Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Aha most nézegettem azt is... a diesel nem nagyobb áramot vesz fel indításkor? Én úgy tudtam... :D Csak valami méretesebb darabot szeretnék. :D

Hát őő az lehet, de a dízel menetközben nem használ el annyit.. vagy igen? Nem tudom pontosan, de azt hiszem, hogy az üzemanyagellátásnál kell neki 1 kevéske áram, hogy valami kis szelep vagy mittomén nyitva maradjon és kapjon gázolajat. a benzinesnek meg adja a szikrát. De javítsatok ki ha nem így van ;)

ÚGy rémlik, hogy 75 Ah-s van nekem. Vagy 74 Ah... Tényleg nemtudom, még nem nagyon figyeltem meg. :rolleyes: a kettő közül valamelyik.

Megosztás:

Sziasztok. Kérdés: Ha kinyomom a kuplungot enyhe sivitő hangot hallok. ha gázt adok erősödik, és ka kézzel megemelem a kuplungpedált teljesen megszünik a hang. Mikor a motor már üzemi hőfokon van már nem hallani. Mi lehet ez??? Köszi a segitséget. (X14XE)

Megosztás:

Sziasztok. Kérdés: Ha kinyomom a kuplungot enyhe sivitő hangot hallok. ha gázt adok erősödik, és ka kézzel megemelem a kuplungpedált teljesen megszünik a hang. Mikor a motor már üzemi hőfokon van már nem hallani. Mi lehet ez??? Köszi a segitséget. (X14XE)

Kinyomócsapágy. Csere! :rolleyes:

Megosztás:

Hááj mindenki!

Na meglett a motorháztetőteleszkóp csinálva,persze egy cartárs segítségével :D

Az ő keze van a dologban,szó szerint ;)

Na ki az?na ki aaz?,hát persze hogy hening keze van a dologban :rolleyes:

Mégegyszer köszi a helpet!!!

Íme:motorh_ztet__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jajj de jóóó :D

Megosztás:

Hááj mindenki!

Íme:http://kepfeltoltes.hu/100608/motorh_ztet__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

énis akarom :D

Megosztás:

Hááj mindenki!

Íme:

Heningnek felismerhető a cipője. :D

Megosztás:

Így,utólagosan mondhatom(bár sok mindent nem csináltam)

Nem nehéz :rolleyes:

Nekem is meg kéne csinállnom. Meg volt csinálva csak az egyik úgy gondolta hogy KISZAKAD A FAUDIFEJ. Szóval kellene szereznem egy faudifejet. Ti milyen fejel tettétek be? Mert nekem csomi ajtón ami van faudifej az van a meglévőben. De le kellet metszenem a mentet.

TEHÁT milyen faudifejet használtatok?

Megosztás:

Nekem is meg kéne csinállnom. Meg volt csinálva csak az egyik úgy gondolta hogy KISZAKAD A FAUDIFEJ. Szóval kellene szereznem egy faudifejet. Ti milyen fejel tettétek be? Mert nekem csomi ajtón ami van faudifej az van a meglévőben. De le kellet metszenem a mentet.

TEHÁT milyen faudifejet használtatok?

8-as volt a faudifej amit használtunk, ezért fel kellett tágítani,mert amúgy 6-os csavar volt a motorháztetőt tartó zsanérnak a csavarja,meg ha hátulról előre teszed az stimmelt volna ,de a Renault telónak nagyobb volt a menete!

Lényeg a lényeg,nem baj ha nagyobb a faudifej menetes része,a likat ahova betekered kitágítod :rolleyes:

Megosztás:

8-as volt a faudifej amit használtunk, ezért fel kellett tágítani,mert amúgy 6-os csavar volt a motorháztetőt tartó zsanérnak a csavarja,meg ha hátulról előre teszed az stimmelt volna ,de a Renault telónak nagyobb volt a menete!

Lényeg a lényeg,nem baj ha nagyobb a faudifej menetes része,a likat ahova betekered kitágítod :rolleyes:

Téves. Ha hátulról teszem az opel gyári faudifejet az is vastagabb 8as. Én mondjuk a gyári faudifejet metszettem le.

Megosztás:

Hááj mindenki!

Íme:http://kepfeltoltes.hu/100608/motorh_ztet__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egyébként nem rossz :D Tényleg jól sikerült, minden elismerésem Hening cartárs. Én is gondolkodom azon hogy szerelek be telókat, de én inkább a csomiajtóhoz rakok...Remélem azt sűrűbben nyitom fel, mint a mocitetőt :D :D

Megosztás:

Tud valaki Győrbe háztartási gép szervizelőt?

Puskás Profil Kft.

kategória:háztartási gépekGyőr, Kölcsey u. 1.

96/313-953 96/313-953

Tök normális csávó, vettem tőle használt mosógépet, egyszer kijött szervizelni is, aztán tollbetét volt a szivattyúban. :D

Egyébként nem rossz :D Tényleg jól sikerült, minden elismerésem Hening cartárs. Én is gondolkodom azon hogy szerelek be telókat, de én inkább a csomiajtóhoz rakok...Remélem azt sűrűbben nyitom fel, mint a mocitetőt ;) :D

Hmm...nekem hátul gyárilag van benne. :rolleyes:

Megosztás:

Hmm...nekem hátul gyárilag van benne. :rolleyes:

Perszeeee mert ő sedanos....de irigylem érte...abban megtudnám oldani a belülről nyitást...mert a csomagtartó zár gombja sz.rrá van...kedves előző tulaj nem tudom mit csinált azzal is, de hiába olajozom kenem stb úgy szorul mint a fene...úgy néz ki mint ha beakarták volna ragasztani ;) :D :D

Megosztás:

Perszeeee mert ő sedanos....de irigylem érte...abban megtudnám oldani a belülről nyitást...mert a csomagtartó zár gombja sz.rrá van...kedves előző tulaj nem tudom mit csinált azzal is, de hiába olajozom kenem stb úgy szorul mint a fene...úgy néz ki mint ha beakarták volna ragasztani ;) :D :D

lehet tudok adni 1et. A csomagtartóajtóban amit vettünk annó volt ugye, és így maradt 1 feleslegesen. De mi átszereltük a sajátot az új ajtóba. Hétvégén, vagy jövőhétvégén kijutok ábrányba, és megnézem. AZtán ha kell felőlem viheted. :rolleyes:

Bár az is igaz, hogy nekem caravan van... Neked? :D

Megosztás:

lehet tudok adni 1et. A csomagtartóajtóban amit vettünk annó volt ugye, és így maradt 1 feleslegesen. De mi átszereltük a sajátot az új ajtóba. Hétvégén, vagy jövőhétvégén kijutok ábrányba, és megnézem. AZtán ha kell felőlem viheted. :rolleyes:

Bár az is igaz, hogy nekem caravan van... Neked? ;)

Huhúú nekem meg 5 ajtós :D :D Gondolom nem ugyanaz...mér pont az lenne ugyanaz :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.