Opeles90 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Aha most nézegettem azt is... a diesel nem nagyobb áramot vesz fel indításkor? Én úgy tudtam... :D Csak valami méretesebb darabot szeretnék. :D Hát őő az lehet, de a dízel menetközben nem használ el annyit.. vagy igen? Nem tudom pontosan, de azt hiszem, hogy az üzemanyagellátásnál kell neki 1 kevéske áram, hogy valami kis szelep vagy mittomén nyitva maradjon és kapjon gázolajat. a benzinesnek meg adja a szikrát. De javítsatok ki ha nem így van ;) ÚGy rémlik, hogy 75 Ah-s van nekem. Vagy 74 Ah... Tényleg nemtudom, még nem nagyon figyeltem meg. :rolleyes: a kettő közül valamelyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
luszy Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Sziasztok. Kérdés: Ha kinyomom a kuplungot enyhe sivitő hangot hallok. ha gázt adok erősödik, és ka kézzel megemelem a kuplungpedált teljesen megszünik a hang. Mikor a motor már üzemi hőfokon van már nem hallani. Mi lehet ez??? Köszi a segitséget. (X14XE) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Sziasztok. Kérdés: Ha kinyomom a kuplungot enyhe sivitő hangot hallok. ha gázt adok erősödik, és ka kézzel megemelem a kuplungpedált teljesen megszünik a hang. Mikor a motor már üzemi hőfokon van már nem hallani. Mi lehet ez??? Köszi a segitséget. (X14XE) Kinyomócsapágy. Csere! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Izzitógyertya vajon mi ? ;) Nem arra gondoltam, hanem ha jól tudom akkor a dieselben nagyobb a kompresszió, gondolom én nagyobb erő kell az átforgatásához. Vagy mittudomén. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
luszy Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Köszönöm a segitséget. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Hááj mindenki! Na meglett a motorháztetőteleszkóp csinálva,persze egy cartárs segítségével :D Az ő keze van a dologban,szó szerint ;) Na ki az?na ki aaz?,hát persze hogy hening keze van a dologban :rolleyes: Mégegyszer köszi a helpet!!! Íme: Jajj de jóóó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Hááj mindenki! Na meglett a motorháztetőteleszkóp csinálva,persze egy cartárs segítségével :D Az ő keze van a dologban,szó szerint ;) Na ki az?na ki aaz?,hát persze hogy hening keze van a dologban :rolleyes: Mégegyszer köszi a helpet!!! Íme:http://kepfeltoltes.hu/100608/motorh_ztet__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Jajj de jóóó :D énis akarom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Hááj mindenki! Na meglett a motorháztetőteleszkóp csinálva,persze egy cartárs segítségével :D Az ő keze van a dologban,szó szerint ;) Na ki az?na ki aaz?,hát persze hogy hening keze van a dologban :rolleyes: Mégegyszer köszi a helpet!!! Íme: Jajj de jóóó :D Heningnek felismerhető a cipője. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Tud valaki Győrbe háztartási gép szervizelőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 énis akarom ;) Így,utólagosan mondhatom(bár sok mindent nem csináltam) Nem nehéz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Így,utólagosan mondhatom(bár sok mindent nem csináltam) Nem nehéz ;) Milyen telókat vettél? Mennyi volt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Milyen telókat vettél? Mennyi volt? :rolleyes: Renault 19-ből valók. A kettő volt 2000 HUF Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Így,utólagosan mondhatom(bár sok mindent nem csináltam) Nem nehéz :rolleyes: Nekem is meg kéne csinállnom. Meg volt csinálva csak az egyik úgy gondolta hogy KISZAKAD A FAUDIFEJ. Szóval kellene szereznem egy faudifejet. Ti milyen fejel tettétek be? Mert nekem csomi ajtón ami van faudifej az van a meglévőben. De le kellet metszenem a mentet. TEHÁT milyen faudifejet használtatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Nekem is meg kéne csinállnom. Meg volt csinálva csak az egyik úgy gondolta hogy KISZAKAD A FAUDIFEJ. Szóval kellene szereznem egy faudifejet. Ti milyen fejel tettétek be? Mert nekem csomi ajtón ami van faudifej az van a meglévőben. De le kellet metszenem a mentet. TEHÁT milyen faudifejet használtatok? 8-as volt a faudifej amit használtunk, ezért fel kellett tágítani,mert amúgy 6-os csavar volt a motorháztetőt tartó zsanérnak a csavarja,meg ha hátulról előre teszed az stimmelt volna ,de a Renault telónak nagyobb volt a menete! Lényeg a lényeg,nem baj ha nagyobb a faudifej menetes része,a likat ahova betekered kitágítod :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 8-as volt a faudifej amit használtunk, ezért fel kellett tágítani,mert amúgy 6-os csavar volt a motorháztetőt tartó zsanérnak a csavarja,meg ha hátulról előre teszed az stimmelt volna ,de a Renault telónak nagyobb volt a menete! Lényeg a lényeg,nem baj ha nagyobb a faudifej menetes része,a likat ahova betekered kitágítod :rolleyes: Téves. Ha hátulról teszem az opel gyári faudifejet az is vastagabb 8as. Én mondjuk a gyári faudifejet metszettem le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Téves. Ha hátulról teszem az opel gyári faudifejet az is vastagabb 8as. Én mondjuk a gyári faudifejet metszettem le. Ha téves akkor tudod te ;) 8-as volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Nem hót mindegy? :rolleyes: Van egy adott faudi buksi, meg egy adott lik a kasztniban, aztán addig reszelgeti mindenki amíg nem jössze, azt kész :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Nem hót mindegy? :rolleyes: Van egy adott faudi buksi, meg egy adott lik a kasztniban, aztán addig reszelgeti mindenki amíg nem jössze, azt kész :D :D Há nem?,há de! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Hááj mindenki! Na meglett a motorháztetőteleszkóp csinálva,persze egy cartárs segítségével :D Az ő keze van a dologban,szó szerint ;) Na ki az?na ki aaz?,hát persze hogy hening keze van a dologban :rolleyes: Mégegyszer köszi a helpet!!! Íme:http://kepfeltoltes.hu/100608/motorh_ztet__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Jajj de jóóó :D Egyébként nem rossz :D Tényleg jól sikerült, minden elismerésem Hening cartárs. Én is gondolkodom azon hogy szerelek be telókat, de én inkább a csomiajtóhoz rakok...Remélem azt sűrűbben nyitom fel, mint a mocitetőt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Tud valaki Győrbe háztartási gép szervizelőt? Puskás Profil Kft. kategória:háztartási gépekGyőr, Kölcsey u. 1. 96/313-953 96/313-953 Tök normális csávó, vettem tőle használt mosógépet, egyszer kijött szervizelni is, aztán tollbetét volt a szivattyúban. :D Egyébként nem rossz :D Tényleg jól sikerült, minden elismerésem Hening cartárs. Én is gondolkodom azon hogy szerelek be telókat, de én inkább a csomiajtóhoz rakok...Remélem azt sűrűbben nyitom fel, mint a mocitetőt ;) :D Hmm...nekem hátul gyárilag van benne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Hmm...nekem hátul gyárilag van benne. :rolleyes: Perszeeee mert ő sedanos....de irigylem érte...abban megtudnám oldani a belülről nyitást...mert a csomagtartó zár gombja sz.rrá van...kedves előző tulaj nem tudom mit csinált azzal is, de hiába olajozom kenem stb úgy szorul mint a fene...úgy néz ki mint ha beakarták volna ragasztani ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Perszeeee mert ő sedanos....de irigylem érte...abban megtudnám oldani a belülről nyitást...mert a csomagtartó zár gombja sz.rrá van...kedves előző tulaj nem tudom mit csinált azzal is, de hiába olajozom kenem stb úgy szorul mint a fene...úgy néz ki mint ha beakarták volna ragasztani ;) :D :D lehet tudok adni 1et. A csomagtartóajtóban amit vettünk annó volt ugye, és így maradt 1 feleslegesen. De mi átszereltük a sajátot az új ajtóba. Hétvégén, vagy jövőhétvégén kijutok ábrányba, és megnézem. AZtán ha kell felőlem viheted. :rolleyes: Bár az is igaz, hogy nekem caravan van... Neked? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 lehet tudok adni 1et. A csomagtartóajtóban amit vettünk annó volt ugye, és így maradt 1 feleslegesen. De mi átszereltük a sajátot az új ajtóba. Hétvégén, vagy jövőhétvégén kijutok ábrányba, és megnézem. AZtán ha kell felőlem viheted. :rolleyes: Bár az is igaz, hogy nekem caravan van... Neked? ;) Huhúú nekem meg 5 ajtós :D :D Gondolom nem ugyanaz...mér pont az lenne ugyanaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Huhúú nekem meg 5 ajtós :rolleyes: :D Gondolom nem ugyanaz...mér pont az lenne ugyanaz ;) Hát caravannak ugye ilyen kis kocka alakú, ahogy néztem a neten az 5 ajtósnak meg vagy ilyen izé, vagy ilyen kis kör alakú. Vagy van még másféle is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Hát caravannak ugye ilyen kis kocka alakú, ahogy néztem a neten az 5 ajtósnak meg vagy ilyen izé, vagy ilyen kis kör alakú. Vagy van még másféle is? Nincs :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts