Novy Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Ezért berakom a sütőjébe a fékeket :rolleyes: Nem semmi........titeket sem került el..... ;) Végre láthatjuk mi is! :D Mocijával mi van...megy már??? minket messziről elkerül, mert mi a "hegyen lakunk" remélhetőlg jó lesz van már benne 200km, most még az olajfolyással van para, de már megnéztem 4x és egy csep se volt alatta ahol probléma volt... még kimegyek később is megnézni. Jól néz ki :D hát én még messze nem vagyok megelégedve vele, de kössz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/44846-20100604-8VM89W.jpg http://pics.coldline.hu/pics/44851-20100604-bXg2pR.jpg Csini...de még csinibb lesz..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Csini...de még csinibb lesz..... :D Az tuti tetőkárpittal kezdem :rolleyes: Olyan vagyok mint Mek Elek ;) Előbb a tetőt aztán a falakat :D De ha egyszer így adja a sorrendet... Ditával közösködés legalábbis színben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Az tuti tetőkárpittal kezdem :rolleyes: Olyan vagyok mint Mek Elek ;) Előbb a tetőt aztán a falakat :D De ha egyszer így adja a sorrendet... Ditával közösködés legalábbis színben :D Egy rendes felni kell alá, aztán már nőzni is lehet vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Egy rendes felni kell alá, aztán már nőzni is lehet vele. ;) Ezt mondani se akartam, hogy kell alá, mert ez köztudott, 13as lemez gyári utánzatú dísztárcsával hát :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Ezt mondani se akartam, hogy kell alá, mert ez köztudott, 13as lemez gyári utánzatú dísztárcsával hát :rolleyes: Minimum 15-ös...Annál lejjebb ne add ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 lükverclámpám hol jó hol nem. Jár a motor nem világít, leállítom gyujtást ráadom világít, kiveszem lükverből aztán vissza nem világít, de ha pl becsapom az ajtót, vagy megmozgatom a vezetékét, akkor igen. Holnap kiszedem a gombát, és kipucolom, hátha az a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Minimum 15-ös...Annál lejjebb ne add :rolleyes: Első körben megvan a kiszemelt felni. Csak most van más is amit meg akarok csinálni, és mindenhez pénz kell.. a rühes eső miatt meg kevés a ledolgozott nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Egy rendes felni kell alá, aztán már nőzni is lehet vele. :D De ahhoz előbb jó sötét fólia is kell. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 De ahhoz előbb jó sötét fólia is kell. :rolleyes: ;) Érdeklődtem már... jó sötét az nem lesz rajta, de lesz elől is egy halvány, hátul meg egy lépcsővelsötétebb és így nem fog nagyon elütni, és nem is lesz rossz se, meg nem is lesz felesleges... talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Érdeklődtem már... jó sötét az nem lesz rajta, de lesz elől is egy halvány, hátul meg egy lépcsővelsötétebb és így nem fog nagyon elütni, és nem is lesz rossz se, meg nem is lesz felesleges... talán. Nekem elöl világos volt, hátul közepes. De bánom hogy hátra nem a sötétebbet tetettem. Az első ajtóról leszedtem a műszaki miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 De ahhoz előbb jó sötét fólia is kell. :D :D Meg méretes fallosz is. :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 és: http://pics.coldline.hu/pics/44846-20100604-8VM89W.jpg http://pics.coldline.hu/pics/44851-20100604-bXg2pR.jpg Na végre! Jaj de jó, látom már, lálálá! :rolleyes: Mindjárt felkeltem az asszonyt had nézze meg ő is! Fehér nem volt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Focus RS / Mégane RS / Mazda3 MPS / VW Scirocco TSI / Civic Type-R teszt Érdemes elolvasni, izgalmas autók... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Mekkora koncert volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Boldog szülinapot a kollégának :D Meg jó ivászatot Novy! Egész pofás, ebből még autó is lehet :D :D Belső tükröd neked sincs? ;) (és vigyázz a vonóhoroggal, mert qrva sz.r belerúgni pakolás közben :rolleyes: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Egészségetekre! ;) Az ajánlat bármikorra áll.....csak szólj, ha aknára akarsz állni a vassal! :D Köszi :rolleyes: Kellhet még :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Nekem elöl világos volt, hátul közepes. De bánom hogy hátra nem a sötétebbet tetettem. Az első ajtóról leszedtem a műszaki miatt Meg méretes fallosz is. ;) :D :D elöl 15% os fóliával átmegy... és a rendőr se lő le érte :D Azzal már b@szni kell, nem csajozni, ej de illetlenül nőzhetsz te, egyből kilógatod a kolbászt nekik? :D Na végre! Jaj de jó, látom már, lálálá! :D Mindjárt felkeltem az asszonyt had nézze meg ő is! Fehér nem volt? :D fehéret semmiféleképpen se akartam. Boldog szülinapot a kollégának :P Meg jó ivászatot Belső tükröd neked sincs... ...meg tetőkárpitom sincs, meg mitom én még mit bontottam le ... de ha eccer elkészül a kárpitozás baba lesz. Kárpitos mester ajánlata: Piros plama Fix nitróval higítva festékszóróval véknyan fujva. Ezt fogom megpróbálni, csak kellene találnom vmi kis kompit hozzá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 elöl 15% os fóliával átmegy... és a rendőr se lő le érte ;) Azzal már b@szni kell, nem csajozni, ej de illetlenül nőzhetsz te, egyből kilógatod a kolbászt nekik? :D fehéret semmiféleképpen se akartam. ...meg tetőkárpitom sincs, meg mitom én még mit bontottam le ... de ha eccer elkészül a kárpitozás baba lesz. Kárpitos mester ajánlata: Piros plama Fix nitróval higítva festékszóróval véknyan fujva. Ezt fogom megpróbálni, csak kellene találnom vmi kis kompit hozzá :rolleyes: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://...%26tbs%3Disch:1 :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Úgy tűnik, hogy csomagtérajtó cserés dolog lesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Azzal már b@szni kell, nem csajozni, ej de illetlenül nőzhetsz te, egyből kilógatod a kolbászt nekik? :D Ilyen világ van, ha már kettőnél több mondatot beszélgetsz velük megkérdezik: most pofázunk, vagy bacunk? ;) Úgy tűnik, hogy csomagtérajtó cserés dolog lesz. :D Hát, ez várható volt nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Mekkora koncert volt :D Hát nem lehetett valami na durranás, ha 11kor otthonról írsz :D Ilyenkor kell hazaérni :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Ilyen világ van, ha már kettőnél több mondatot beszélgetsz velük megkérdezik: most pofázunk, vagy bacunk? ;) Hát, ez várható volt nem? :rolleyes: Eddig gondolkodott rajta és még próbálkozik vele a karosszériás, hogy a csavarodást kiszedje. :D Mondom én hogy új hátulja lesz. :D :D Hogy én mennyit ittam tegnap... :D Daykiller! Sok Boldog születésnapot! :D Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Hát nem lehetett valami na durranás, ha 11kor otthonról írsz :D Ilyenkor kell hazaérni :rolleyes: ;) A koncert maga jó volt, és tekintve hogy fél9kor kezdtek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 .... http://pics.coldline.hu/pics/44846-20100604-8VM89W.jpg http://pics.coldline.hu/pics/44851-20100604-bXg2pR.jpg Ha jól látom új verda :rolleyes: ! Gratu hozzá! :D :D Sok-sok balesetmentest!!!! :D :D (A tetőkárpitothoz meg válassz valami jó kis kárpitot, aztán ügyesen mókold bele, nem nagy munka, és sokkal jobban fogsz neki örülni, mintha vettél volna bele egy másikat! :D Rég nem voltam már hosszabb ideig, csak be-be néztem, múlt héten volt az eljegyzésünk, és most meg nagyerőkkel csináljuk a házunkat (most vettük, de van még mit csinálni rajta, de így a jó! :D ) Kihasználjuk, hogy nem esik az eső - most éppen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts