Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem mentettem az oldalt :rolleyes: de van print-screen gomb a billentyűzeten, meg van paint a winfosban ;) :D

váááá háá váá háááááá :D karcolt... ez vésett öcém :D

fáradtan értem haza melóbol, most akor mi lettem kétszeresen fáadt?:D ;) :D :D :P :D ;) ;) :D

Megosztás:

váááá háá váá háááááá :D karcolt... ez vésett öcém :D

fáradtan értem haza melóbol, most akor mi lettem kétszeresen fáadt?:D :rolleyes: :D :D :P :D ;) ;) :D

Aludjá'! (bazz... ezt az avatart szokni kell... simán nem jöttem rá hogy ki vagy... ;) :D )

Megosztás:

Kissé "csajos kocsibelső" kinézete van :rolleyes:

Tudtátok hogy a madarastecsó előtt van külön Opel-parkoló? :D

Anno Debrecenben hatalmas volt a "vita" az Opelesek és a konkurensek közt :D volt, hogy asszonnyal a Malompark parkolójában melléálltam egy másik caravannak, bementünk és majdnem egy óra múlva mikor kijöttünk 6 astra állt egymás mellett (5 caravan, 1 hatchback) szemben pedig a szutyukisok dekkoltak :D sajnos a fotó már nincs meg, akkoriban még nem volt pc-m se és azon a telómon is túladtam, ergo elveszett.. :D

Ééés végre kaptam egy kis forintot :D :D menünk is némi munícióért Db.be.. ;)

Megosztás:

Kösz a szemléltető és gyors választ, de az én képernyőm sem így néz ki. Céges gép volt, nem tudom elővarázsolni amit bekarikáztál. Nem baj majd folytatjuk "vigyorgás" nélkül.

Ha beírod manuálisan : D, ; )....szóköz nélkül, akkor is működik. :rolleyes:

Megosztás:

Hisztok!

Végre lett cucc és Hening cartárs segített berakni a fordulatszámos óraegységet :D

De este kiderűlt hogy nem világít az óra bal fele,vagyis 140km/h utáni izzók világítanak ;)

Ötlet mitől lehet? :D

Nincsenek kiégve már néztem.

És hát mégsem mehetek mindíg 140 -el :rolleyes:

Megosztás:

Hisztok!

Végre lett cucc és Hening cartárs segített berakni a fordulatszámos óraegységet :D

De este kiderűlt hogy nem világít az óra bal fele,vagyis 140km/h utáni izzók világítanak ;)

Ötlet mitől lehet? :D

Nincsenek kiégve már néztem.

És hát mégsem mehetek mindíg 140 -el :rolleyes:

Lehet sérült a fólia.

Miért ne mehetnél? :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.