Pötty86 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 TETŐŐŐSÍÍÍN!!! :D ;) :D Ilyet lehet kapni,vagy krómoztatják,vagy krómszínre van fújva? :rolleyes: Kib......ul komolyan néz ki . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Dehogy szeded... :rolleyes: De igen ;) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Leszedem :rolleyes: Neem,te vagy a síntelen,az eggyetlen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ilyet lehet kapni,vagy krómoztatják,vagy krómszínre van fújva? ;) Kib......ul komolyan néz ki . Kell egy pár ilyen? :D Nekem van egy pár, csak piroson hülyén nézne ki :rolleyes: Szálcsiszolt alu :D (az enyém legalábbis) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Kell egy pár ilyen? ;) Nekem van egy pár, csak piroson hülyén nézne ki :rolleyes: Szálcsiszolt alu :D (az enyém legalábbis) Mennyit kéne kottázni érte? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Mennyit kéne kottázni érte? :rolleyes: Engem is érdekelne, mert a fehéren viszont jól mutatna. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Neem,te vagy a síntelen,az eggyetlen ;) így van :D Nekem átlátszó légsínjeim vannak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Titoktartási szerződés. :D Bejáratos vagyok a környei gumigyárba. Mikor elkészítették a belépő kártyát az orrom alá dugtak valami hasonló nevű cetlit, átfutottam, majd alákarcoltam valami ákom-bákomot :D Bent megkérdeztem az egyik főnököt, hogy nem-e lehetne-e valami gyárlátogatást szervezni ide, végignézni a gyártás folyamatát....stb. :rolleyes: :D :D Először a fazon nem kapott levegőt, aztán lila lett a feje, majd halkan kinyögte: NEM! Ami bent van az már nem is titkos, szuper titkos vaze. Még a soron dogozók sem ismerik a teljes folyamatot, a japók nagyon vigyáznak erre. Netről belenyúlnak a keverékbe, a gépek mellett meg fejvesztett futkosás kezdődik, mert dől a selejt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Mennyit kéne kottázni érte? :rolleyes: Engem is érdekelne, mert a fehéren viszont jól mutatna. ;) Dobjatok PÜ-t aztán megbeszéljük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Dobjatok PÜ-t aztán megbeszéljük :rolleyes: Ki ad érte többet mi? Amúgy csak a sín van vagy van hozzá a patentos csík is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ki ad érte többet mi? Amúgy csak a sín van vagy van hozzá a patentos csík is? Simán :D Amúgy csak a sín. A patentos cucc az fekete, az jó a piroshoz :rolleyes: ;) :D (az van rajta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ja ezt ma fényképeztem a teccsóba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ja ezt ma fényképeztem a teccsóba :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/100603/Fot_0568_www...ltoltes.hu_.jpg ;) Megnézném a működési elvét :D Én még régen fényképeztem madaras tecsóban " Invitel processzoros" számítógépet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 :rolleyes: Megnézném a működési elvét :D Én még régen fényképeztem madaras tecsóban " Invitel processzoros" számítógépet ;) Hallod mennyit ülsz még az árán? Bökd már ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 ;) Megnézném a működési elvét :D Én még régen fényképeztem madaras tecsóban " Invitel processzoros" számítógépet :D :D :D :D Egyébként van már pisztoly alakú,meg női testbe zárt is,ez is lehet valami "izé" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ma is voltam eperlandon :rolleyes: Kár volt:http://kepfeltoltes.hu/100603/Fot_0589_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Offroad? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ja ezt ma fényképeztem a teccsóba :rolleyes: Azon gondolkodtam,ezek az öngyújtógyártók,máshogy értelmezik a gyerekzáras öngyújtó fogalmát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 RX-7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 RX-7 A dacia vs Lada,ezzel megvan az esti suna :rolleyes: Mindkettő ott van ;) ,de az Rx7-nek a felfüggesztése kicsit,eggészen picit problémás asszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 A dacia vs Lada,ezzel megvan az esti suna :rolleyes: Mindkettő ott van ;) ,de az Rx7-nek a felfüggesztése kicsit,eggészen picit problémás asszem :D Az lehet.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Mindkettő ott van ;) ,de az Rx7-nek a felfüggesztése kicsit,eggészen picit problémás asszem :D Csak meg kell húzni a kerékcsavarokat, és nincs ilyen probléma :D Unokatesómék pár éve, egy szép nyári éjszaka 2 órán keresztül kerestek a bozótos-erdős-hegyoldalban egy Lada hátsó kereket :P :D :D :D Azzal kellett volna hazajönni... :D :D nem volt pótkerék, az egyik srác meg nem húzta meg rendesen, azt eltévedt egy kanyarban :rolleyes: ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Csak meg kell húzni a kerékcsavarokat, és nincs ilyen probléma ;) Unokatesómék pár éve, egy szép nyári éjszaka 2 órán keresztül kerestek a bozótos-erdős-hegyoldalban egy Lada hátsó kereket :D :D :D :P Azzal kellett volna hazajönni... :D :D nem volt pótkerék, az egyik srác meg nem húzta meg rendesen, azt eltévedt egy kanyarban :rolleyes: ... A srác vagy a kerék tévedt el ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Bejáratos vagyok a környei gumigyárba. Mikor elkészítették a belépő kártyát az orrom alá dugtak valami hasonló nevű cetlit, átfutottam, majd alákarcoltam valami ákom-bákomot :D Bent megkérdeztem az egyik főnököt, hogy nem-e lehetne-e valami gyárlátogatást szervezni ide, végignézni a gyártás folyamatát....stb. :rolleyes: :D :D Először a fazon nem kapott levegőt, aztán lila lett a feje, majd halkan kinyögte: NEM! Ami bent van az már nem is titkos, szuper titkos vaze. Még a soron dogozók sem ismerik a teljes folyamatot, a japók nagyon vigyáznak erre. Netről belenyúlnak a keverékbe, a gépek mellett meg fejvesztett futkosás kezdődik, mert dől a selejt ;) Abban a gyárban én is jártam párszor. A hátsó részen található kék-sárga színű palettázó rendszer vezérlő szekrényeinek bekötése az én művem. Mindháromé. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 A srác vagy a kerék tévedt el ? :rolleyes: Először a kerék, de aztán a gyereket is küldték utána ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Először a kerék, de aztán a gyereket is küldték utána :rolleyes: ;) Az szép,ha kerék nincs ,a srác sem kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts