Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Akkor sajnos nem tudok segíteni azzal ami nekem van. :D

Addig kell faragni amíg kerek nem lesz :D

Kinyírtam a 2 hangszórós ládát a csomagtartómban... :D ;) Nyitva volt a csomagtartó, a roló behúzva, én meg egy laza mozdulattal bedobtam a csomiba a fa-nyelű mosókefét... :D Volt egy érdekes hangja amikor beért, elhúztam a rolót, persze hogy a hangszóró közepéből kukucskál kifelé :rolleyes: :D :D

Megosztás:

Kinyírtam a 2 hangszórós ládát a csomagtartómban... :D ;) Nyitva volt a csomagtartó, a roló behúzva, én meg egy laza mozdulattal bedobtam a csomiba a fa-nyelű mosókefét... :D Volt egy érdekes hangja amikor beért, elhúztam a rolót, persze hogy a hangszóró közepéből kukucskál kifelé :rolleyes: :D :D

Marhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Megosztás:

Addig kell faragni amíg kerek nem lesz ;)

:D :D :P :D ;)

Hú de kellemetlen

Nah, klíma feltöltve. :D

Én általában bekurblizni szoktam a klímát ;)

Megosztás:

Akkor sajnos nem tudok segíteni azzal ami nekem van. :rolleyes:

Azért köszi a felajánlást :D

más: Na úgy fest jó a központim....elem kellett a távirányítóba ;) Azaz jó elem...mert rossz az volt benne :D

Szerk.: az ajtók és a csomagtartó köré a gumi tömítés drága mulatság?

Megosztás:

kellemes érzés lehetett...

Megosztás:

Bandpass láda :D

Megosztás:

Azért köszi a felajánlást :D

más: Na úgy fest jó a központim....elem kellett a távirányítóba :rolleyes: Azaz jó elem...mert rossz az volt benne ;)

Szerk.: az ajtók és a csomagtartó köré a gumi tömítés drága mulatság?

Nem hiszem hogy olyan drága lenne! Az anyagából, és az előállításából indulok ki, aztán okozhat meglepetést! Majd Fpepe cartárs mond egy cikkszámot.... :D

Megosztás:

Nos...Akkor már nem favágó, hanem életmentő! Gratulálunk neki, és köszönjük, az ilyen emberekre szükség van!

ááá nem szivatásból hívtuk favágónak. :D Egyszer bejött egy kockás ingben, és az 1ik haver megszólalt, hogy olyan vagy benne mint 1 favágó. És rajta maradt... :D De nem zavarta. :D Bizony köszönjük. Rendes gyerek nagyon. ;)

EGy autón tanultunk vezetni ugyanannál az autóssulinál. De a favágóra visszatérve volt utánna hogy fadákónak, fadákesznek hívtuk. Aztán küldtünk a helyi rádióban (FM95) zenét, és úgy írtuk hogy fadákesznek...műsorvezető meg úgy olvasta be, hogy fadeszkának :rolleyes: MEnnyit hülyültünk....húúú te jóisten. Hiányzik 1 kicsit az általános suli

Megosztás:

Hát, ha gondolod holnap kiviszem, és annyit varálsz vele hétvégén, amennyit akarsz. ;)

Aham, csak holnap nyolcra megyünk egy partnerünk szülinapi bulijára :rolleyes:

+ ami rajta van abból hármat Lantinak kell lepasszolni ++ ami benne van az meg ideje lenne kirakni tán :D

Ma este ráérsz ?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.