CoolAdam Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Hy! Egy kis segítségre lenne szükségem nincs valakinek csak egy napra tetőcsomagtartója?? Mer tesómat haza kell költöztetni Pécsről és van egy fotelszerűség ami nem fér be :rolleyes: ha lehet győr környékében.. ;) Köszii! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Hy! Egy kis segítségre lenne szükségem nincs valakinek csak egy napra tetőcsomagtartója?? Mer tesómat haza kell költöztetni Pécsről és van egy fotelszerűség ami nem fér be :rolleyes: ha lehet győr környékében.. ;) Köszii! Nekem van, gyere el érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Nekem van, gyere el érte. merre laksz?győrön belül.. :rolleyes: nem most kell mennem majd olyan júni 15-16 fele szal akk még ha neked kell akkor majd később megyek érte...de hogy hol laksz azt megadhatod Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 merre laksz?győrön belül.. :rolleyes: A vásárcsarnoknál. Számom az aláírásomban van, csörögj meg, ha ideértél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 A vásárcsarnoknál. Számom az aláírásomban van, csörögj meg, ha ideértél. javítottam az előbb még lehet nem olvastad majd olyan júni 15-16 fele kell elvileg mennem tod vizsgák ;) de ha neked nincs rá szükséged akkor elmehetek érte vagy ahogy gondolod.... vásárcsarnok az arra a Herman O. út körül van??.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 A vásárcsarnoknál. Számom az aláírásomban van, csörögj meg, ha ideértél. Megvan rájöttem! :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Lehet hülye kérdés....az lehet hogy nincs pollenszűrő az enyémben?...vagy az nem mindegyikbe van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Lehet hülye kérdés....az lehet hogy nincs pollenszűrő az enyémben?...vagy az nem mindegyikbe van? Lehet persze, mert kivetted vagy valaki kivette. Úgy tudom, hogy mindegyiknél gyári tartozék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Lehet hülye kérdés....az lehet hogy nincs pollenszűrő az enyémben?...vagy az nem mindegyikbe van? Enyémben sincs. (mert kivettem :rolleyes: ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Csini...de még csinibb lesz..... :D Főleg ha ingyé átfújod neki.. :D :D :D Egy rendes felni kell alá, aztán már nőzni is lehet vele. ;) Én inkább kihagynám a nőzést :rolleyes: fastrával nőzni már nem lehet :D mást viszont jobban csinálnék benne :P ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Lehet persze, mert kivetted vagy valaki kivette. Úgy tudom, hogy mindegyiknél gyári tartozék. Az jó...mert nekem ott nincs ahol a könyv írja...és azt tudom hogy én nem vettem ki,mert mér is tenném, hisz azt oda tervezték, annak ott a helye... VAgy lehet rossz helyen keresem? :rolleyes: A szélvédő alatt/előtt a motorháztető felnyitása után lehet a müanyag boritás alatt megtalálni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Az jó...mert nekem ott nincs ahol a könyv írja...és azt tudom hogy én nem vettem ki,mert mér is tenném, hisz azt oda tervezték, annak ott a helye... VAgy lehet rossz helyen keresem? :rolleyes: A szélvédő alatt/előtt a motorháztető felnyitása után lehet a müanyag boritás alatt megtalálni nem? yep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 :D :D :D A szín passzol is nagyjából. :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 http://galeria.totalcar.hu/blogok/2010/06/...b88b501d5_l.jpg :rolleyes: ;) :D A Saab felnik alá mennek ? :D (meg az ódikszenon is hiányzik szerintem :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 A Saab felnik alá mennek ? :rolleyes: (meg az ódikszenon is hiányzik szerintem ;) ) Ez nem az a kategória. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Úgy tűnik, hogy csomagtérajtó cserés dolog lesz. :D azt hittem azzal kezdi... A szín passzol is nagyjából. ;) :D :D nagytuning lenne :D Na szóval a tegnapi árvizes képek, amiket linkeltem, hogy folyik a víz vissza a mederbe, nos az tárgytalan, mert most már ott folyik a víz,ahol álltama kocsival :rolleyes: Szerencsen a Penny-s körforgónál áll a víz, ilyen még tuti nem volt. DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE én nyugodt vagyok, és ezért: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 A szín passzol is nagyjából. :rolleyes: ;) :D Most akkor mondjam el, hogy ez fakó rózsaszínű, kicsit halványbarnás beütéssel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 azt hittem azzal kezdi... nagytuning lenne ;) Na szóval a tegnapi árvizes képek, amiket linkeltem, hogy folyik a víz vissza a mederbe, nos az tárgytalan, mert most már ott folyik a víz,ahol álltama kocsival :rolleyes: Szerencsen a Penny-s körforgónál áll a víz, ilyen még tuti nem volt. DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE én nyugodt vagyok, és ezért: http://pics.coldline.hu/pics/45015-20100605-FvimFX.jpg Először a többit kellett megcsinálni, hogy mennyire csavarodott és aztán az ajtó. Ugyanis beljebb ment majdnem a teljes hátsó rész, ahol a zárnak a kampója is van, az a műanyag rész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Először a többit kellett megcsinálni, hogy mennyire csavarodott és aztán az ajtó. Ugyanis beljebb ment majdnem a teljes hátsó rész, ahol a zárnak a kampója is van, az a műanyag rész. Ez islátszott a képeken, meg te is tudtad, mivel nem záródott rendesen a hátsó oldalajtód. :rolleyes: De ránézésre se kellett volna még csak rápróbálni se egy olyan ajtót megcsinálni, fizessen ha barom volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Most akkor mondjam el, hogy ez fakó rózsaszínű, kicsit halványbarnás beütéssel? Éppen ez az, hogy passzol...HOZZÁD. :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Éppen ez az, hogy passzol...HOZZÁD. :D :D :D :rolleyes: Megint túlteng benned a homohormon... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 :rolleyes: Megint túlteng benned a homohormon... ;) Nem lehet, hogy ezt csak Te szeretnéd? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Nem lehet, hogy ezt csak Te szeretnéd? ;) Szerintem is hasonlít a szín.. nem passzol de hasonlít :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Nem lehet, hogy ezt csak Te szeretnéd? :rolleyes: Állandóan felhozod a témát, ha ennyire vágysz rá, akkor keress olyan társaságot ahol önmagad lehetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts