invictus Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 MA voltam Opel szalonban...hát meg kell hagyni, az új Astra pofás lett...veri a G-t és a H-t is...szerintem Ez általában így szokott lenni, az új szebb, jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 MA voltam Opel szalonban...hát meg kell hagyni, az új Astra pofás lett...veri a G-t és a H-t is...szerintem Szerintem is! Az 1.4 turbo-nak szívesen elkenném a száját..... :rolleyes: Soha nem tetszett az 5 ajtós variáció mindig a sedan, meg a Caravan volt a befutó (kivéve persze a C Vectra GTS ;) ) de ez az új Astra kifejezetten tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 A signum ugyan az mint a cvectra, csak prémium kategóriába akarták léptetni, ezért csak jól felszerelt, nagymotoros volt belőle. És igen, 5ajtós az összes. Talán a b oszlopig egyezik a vectrával, de az is lehet hogy már a szélvédővel is játszottak. jútúbon van egy unalmas videó, ahol a ######i unalmasan végigmondja mi a difi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 ....Szegény kutas csávó izzik a feje reggel 6 óta, forró asztfalt, benzinszag, szakad róla a víz, megadtam a kegyelemdöfést: most egy hideg sör jólesne ugye? :D :rolleyes: Ha szemmel ölni lehetne, most nem rontanám itt a levegőt. ;).... Made in Degec :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Azért jó érzés tudni, hogy nem mindenki pedofil a fórumon. :D Tankoltam ma, kicsit benéztem az arányt, 30 liter szesz ment bele, és 10 liter benya. Pedig nem láttam értelmét a felest megkutyulni, de így sikerült. Szegény kutas csávó izzik a feje reggel 6 óta, forró asztfalt, benzinszag, szakad róla a víz, megadtam a kegyelemdöfést: most egy hideg sör jólesne ugye? :D :rolleyes: Ha szemmel ölni lehetne, most nem rontanám itt a levegőt. :D ;) :D :D :D Nekem a péntek ezen a héten szabadnap, akkor nem dolgozok hálistennek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 El vagy tévedve. Olvass utána egy kicsit. akkor annyi h 13cmvel hoszabb azt csumi? (beksőségek nem érdekelnek ;)) mert ha igen akkor ki kell javítsam magam, mert nekem csak a régi c vectra tetszik, az újnak túl astrás a pofija :rolleyes: amúgy utánaolvastam, de a c vectra topic kicsit sivárabb mint a miénk :D *20:55 jójó majd rákeresek tecsövön Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 akkor annyi h 13cmvel hoszabb azt csumi? (beksőségek nem érdekelnek ;)) mert ha igen akkor ki kell javítsam magam, mert nekem csak a régi c vectra tetszik, az újnak túl astrás a pofija :rolleyes: amúgy utánaolvastam, de a c vectra topic kicsit sivárabb mint a miénk :D van c1 meg c2... a c1 gts sztem is sokkal szebb mint a c2, viszont csak c2ből volt opc, ami caravanban nagyon ütőőőőős. 1x megnéztem egyet kívül belül. nem szar, csak az a műszerfal kaksi. sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 .... Megjött a meleg idő, sikerült felhúzni az ablakot :rolleyes: ;) :D :D Már valami hőkapcsoló meglétére gyanakszom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Akkucsere előtt állok , mondjatok egy jó ár-érték arányú márkát. Varta? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Megjött a meleg idő, sikerült felhúzni az ablakot :rolleyes: ;) :D :D Már valami hőkapcsoló meglétére gyanakszom :D :D Felment, de le már nem jön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Akkucsere előtt állok , mondjatok egy jó ár-érték arányú márkát. Varta? :rolleyes: Nem, kötötték. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Felment, de le már nem jön. ;) Viccelsz ? Fel éssssssssssshhhhh le. Tiszta Pom-Pom :rolleyes: Csak most nem várom meg, amíg nem lesz fel :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 akkor annyi h 13cmvel hoszabb azt csumi? (beksőségek nem érdekelnek ;)) mert ha igen akkor ki kell javítsam magam, mert nekem csak a régi c vectra tetszik, az újnak túl astrás a pofija :rolleyes: amúgy utánaolvastam, de a c vectra topic kicsit sivárabb mint a miénk :D *20:55 jójó majd rákeresek tecsövön Ez is könnyen magyarázható..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Hátsó tárcsaféknél milyen vastagnak kéne lennie a kézifék fékpofáin a ferodóknak? Ezt a méretet nem írják sehol. Olyan 2-3 mm van az enyémeken, az jó még? :rolleyes: Bocs, hogy áthozom ide, de nem tudja valaki a választ? Nagyon fúrja az oldalamat.....most még egyszerű lenne kicserélni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Nem, kötötték. ;) Nade most komolyan.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Nem, kötötték. ;) Már vártam, hogy megnyilvánulsz. Viccelsz ? Fel éssssssssssshhhhh le. Tiszta Pom-Pom :rolleyes: Csak most nem várom meg, amíg nem lesz fel :D :D Viktor megmondta: Eljő' a kánaán... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Bocs, hogy áthozom ide, de nem tudja valaki a választ? Nagyon fúrja az oldalamat.....most még egyszerű lenne kicserélni :rolleyes: Szerintem 2-3 mm simán jó, elméletileg ugye a kéziféket csak álló helyzetben használod, nem kopik annyira mint az üzemi fék. Szegecselt, vagy ragasztott a ferodol? Ha szegecselt nincs lekopva a szegecsfejig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Szerintem 2-3 mm simán jó, elméletileg ugye a kéziféket csak álló helyzetben használod, nem kopik annyira mint az üzemi fék. Szegecselt, vagy ragasztott a ferodol? Ha szegecselt nincs lekopva a szegecsfejig? Sőt egyáltalán nem kopik, mivel csak álló helyben van használatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Szerintem 2-3 mm simán jó, elméletileg ugye a kéziféket csak álló helyzetben használod, nem kopik annyira mint az üzemi fék. Szegecselt, vagy ragasztott a ferodol? Ha szegecselt nincs lekopva a szegecsfejig? Ragasztott. Nem nagyon látszik rajta kopás.... Sőt egyáltalán nem kopik, mivel csak álló helyben van használatban. Nálam biztos nem.....legfeljebb, ha extrém helyen kell parkolni :rolleyes: Télen annál többet, de akkor sem álló helyzetben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Sőt egyáltalán nem kopik, mivel csak álló helyben van használatban. kivéve télen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Zotya! Nekem Bráner őőő... banner van ;) Jó kis akku.. Amikor németországból meghoztuk a kocsit, utánna vettük pár évvel. Azóta van benne. Valami banner bull test akármi... majd megfigyelem. Igaz hogy ez dízel és nem kajál annyi áramot. vagy valami ilyesmi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Sőt egyáltalán nem kopik, mivel csak álló helyben van használatban. Általában... :D Ragasztott. Nem nagyon látszik rajta kopás.... Nálam biztos nem.....legfeljebb, ha extrém helyen kell parkolni :rolleyes: Télen annál többet, de akkor sem álló helyzetben ;) Akkor sima liba, én nem cserélném ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Zotya! Nekem Bráner őőő... banner van :D Jó kis akku.. Amikor németországból meghoztuk a kocsit, utánna vettük pár évvel. Azóta van benne. Valami banner bull test akármi... majd megfigyelem. Igaz hogy ez dízel és nem kajál annyi áramot. vagy valami ilyesmi :rolleyes: Aha most nézegettem azt is... a diesel nem nagyobb áramot vesz fel indításkor? Én úgy tudtam... ;) Csak valami méretesebb darabot szeretnék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Általában... :D Akkor sima liba, én nem cserélném ki. Így már én se ;) Nem igazán értem, hogy az on-line katalógusokban miért nem szerepel ez a méret....... Köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Aha most nézegettem azt is... a diesel nem nagyobb áramot vesz fel indításkor? Én úgy tudtam... :rolleyes: Csak valami méretesebb darabot szeretnék. :D Izzitógyertya vajon mi ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts