Lacee Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Kess! ma reggel 7 körül Hungária? nem vótá arra? Mer azonositatlan repülő GSI-t véltem felfedezni természetesen én a villamoson szop*am :lol: Fehér vót, GSI.HU hátul(matrinnya) +asszem www.opelklub.hu -s rendszámkeret....na és ez most igy hirtelen neked tuttam be :) ja és lemezfelni....gondolom téli koton..... Hali all Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Jah igen elfelejtettem vlmi fontosat: a kocsiban a muzsik (kenwood kdc-3021) haldoklik vagy nemtom mivan vele....ien hogy kisebb bukkanoknál is már ugrik...és ki irja hogy CALL.....lövésem sincs h mivan vele...de pl a rádio is ugrik pedig azt nemtom hogy csinálja.....és ezt irogatja ki......jah és a dolog kulcsa sztem hogy faterom(az ész) mindig kiveszi/kiveteti a full egységet a kocsibol...szal nem csak az elölapot szedem ki hanem az egészet cakk pakk! igy tehát a vezetékek igencsak ki be vannak dugdosva....de ez csak az én elképzelésem h ez lehet a baj....ha vlki tud akkor vágjon hozzám vlmi infót! Hali UI: a faterom egy pöcs! de pszt ne mondjátok el neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Ne rám vetítsétek az asszonnyal való kommunikáció problémáját! :) Én egyébként is időben rájöttem, hogy még nem kell asszony a házhoz. :lol: Majd eccer... :D Laci! A telefonos némítás funkció jön be szerintem a képbe... A csati lehet kontaktos, vagy hasonló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Köszi Mester! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Totalcar forever :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Ki lehet ez a vendég Blaupunkt aláírásával?? :shock: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Totalcar forever :) sőt ha megnézed a Integra képe egy sorral lejjebb csuszott :wink: A cikket ua. a srác irta amelyik a GSi-t lehúzta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Tegnap találtam neten vlhol egy iet hogy alváz mosás+alváz védelem szinte ingyen 26000 ft ért! mondom az anyátokat! ...a kérdés ugy szol hogy vlkinek van e bevált helye alvázmosáshoz?sima mosás nem védelem ugyanis annyi pénzem sosem lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Kess! ma reggel 7 körül Hungária? nem vótá arra? Mer azonositatlan repülő GSI-t véltem felfedezni természetesen én a villamoson szop*am :D Fehér vót, GSI.HU hátul(matrinnya) +asszem www.opelklub.hu -s rendszámkeret....na és ez most igy hirtelen neked tuttam be :lol: ja és lemezfelni....gondolom téli koton..... Hali all hát lehetséges, bár inkább olyan 1/2 8 körül volt, de az ismertetőjelek stimmelnek, úgyhogy én lehettem :roll: :) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Nah azér mondom én is hogy KB 7! a lényeg hogy korán :lol: ien 20-30 éves srácnak látszol igy a villamosrol :lol: ez is stimmel? :D mer akkor tuti te voltál :lol: (szép hangja van annak a fatraktornak! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Ki lehet ez a vendég Blaupunkt aláírásával?? :shock: :) :lol: Ja csak rohantam, és nem néztem a bejelentkezést :D Fellüll azért nem semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Nekem is kellene infó jó alvázmosóról! Nem olyan, aki feláll egy 10cm-es fekvőrendőrre, aláfúj kettőt-hármat, aztán tartja a markát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Nekem is kellene infó jó alvázmosóról! Nem olyan, aki feláll egy 10cm-es fekvőrendőrre, aláfúj kettőt-hármat, aztán tartja a markát... Kecskeméten tudok egyet, felemeli annyira (kb:180cm), hogy simán átvizsgálhatod az alját mosás előtt, alatt, után. Csakhát Kecskeméten van. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Hát az már elég messze van egy kis élményfürdőzéshez. :) De azért kösz! Pécsen Én is tudtam egyet, aki egy rámpára állt fel, és alatta sárga vegyvédelmi szerkóban nyomta a gyorsvizet. Na valami ilyesmi érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Ha jól tudom, van itt nálunk egy az Üllői úton. Egy olyan aki felemeli a kocsit..., rendesen végzi a piszkos munkát :) Valamelyik nap arra gurulok, megnézem, hogy s mennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Szizso! Köszi! Szerintem fog még itt pár embert érdekelni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Nekem is kellene infó jó alvázmosóról! Nem olyan, aki feláll egy 10cm-es fekvőrendőrre, aláfúj kettőt-hármat, aztán tartja a markát... Ne csak a fórumozásra használd a netet :wink: Írd csak be a keresőbe, hogy alvázmosás illetve szinonímákat és már köpi is, hogy itt Pesten mik vannak. Aztán még válogathatsz is :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Nah azér mondom én is hogy KB 7! a lényeg hogy korán :lol: ien 20-30 éves srácnak látszol igy a villamosrol :lol: ez is stimmel? :D mer akkor tuti te voltál :lol: (szép hangja van annak a fatraktornak! :) ) jaja, hát sajna már közelebb a 30hoz :roll: bocs de ez nem traktor, hanem talyiga!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Kecskeméten tudok egyet, felemeli annyira (kb:180cm), hogy simán átvizsgálhatod az alját mosás előtt, alatt, után. Csakhát Kecskeméten van. :roll: gepard és ott mennyiért csinálják, csak mert néha járok arra??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Renzso! Szeretek személyes élményekre alapozni. :lol: Jobban bízok olyan szolgáltatásban, amit valamelyik jó ismerősöm próbált már, vagy legalább látta, hogy működik és érdemes. Kess! Te aztán nagy országjáró vagy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 jaa hát az asszonyom baranyába való én meg jásznagykunba, úgyhogy nem pihen sokat a kicsike hétvégenként :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Ma reggel jelent meg az ujságban(apró), hogy kadett gsi 16V bontott eladó. felhívtam az ürgét és már eladta-valami potom 120.000-ba. Müködőképes volt , csak lejárt a müszaki vagy ilyesmi. :shock: :) Már lekéstem, sajna :lol: Beléállítottam a bengát, hogy csak a digit müszerfalért mennyit adtak volna .... :idea: ...stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Ma reggel jelent meg az ujságban(apró), hogy kadett gsi 16V bontott eladó. felhívtam az ürgét és már eladta-valami potom 120.000-ba. Müködőképes volt , csak lejárt a müszaki vagy ilyesmi. :shock: :) Már lekéstem, sajna :lol: Beléállítottam a bengát, hogy csak a digit müszerfalért mennyit adtak volna .... :idea: ...stb. Ja , a leömlők még megvannak meg a váltó.(f20-as) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 Renzso! Szeretek személyes élményekre alapozni. :lol: Jobban bízok olyan szolgáltatásban, amit valamelyik jó ismerősöm próbált már, vagy legalább látta, hogy működik és érdemes. Duma az van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 itt köszködök már 1 órája és nem tudok képet fölrakni!!!! :oops: :x :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts