurdyban látottak / hallotak alapján sok ;) Ha nem szopnék a vizsgákkal, én is mennék. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 meleg van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Szuper. Működik is ? :rolleyes: ;) Pénteken végül mikor mentek ? Naná. Nyolcnullanulla az indulás elvileg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 ....Nyolcnullanulla az indulás elvileg. ;).... Brávóóóóóóó :D :D Kár, hogy most van, mert varálhatnánk a fenikkel/gumikkal a hétvégén :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Brávóóóóóóó ;) :D Kár, hogy most van, mert varálhatnánk a fenikkel/gumikkal a hétvégén :rolleyes: Hát, ha gondolod holnap kiviszem, és annyit varálsz vele hétvégén, amennyit akarsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Hát, ha gondolod holnap kiviszem, és annyit varálsz vele hétvégén, amennyit akarsz. ;) Aham, csak holnap nyolcra megyünk egy partnerünk szülinapi bulijára :rolleyes: + ami rajta van abból hármat Lantinak kell lepasszolni ++ ami benne van az meg ideje lenne kirakni tán :D Ma este ráérsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Aham, csak holnap nyolcra megyünk egy partnerünk szülinapi bulijára :rolleyes: + ami rajta van abból hármat Lantinak kell lepasszolni ++ ami benne van az meg ideje lenne kirakni tán ;) Ma este ráérsz ? Nem igazán. :D Most rohannom kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts