Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ez gyári? :D Azthittem gyárilag eltalálják a közepét a keretnek :D :D

Full a közepe csak fenntről fényképeztem,ezért látszik úgyhogy nem ott van

és a kör amiben a led kifigyel,nem vágva van hanem le van szépen dolgozva.

0 km-es korában fingom sincs kinél volt az autó,de nálam gondolhatod hogy nem.

Azért a sufnin látszik hogy sufni :rolleyes:

Lehet hogy szép, meg az is hogy középen van de hogy gyárilag oda nem tesznek LED-et, abban biztos vagyok, mivel gyárilag az az első köd gombjának van fenntartva ;) Nem foglalnak el gyári gombhelyet, visszajelző LED-nek mert akkor ha egy magasabb felszereltségű autóba kéne tenni, akkor szervezhetnék át az egészet :D

Megosztás:

Lehet hogy szép, meg az is hogy középen van de hogy gyárilag oda nem tesznek LED-et, abban biztos vagyok, mivel gyárilag az az első köd gombjának van fenntartva :rolleyes: Nem foglalnak el gyári gombhelyet, visszajelző LED-nek mert akkor ha egy magasabb felszereltségű autóba kéne tenni, akkor szervezhetnék át az egészet ;)

Elhiszem én neked ,csak írtam hogy középen van, meg elvan dolgozva ,nem én sufniztam oda:D

Most már ezt is tudom,már csak köd lámpa kéne az autóba meg egy KAPCSOLÓ :D

Megosztás:

Elhiszem én neked ,csak írtam hogy középen van, meg elvan dolgozva ,nem én sufniztam oda:D

Most már ezt is tudom,már csak köd lámpa kéne az autóba meg egy KAPCSOLÓ :rolleyes:

Azért látod, hogy szépen el van dolgozva, mert kifúrják a lyukat, és beletesznek egy karimás perselyt, amibe megy a led. Te a persely ívét látod, az alatta lévő mókolt furatot nem.

Megosztás:

Mit akarsz, ezek legalább csúszásmentesített fokok.....amerre én járok örülhetek ha egyáltalán létrafok van benne :rolleyes:

De neked meg van hozzá köteled :D nekem ami kötél volt, az egy 40 méteren (később)-kifeszített lengőkábel vége. Abba aztán kapaszkodhatok ;) :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.