Tiv. Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 hmm... a Sedan rugókat +basz6om... :D Nagyon leült tőle az autó (szinte a fél kerék bekerült a kerékjáratba ;) ) , de vettünk caravan alá valót. Na az jó. Remélem ezeket visszaveszi Zizi. :rolleyes: :D Az első rugók viszont jók Zoli! :D Köszi mégegyszer a közreműködést. Citroen filing . :D Ha a franciáknak jóó, neked miért nem? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 hmm... a Sedan rugókat +basz6om... :D Nagyon leült tőle az autó (szinte a fél kerék bekerült a kerékjáratba ;) ) , de vettünk caravan alá valót. Na az jó. Remélem ezeket visszaveszi Zizi. :rolleyes: :D Az első rugók viszont jók Zoli! :D Köszi mégegyszer a közreműködést. Ha nem veszi vissza akkor még mindig beteheted adok-veszekbe :D Virítsál képet is hogy hogy áll a vas :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Ha nem veszi vissza akkor még mindig beteheted adok-veszekbe :D Virítsál képet is hogy hogy áll a vas :D :D Igen, viszont remélem visszaveszi. Ha nem akkor így jártam. Bár Zizi nem olyan srác. Rendes gyerek :P Este küldök :D most nincs fényképező. Citroen filing . :D Ha a franciáknak jóó, neked miért nem? :rolleyes: ;) :D Akkor már állítható lenne ;) Érdekes meg szép látvány az amikor felemeli vagy leteszi a seggét... De én maradok a fixnél, és ne legyen németjuhász se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Daykiller! Sok Boldog születésnapot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 hmm... a Sedan rugókat +basz6om... :D Nagyon leült tőle az autó (szinte a fél kerék bekerült a kerékjáratba ;) ) , de vettünk caravan alá valót. Na az jó. Remélem ezeket visszaveszi Zizi. :rolleyes: :D Az első rugók viszont jók Zoli! :D Köszi mégegyszer a közreműködést. Zsír, de úgy látszik hiába mondtam, hogy a sedanos nem lesz jó. Na most képzeld el, hogy az enyém még lejebb van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Zsír, de úgy látszik hiába mondtam, hogy a sedanos nem lesz jó. Na most képzeld el, hogy az enyém még lejebb van. ;) Amikor mondtad, már késő volt mert meg volt véve. :rolleyes: Jó az, csak... Igazából én munkás célra is használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Hát ezt nem hiszem el... Nőnek sose adjatok kocsikulcsot a kezébe!!! Anyámmal hétfőn mentünk az okmányirodába papírokat intézni. Aznap lent hagyta a táskáját a kocsimba. Délután szólt, én a kezébe adtam a kulcsot, hogy vegye ki, én azért le nem megyek. Este meg leteszi elém a kulcsot. Ma megyek le a kocsimhoz, indulnék el, de vmi nagyon furcsa... Az nem mozdult el, de belül vmi más lett mint volt... Nézem nézem, de semmit nem látok. Elindulnék, meg fogom a váltót, és akkor ér a döbbenet! Nincs meg a váltógombomon az OPEL embléma!!! Átnéztem az egész autót, de nem is találom :rolleyes: Egyszer adom neki a kulcsot, hogy vegye ki a táskáját a kocsiból, akkor tönkre tesz vmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Köszi!! Őőőő lehet annyiért most egyenlőre marad betekerve ahogy most van...bár tudom hogy ez igy nem jó...na majd meggondolom még a nap folyamán :D Más: http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/traban...nak_se_kel_mert ez haláli...van helyesírás :rolleyes: ;) :D :D Tesóm magyar nyelvtan-irodalom és történelem szakos tanár! Megmutattam neki, és sokkot kapott!!! Lassan kezd magához térni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 :D Akkor már állítható lenne :D Érdekes meg szép látvány az amikor felemeli vagy leteszi a seggét... Nem hallottál még szabályozható légrugókról? :P :D Hát ezt nem hiszem el... Nőnek sose adjatok kocsikulcsot a kezébe!!! Szerinted miért nem engedem az asszonyt az enyém bal 1-ébe? :D Kapásból hallhatólag illusztrálta hol van az összes fokozat ;) meg aztán a hajókkal se bír forogni :rolleyes: bezzeg én a céges b2200-es mazdával pótkocsistól szépen elforogtam pár 100 métert cikkcakkban lükvercben anélkül, hogy akár 1x is előrébb kellett volna mennem kiigazítani a hátulját :D azt hitték, hogy összetöröm de a végén én szóltam be nekik, hogy: "amatőrök.." :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Nem hallottál még szabályozható légrugókról? :D :D De ;) Dumáltunk is róla. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 De :D Dumáltunk is róla. :rolleyes: Pont azé' ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Pont azé' :rolleyes: ;) :D az más :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Köszi :D úgy néz ki hogy ezen a hétvégén egy másik autó alatt fogunk feküdni haverommal :rolleyes: Egészségetekre! ;) Az ajánlat bármikorra áll.....csak szólj, ha aknára akarsz állni a vassal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 A fékalkatrészek (nyergek, tárcsák) kb mekkora hőt bírnak ki károsodás, deformálódás nélkül? Szereztem a cégnél jófajta hőálló föstéket, de szépséghibája, hogy rá kell melegíteni a fémre. (150-160 fok, 20 percig) Gyakorlatilag felér egy szinterezéssel, de kibírják a cuccok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 A fékalkatrészek (nyergek, tárcsák) kb mekkora hőt bírnak ki károsodás, deformálódás nélkül? Szereztem a cégnél jófajta hőálló föstéket, de szépséghibája, hogy rá kell melegíteni a fémre. (150-160 fok, 20 percig) Gyakorlatilag felér egy szinterezéssel, de kibírják a cuccok? :rolleyes: Ennyit biztosan kibírnak, egy nagyobb fékezésnél magasabb hővel is találkoznak... ;) A tárcsáknak pl 500-600 fok sem árt meg, bár nem azt fested, de ha azok kibírnak annyit, akkor a környező anyagoknak sem szabad ilyen szempontból gyengének lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Ennyit biztosan kibírnak, egy nagyobb fékezésnél magasabb hővel is találkoznak... :D A tárcsáknak pl 500-600 fok sem árt meg, bár nem azt fested, de ha azok kibírnak annyit, akkor a környező anyagoknak sem szabad ilyen szempontból gyengének lenni. Igaz! Erre nem is gondoltam. Én igazából a munkahengereket, szimeringeket féltem, 20 perc nagy idő tud lenni.....még jó, hogy nem nekem kell beülni a sütőbe :D (csak az asszony meg ne tudja ;) ) Köszi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Igaz! Erre nem is gondoltam. Én igazából a munkahengereket, szimeringeket féltem, 20 perc nagy idő tud lenni.....még jó, hogy nem nekem kell beülni a sütőbe :D (csak az asszony meg ne tudja ;) ) Köszi! :rolleyes: Ha azt veszed egy fékezés során ha mondjuk 300 fokos a tárcsa, akkor a fém alkatrészek jó hőközvetítő mivolta miatt ezek az alkatrészek is majdnem ennyire felmelegednek... namost attól, hogy 20 percig van azon a hőmérsékleten, nem hinném, hogy baja lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Ha azt veszed egy fékezés során ha mondjuk 300 fokos a tárcsa, akkor a fém alkatrészek jó hőközvetítő mivolta miatt ezek az alkatrészek is majdnem ennyire felmelegednek... namost attól, hogy 20 percig van azon a hőmérsékleten, nem hinném, hogy baja lenne. Bízom a hozzáértésedben ;) Egyenlőre a rájuk gányolt piros festékkel kell megküzdenem, de már csak az egyiken van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Bízom a hozzáértésedben ;) Egyenlőre a rájuk gányolt piros festékkel kell megküzdenem, de már csak az egyiken van :rolleyes: Ahogy most nézegettem a katalógusokat egy sima helyen levő szimering vagy O gyűrű 120-150-200 fokot bír...gondolom a féknél kicsit strapabíróbbak vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Ahogy most nézegettem a katalógusokat egy sima helyen levő szimering vagy O gyűrű 120-150-200 fokot bír...gondolom a féknél kicsit strapabíróbbak vannak. Akkor nem lesz gond! :D Köszi :rolleyes: Na az a gyanúm el kell napolnom a fékek felújítását. :D Asszony most merte elárulni, hogy tegnapelőtt hazafelé belefutott egy trafiba. Gödöllőn a két sávoson pest felé.....jött vagy 70-80-nal a pocokkal. Bakker....tipikus nő. Üres 1 km-es kétsávos út, messziről látszik a forgalommal szemben, a padkán álló fehér rendőrautó....és repeszt, mint az ördög..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Akkor nem lesz gond! :D Köszi :rolleyes: Na az a gyanúm el kell napolnom a fékek felújítását. :D Asszony most merte elárulni, hogy tegnapelőtt hazafelé belefutott egy trafiba. Gödöllőn a két sávoson pest felé.....jött vagy 70-80-nal a pocokkal. Bakker....tipikus nő. Üres 1 km-es kétsávos út, messziről látszik a forgalommal szemben, a padkán álló fehér rendőrautó....és repeszt, mint az ördög..... ;) Valószínű hogy egy 30-as lesz! Részvétem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 van baj itt is itt meg pénz van és: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Valószínű hogy egy 30-as lesz! Részvétem ;) Ezért berakom a sütőjébe a fékeket :rolleyes: van baj itt is és Nem semmi........titeket sem került el..... :D Végre láthatjuk mi is! :D Mocijával mi van...megy már??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Nah, kész a kocsi. Fényképet elfelejtettem csinálni. Amúgy nem lett sokkal magasabban a segge. Épphogy 1 kicsivel. HOlnap megmutatom Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 és: http://pics.coldline.hu/pics/44846-20100604-8VM89W.jpg http://pics.coldline.hu/pics/44851-20100604-bXg2pR.jpg Jól néz ki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts