Opeles90 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Gázgyorsító...én nem hiszek benne. Tiszta fizika, ahhoz hogy nagyobb sebeséget érj el a szívócsőben, vagy akár a kipufban áramló gázzal, valami energiát kéne belefektetni nem? Pölö a turbó sem magától pörög. jaja sztem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Aha, de ment a következő kérdés...szorul a hurok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Ha nem találta esetleg lőhetett volna 1 röntgent, hogy egyálatán benned van-e. Kérdezd meg! Tényleg, kapásból nekiállt szabdalni??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Ő nem akar rendes autót vezetni... mondjuk nem is bánom. :D Még megmutatná neked hogyan is kell kilinccsel előre menni :D :D le(gy)alázna vezetéstechnikából ;) mint engem anyám a Simsonommal "hogyan kell 4-5 méteren csikorgó hátsóval elindulni" :D :D "Mééé"? "kétoldali belső piperetükör" ;) mondjuk ha én vagyok jobb 1ben mert lusta vagy túl fáradt vagyok vezetni akkor az nekem a belsőm :rolleyes: nekem mondjuk mindegy lenne ha külső nem is lenne :P Köszi...túlélem ;) Ha nem lesz meg...benne marad :D Megtörtént sztori: anno itt az egyik kocsmába ki akartak cseszni egy csávóval és gombostűt szúrtak az egyik szék párnájába. A fickó sikeresen bele is ült de kiszedte a valagából. Telt az idő és több éven keresztül rosszul volt egyik pillanatról a másikra viszont sose találták meg a baját. Majd egyszer csak szívinfarktusban meghalt de mivel fiatal(nak mondható) volt felboncolták és biza a szívében találták meg a tű letört darabját :D úgyhogy szerintem ne nagyon halogasd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Még megmutatná neked hogyan is kell kilinccsel előre menni :D :D le(gy)alázna vezetéstechnikából :D mint engem anyám a Simsonommal "hogyan kell 4-5 méteren csikorgó hátsóval elindulni" :rolleyes: ;) Megtörtént sztori: anno itt az egyik kocsmába ki akartak cseszni egy csávóval és gombostűt szúrtak az egyik szék párnájába. A fickó sikeresen bele is ült de kiszedte a valagából. Telt az idő és több éven keresztül rosszul volt egyik pillanatról a másikra viszont sose találták meg a baját. Majd egyszer csak szívinfarktusban meghalt de mivel fiatal(nak mondható) volt felboncolták és biza a szívében találták meg a tű letört darabját :D úgyhogy szerintem ne nagyon halogasd :D Nagyon csodálkoznák rajta, mert télen ha olyan útszakaszon mentünk, és nyúltam a kézifék felé, már mondta is: meg ne próbáld! :D Az az idegen-tárgy vándorlás igaz, a nagyerek elviszik a testben szanaszét az ilyen kacatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Aha, de ment a következő kérdés...szorul a hurok. ;) Azééé nagy szemét te vagyol! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Azééé nagy szemét te vagyol! :rolleyes: Néha rájuk kell pirítani, minden hülyeséget képesek beírni, csak hogy el tudják adni a terméket. A multkor nézegettem a fogyasztáscsökkentőket, meg a tuning cuccokat, lenne pár 100ezrem telepakolnám a kocsit kütyükkel, lenne vagy 300Ló, és termelné a benzint. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Ha nem találta esetleg lőhetett volna 1 röntgent, hogy egyálatán benned van-e. Kérdezd meg! Sztem fatális hiba lett volna részéről, ha nem rtg-vel kezdi. Azon elég jól látszott. Láttam a monitoron én is. Asszony vitt be.....ott melózik ;) Megtörtént sztori: ................úgyhogy szerintem ne nagyon halogasd :D Halogatás nincs! Reggel a doki megkérdi a rtg-ben van-e valami helyi nagyítós kütyü a tarsolyban, hátha látná mit csinál....... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Megtörtént sztori: anno itt az egyik kocsmába ki akartak cseszni egy csávóval és gombostűt szúrtak az egyik szék párnájába. A fickó sikeresen bele is ült de kiszedte a valagából. Telt az idő és több éven keresztül rosszul volt egyik pillanatról a másikra viszont sose találták meg a baját. Majd egyszer csak szívinfarktusban meghalt de mivel fiatal(nak mondható) volt felboncolták és biza a szívében találták meg a tű letört darabját ;) úgyhogy szerintem ne nagyon halogasd :D Szép legenda, de többszörösen lehetetlen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Szép legenda, de többszörösen lehetetlen. :rolleyes: Hmm....bizonyított tény, hogy az ember feneke közvetlen kapcsolatban van a szemével. Ez a szívre nem igaz? ;) A doki valami olyat motyogott, hogy azért is szeretne látni, mert meg akarja nézni ül-e a seggén az a vacak vagy bóklászik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Zoli! Te házilag csináltad a fekete, illetve sötét lámpákat? Vagy hogy? :rolleyes: Ha titok akkor küldd PÜ-be ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Zoli! Te házilag csináltad a fekete lámpákat? Vagy hogy? :rolleyes: Ha titok akkor küldd PÜ-be ;) Még jó, hogy nem vagy tisztában a lámpámmal. :D Viszont Dzsoniét én csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Még jó, hogy nem vagy tisztában a lámpámmal. :D Viszont Dzsoniét én csináltam. Neki is sötét? ;) Vagy hogy kell ilyenné tenni? Nem akarom mostanában, mert fater háborogna érte :rolleyes: de majd később talán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Neki is sötét? ;) Vagy hogy kell ilyenné tenni? Nem akarom mostanában, mert fater háborogna érte :rolleyes: de majd később talán.. Kreativitás gyerekek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Neki is sötét? ;) Vagy hogy kell ilyenné tenni? Nem akarom mostanában, mert fater háborogna érte :rolleyes: de majd később talán.. Te cshávó. Ne sértegesd h sima fekete. Abba Ódi projektor van, előtte meg merci vót. Nem minden fán terem olyan csak zoliék utcájába a 32.cseresznye fa mellett. :D Szal érted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Kreativitás gyerekek... Hát van 1-2 elképzelésem... csak, nemtudom mit művelnék vele. Lehet elbarmolnám :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Te cshávó. Ne sértegesd h sima fekete. Abba Ódi projektor van, előtte meg merci vót. Nem minden fán terem olyan csak zoliék utcájába a 32.cseresznye fa mellett. ;) Szal érted? A projektort rakták mind2 márkába, a körülötte levő takaró viszont oooo, ahogy a trafó meg a kábelezés is. :D Hát van 1-2 elképzelésem... csak, nemtudom mit művelnék vele. Lehet elbarmolnám :rolleyes: Bemész a bontóba. Csókolom, törött lámpa van? ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 A projektort rakták mind2 márkába, a körülötte levő takaró viszont oooo, ahogy a trafó meg a kábelezés is. ;) Bemész a bontóba. Csókolom, törött lámpa van? ... Milyen igaz... de égő rám nézve hogy nem jutnak ilyen elemi dolgok eszembe.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Milyen igaz... de égő rám nézve hogy nem jutnak ilyen elemi dolgok eszembe.. :rolleyes: Nekem se fordult meg a fejembe hogy a gyári F-astra lámpába bele tuningoljak egy OOOO, vagy egy Benz-nek a projektorait. ERRE még nekem sem sült el az agyam. De szerintem Zolinak is segítettek ;) Bár nekem Angelem van. És projektoros. De mégse gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nekem se fordult meg a fejembe hogy a gyári F-astra lámpába bele tuningoljak egy OOOO, vagy egy Benz-nek a projektorait. ERRE még nekem sem sült el az agyam. De szerintem Zolinak is segítettek :D Bár nekem Angelem van. És projektoros. De mégse gyári. Jah, igen segítettek. Coupe, mert elhozta a lámpáit ajándékba, Jeti, mert eladta a projikat.. ;) Gyári, de mégse gyári, ahogy a hátsó is... :rolleyes: Angelem meg volt...inkább porosodjon tovább a dobozában. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Jah, igen segítettek. Coupe, mert elhozta a lámpáit ajándékba, Jeti, mert eladta a projikat.. ;) Gyári, de mégse gyári, ahogy a hátsó is... :rolleyes: De az 5let? :D Azt ki adta? Vagy ennyi a szabad időd hogy ilyenek pattannak ki? Mert akkor én is elkezdek jógázni. :D Ne vedd a szívedre irígykedünk :D De csak a lámpáidra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 De az 5let? :rolleyes: Azt ki adta? Vagy ennyi a szabad időd hogy ilyenek pattannak ki? Mert akkor én is elkezdek jógázni. ;) Ne vedd a szívedre irígykedünk :D De csak a lámpáidra :D Konszernesek építettek párat, mikor én megcsináltam a sajátom, tavaly ilyenkor kb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 De az 5let? :D Azt ki adta? Vagy ennyi a szabad időd hogy ilyenek pattannak ki? Mert akkor én is elkezdek jógázni. :D Ne vedd a szívedre irígykedünk :D De csak a lámpáidra :D ch... soroljam még mi mindenre? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 ch... soroljam még mi mindenre? :rolleyes: ;) Ezt a vonalat inkább hanyagoljuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Ezt a vonalat inkább hanyagoljuk... Jóvanna, csak hülyülök. :rolleyes: De tényleg...messze elmarad az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts