zotya975 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Alul bélyegek vannak. Azt csak a hozzászólás elejére, a dátumhoz teszi ki :D keress följebb, és balra ;) Milyen progival tudod menteni az oldalt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Milyen progival tudod menteni az oldalt? :rolleyes: Nem mentettem az oldalt ;) de van print-screen gomb a billentyűzeten, meg van paint a winfosban :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Nem mentettem az oldalt ;) de vanprint-screen gomb a billentyűzeten, meg van paint a winfosban :D :D Megnyomtam, ééés? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Milyen progival tudod menteni az oldalt? :rolleyes: Bocs, de ez karcolt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Megnyomtam, ééés? :rolleyes: ;) :D :D és most belépsz a paintbe, és ctrl+v -vel beilleszted :D Igen tudom... "és-el nem kezdünk mondatot, kisbetűvel főleg nem" de akkoriiis! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Bocs, de ez karcolt. ;) Most mi van, én vagyok a hülye, vagy én vagyok a hülye, nem tudom hogyan működik ez a dolog..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Nem mentettem az oldalt :rolleyes: de van print-screen gomb a billentyűzeten, meg van paint a winfosban ;) :D váááá háá váá háááááá :D karcolt... ez vésett öcém :D fáradtan értem haza melóbol, most akor mi lettem kétszeresen fáadt?:D ;) :D :D :P :D ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 :rolleyes: ;) :D és most belépsz a paintbe, és ctrl+v -vel beilleszted :D Igen tudom... "és-el nem kezdünk mondatot, kisbetűvel főleg nem" de akkoriiis! Zsír hát ez nagyon király! :D :D :D Kösz szépen, Novy, pihenj le! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 váááá háá váá háááááá :D karcolt... ez vésett öcém :D fáradtan értem haza melóbol, most akor mi lettem kétszeresen fáadt?:D :rolleyes: :D :D :P :D ;) ;) :D Aludjá'! (bazz... ezt az avatart szokni kell... simán nem jöttem rá hogy ki vagy... ;) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 http://img6.tar.hu/hening/img/76780274.jpg Kissé "csajos kocsibelső" kinézete van :rolleyes: Tudtátok hogy a madarastecsó előtt van külön Opel-parkoló? :D Anno Debrecenben hatalmas volt a "vita" az Opelesek és a konkurensek közt :D volt, hogy asszonnyal a Malompark parkolójában melléálltam egy másik caravannak, bementünk és majdnem egy óra múlva mikor kijöttünk 6 astra állt egymás mellett (5 caravan, 1 hatchback) szemben pedig a szutyukisok dekkoltak :D sajnos a fotó már nincs meg, akkoriban még nem volt pc-m se és azon a telómon is túladtam, ergo elveszett.. :D Ééés végre kaptam egy kis forintot :D :D menünk is némi munícióért Db.be.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Aludjá'! (bazz... ezt az avatart szokni kell... simán nem jöttem rá hogy ki vagy... :rolleyes: ;) ) én se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 én se :rolleyes: Áhááááááááááááááááá!!!! Ez a híresen keveset futott és megkímélt caravan? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Áhááááááááááááááááá!!!! Ez a híresen keveset futott és megkímélt caravan? :D Hát az utóbbi időben túl sokat nem futott :D ;) :D (nemröhögökegyüttérzek :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pocsi Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Kösz a szemléltető és gyors választ, de az én képernyőm sem így néz ki. Céges gép volt, nem tudom elővarázsolni amit bekarikáztál. Nem baj majd folytatjuk "vigyorgás" nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Kösz a szemléltető és gyors választ, de az én képernyőm sem így néz ki. Céges gép volt, nem tudom elővarázsolni amit bekarikáztál. Nem baj majd folytatjuk "vigyorgás" nélkül. Ha beírod manuálisan : D, ; )....szóköz nélkül, akkor is működik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Hát az utóbbi időben túl sokat nem futott :D :D :D (nemröhögökegyüttérzek :rolleyes: ) Najó énis ;) Ha lesz időm, akkor leülök a sarokba és majd együttérzek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ha beírod manuálisan : D, ; )....szóköz nélkül, akkor is működik. ;) Aztán találja ki fejből a kettőspontok közé írt "blush blink ph34r huh rolleyes" feliratokat :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Aztán találja ki fejből a kettőspontok közé írt "blush blink ph34r huh rolleyes" feliratokat :rolleyes: ;) Szerintem kibírja nélkülük... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Végülis jah :rolleyes: Nah lépek, majd este "re" cscs Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Az asszonynak nézegetek valami gépjárművet, szerintetek ez hogy viselkedik amikor bekapcsolod a klímát? Klikk ide! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Hisztok! Végre lett cucc és Hening cartárs segített berakni a fordulatszámos óraegységet :D De este kiderűlt hogy nem világít az óra bal fele,vagyis 140km/h utáni izzók világítanak ;) Ötlet mitől lehet? :D Nincsenek kiégve már néztem. És hát mégsem mehetek mindíg 140 -el :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pocsi Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Szerintem kibírja nélkülük... :rolleyes: Igazatok van teljesen kibírom ezek a kütyük nélkül is. Na viszlát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Igazatok van teljesen kibírom ezek a kütyük nélkül is. Na viszlát! Hamar feladtad. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Hisztok! Végre lett cucc és Hening cartárs segített berakni a fordulatszámos óraegységet :D De este kiderűlt hogy nem világít az óra bal fele,vagyis 140km/h utáni izzók világítanak ;) Ötlet mitől lehet? :D Nincsenek kiégve már néztem. És hát mégsem mehetek mindíg 140 -el :rolleyes: Lehet sérült a fólia. Miért ne mehetnél? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Az asszonynak nézegetek valami gépjárművet, szerintetek ez hogy viselkedik amikor bekapcsolod a klímát? Klikk ide! :rolleyes: Igaziból van benne klíma? ;) nem csak játszásiból? :D De utálod te az aszonyod hogy ilyet nézegetsz neki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts