brezsó Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ezt én egy rendes autóval is tudom. És emberek (teljes értékű, nem ledarált halmazállapotú emberek) is elférnek benne, autópályára is kiengednek vele, és még a szőke apuci ikszötösével járó cuki-cica is észreveszi amikor beáll mellé, nem csak akkor amikor már ráállt a tetejére ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 :rolleyes: értsél oda egy vesszőt :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ha valakit érdekelne ilyen nyakpánt és pest környéki, az szóljon. Mivel pesti a lány, át tudom venni tőle posta nélkül :rolleyes: PÜ-be légyszi, mert a modik megharagszanak ;) Tényleg nem kell senkinek ilyen nyakpánt, vagy csak derogál visszaolvasni??? Választ kéne adni a hölgynek a darabszámról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Az asszonynak nézegetek valami gépjárművet, szerintetek ez hogy viselkedik amikor bekapcsolod a klímát? Klikk ide! :rolleyes: Elindul hátrafelé :D :D ...de "megpakolva" és városban ám! Pepe eljárna másfél lityiből vele. ;) :D :D Télen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Tényleg nem kell senkinek ilyen nyakpánt, vagy csak derogál visszaolvasni??? Választ kéne adni a hölgynek a darabszámról! Nekem 0 darabra lesz szükségem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Nekem 0 darabra lesz szükségem. :rolleyes: Nekem 0 db kell. Akkor az már 2x0 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Nekem 0 db kell. Akkor az már 2x0 ;) Most valaki vegyen 7et. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Most valaki vegyen 7et. ;) De akkor kapok egy Aston DB7-et :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ezt ha valaki felismeri mondja már meg micsoda? A fényszóró kapcsolója mellett van,soha nem világított még,egy fekete és egy piros kábel megy bele: Konkrétan az a piros ledes négyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ezt ha valaki felismeri mondja már meg micsoda? A fényszóró kapcsolója mellett van,soha nem világított még,egy fekete és egy piros kábel megy bele: http://kepfeltoltes.hu/100606/ez_mi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A piros ledre gondolsz? Az a ricsajgó visszajelzője :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ezt ha valaki felismeri mondja már meg micsoda? A fényszóró kapcsolója mellett van,soha nem világított még,egy fekete és egy piros kábel megy bele: http://kepfeltoltes.hu/100606/ez_mi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Riasztók LEDjét szokták oda tenni, de láttunk már csodákat... Nekem pl. Van ott is egy vonóhorog visszajelző (annak ellenére hogy van a műszeregységben is, és működik is. Így sztereóban világítanak. Pepének még féklámpa visszajelzője is volt. Meg ne kérdezd hogy miért :rolleyes: ;) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ezt ha valaki felismeri mondja már meg micsoda? A fényszóró kapcsolója mellett van,soha nem világított még,egy fekete és egy piros kábel megy bele: Konkrétan az a piros ledes négyzet. Riasztó vagy utánfutó visszajelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 A piros ledre gondolsz? Az a ricsajgó visszajelzője ;) Deeee ,annak villogni kéne,ha lezárom a kocsit? Mert 1 éve semmit nem csinál :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Riasztó vagy utánfutó visszajelző. Mufftánfutóé tudtommal zöld a szabvány szerint. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Mufftánfutóé tudtommal zöld a szabvány szerint. :rolleyes: És a házilag műszerfal vakgombjába integrált ledek az esetek hány százalékában követnek bármiféle szabványt szerinted? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 És a házilag műszerfal vakgombjába integrált ledek az esetek hány százalékában követnek bármiféle szabványt szerinted? :rolleyes: ;) Najah! Sufniszabvány ISO sufni 3422 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 És a házilag műszerfal vakgombjába integrált ledek az esetek hány százalékában követnek bármiféle szabványt szerinted? :rolleyes: ;) Ha az enyémre gondolsz,nem házi,hanem ez így volt :D Tehát akkor csak riasztó. Na lényeg megtudtam mi az,uhhogy köszönöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Najah! Sufniszabvány ISO sufni 3422 :D A-S szabványnak hívtuk :D (AhogySikerül) Ha az enyémre gondolsz,nem házi,hanem ez így volt :D Tehát akkor csak riasztó. Na lényeg megtudtam mi az,uhhogy köszönöm :D Ez gyári? :rolleyes: Azthittem gyárilag eltalálják a közepét a keretnek ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ha az enyémre gondolsz,nem házi,hanem ez így volt :rolleyes: Tehát akkor csak riasztó. Na lényeg megtudtam mi az,uhhogy köszönöm ;) Az autó meg 0kms korától fogva nálad van... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 A-S szabványnak hívtuk :rolleyes: (AhogySikerül) Ahogy sikerül. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ahogy sikerül. ;) Azaz :rolleyes: Ott is van fehéren :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Azaz :rolleyes: Ott is van fehéren ;) ...és tényleg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 ...és tényleg. ;) Há' hazudok én? :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Tényleg nem kell senkinek ilyen nyakpánt, vagy csak derogál visszaolvasni??? Választ kéne adni a hölgynek a darabszámról! Nem tehetek róla, az autóval adták. :rolleyes: Ráakasztom a váltókarra és nem kell keresnem a kulcsot, amikor kiesik a helyéről. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ez gyári? ;) Azthittem gyárilag eltalálják a közepét a keretnek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts