Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ez gyári? :D Azthittem gyárilag eltalálják a közepét a keretnek :D :D Full a közepe csak fenntről fényképeztem,ezért látszik úgyhogy nem ott van és a kör amiben a led kifigyel,nem vágva van hanem le van szépen dolgozva. 0 km-es korában fingom sincs kinél volt az autó,de nálam gondolhatod hogy nem. Azért a sufnin látszik hogy sufni :rolleyes: Lehet hogy szép, meg az is hogy középen van de hogy gyárilag oda nem tesznek LED-et, abban biztos vagyok, mivel gyárilag az az első köd gombjának van fenntartva ;) Nem foglalnak el gyári gombhelyet, visszajelző LED-nek mert akkor ha egy magasabb felszereltségű autóba kéne tenni, akkor szervezhetnék át az egészet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Nekem 0 darabra lesz szükségem. :D Nekem 0 db kell. Akkor az már 2x0 :D Azaz: 00 :D Nem tehetek róla, az autóval adták. :rolleyes: Ráakasztom a váltókarra és nem kell keresnem a kulcsot, amikor kiesik a helyéről. :D http://pics.coldline.hu/pics/45962-20100606-2I81RM.jpg Kiesik? ;) Az a nagy kulcs mit nyit? Tanksapi ?:D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Hát akinek széjje van kopva a kulcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Lehet hogy szép, meg az is hogy középen van de hogy gyárilag oda nem tesznek LED-et, abban biztos vagyok, mivel gyárilag az az első köd gombjának van fenntartva :rolleyes: Nem foglalnak el gyári gombhelyet, visszajelző LED-nek mert akkor ha egy magasabb felszereltségű autóba kéne tenni, akkor szervezhetnék át az egészet ;) Elhiszem én neked ,csak írtam hogy középen van, meg elvan dolgozva ,nem én sufniztam oda:D Most már ezt is tudom,már csak köd lámpa kéne az autóba meg egy KAPCSOLÓ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Elhiszem én neked ,csak írtam hogy középen van, meg elvan dolgozva ,nem én sufniztam oda:D Most már ezt is tudom,már csak köd lámpa kéne az autóba meg egy KAPCSOLÓ :rolleyes: Azért látod, hogy szépen el van dolgozva, mert kifúrják a lyukat, és beletesznek egy karimás perselyt, amibe megy a led. Te a persely ívét látod, az alatta lévő mókolt furatot nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Azért látod, hogy szépen el van dolgozva, mert kifúrják a lyukat, és beletesznek egy karimás perselyt, amibe megy a led. Te a persely ívét látod, az alatta lévő mókolt furatot nem. Ennyi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Csak 1 kicsit! :rolleyes: Nagyíts rá, nem is vészes. ;) A nagy kulcs a garázshoz van, a N°700 Elzett patkózárat nyitja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Jó éccakát! Holnap Balaton, Club Aliga. :D 2 állással odébb a vitorláson már monokiniztek a csajok szombaton. ;) Remélem holnap is. Akkor biztos a fedélzeten dolgozgatok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Körülnéztem kb. 16m magasan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Körülnéztem kb. 16m magasan. http://pics.coldline.hu/pics/45965-20100606-jzP3Gg.jpg Menjen ilyen magasra akinek 7 anyja van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ha leesnék, mekkora kárt tennék abban a 120 millás hajóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ha leesnék, mekkora kárt tennék abban a 120 millás hajóban? kb fél óra alatt lesikálnák róla a vért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ha leesnék, mekkora kárt tennék abban a 120 millás hajóban? Ha elég jó szögben, és elég kis felületen érkezel, akkor szerintem átmész rajta ;) :D (azé' ne próbáld ki :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Körülnéztem kb. 16m magasan. http://pics.coldline.hu/pics/45965-20100606-jzP3Gg.jpg Érdekesebb látvány, mint ez itt. Magasság kb. stimmel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ha elég jó szögben, és elég kis felületen érkezel, akkor szerintem átmész rajta :D :D (azé' ne próbáld ki ;) ) Ez vas testű hajó, nem műanyag. Esetleg az ablakot beütném. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Érdekesebb látvány, mint ez itt. Magasság kb. stimmel. :D Ezen nem mész át :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Érdekesebb látvány, mint ez itt. Magasság kb. stimmel. :D Klausztrofóbiás lennék. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Akkor én jövök :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ezen nem mész át :rolleyes: ;) Ami az alján van csak deszka.....4 emeletenként bedeszkázták. :D 15 emeletes volt..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Csak viszonyítás képpen. Annak a kb. 50x50-es tetőablaknak darabja 150-180Eft. A 4 árából lehetne venni 1 jó kis F Astrát. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Csak viszonyítás képpen. Annak a kb. 50x50-es tetőablaknak darabja 150-180Eft. A 4 árából lehetne venni 1 jó kis F Astrát. :rolleyes: Ilyen drága ladik, azt' nem telik 2 rendes motorra hogy ne kelljen vitorlázni? ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Akkor én jövök ;) http://pics.coldline.hu/pics/45967-20100606-4u2buP.jpg Mit akarsz, ezek legalább csúszásmentesített fokok.....amerre én járok örülhetek ha egyáltalán létrafok van benne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Mit akarsz, ezek legalább csúszásmentesített fokok.....amerre én járok örülhetek ha egyáltalán létrafok van benne :rolleyes: De neked meg van hozzá köteled :D nekem ami kötél volt, az egy 40 méteren (később)-kifeszített lengőkábel vége. Abba aztán kapaszkodhatok ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 De neked meg van hozzá köteled :D nekem ami kötél volt, az egy 40 méteren kifeszített lengőkábel vége. Abba aztán kapaszkodhatok :rolleyes: ;) :D Tarzan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Tarzan :D Ne tudd meg milyen hülye helyekre kell kábelezni időnként :rolleyes: ;) :D :D De nem baj, amíg kifizetik, addig a leghülyébb helyre is kivisszük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts