Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Kössz! Látom rád számíthatok :D Most dobálhatok bontó-címeket, de csak a környékemen tudok, meg Debrecenben. (ami már meg is szűnt ;) ) Ezeken a helyek van a legtöbb esélyed rá hogy találj egyet :rolleyes: Nah szaladtam elfelé. Majd este leszek. csőcső Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Leszállás előtt kiengedik vele a felesleges kerozint? :rolleyes: ;) Nem kell olyan nagy mozdulat a számláló nullázásához :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Annyiért megnyaljátok a golyóimat is :D Ha előtte legyantázod. :D :D Nah viccet félretéve. Kéne valami normális lelőhely. Klikk ide! Meg kérdezd meg Öcsibácsit, lehet neki is van. :rolleyes: ;) :D Ennyire azért nem öreg az F astra :D Miért Novy is szokott kitúrni ezt-azt a föld alól a dózerral. Lehet a kocsit is onnan ásta ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ha előtte legyantázod. :D ;) Klikk ide! Meg kérdezd meg Öcsibácsit, lehet neki is van. Miért Novy is szokott kitúrni ezt-azt a föld alól a dózerral. Lehet a kocsit is onnan ásta ki. :rolleyes: Ment neki már a PÜ de még nem irt vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ha előtte legyantázod. :D :D :rolleyes: Honnan tudod hogy szőrös...? ;) őő.. Inkább hagyjuk :D :D lehet borotválja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Az H. De mindegy, akkor is Insignia :D Mi a tök van a műszeregység gombja előtt? :D Már nem dojcs :D De nem akartunk érte 6-ot adni. Sőt, semennyit nem akartunk, nekünk már van :D Láttad a kadettet amit tegnap éjszaka linkeltem? Ha ránézel, szerinted 99 ezerért akarta eladni a gazdája? :rolleyes: Ennyiért tudja eladni, egyre kevésbé van értékük :D ;) Ez van :D Hát nem. De de. Novynak még nem volt. Vagyis épp akkor keresett. Azt mondtátok 600ért talán. Sajna nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Hát nem. De de. Novynak még nem volt. Vagyis épp akkor keresett. Azt mondtátok 600ért talán. Sajna nem láttam. Valaki vegye el tőle az üveget! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Valaki vegye el tőle az üveget! :rolleyes: ;) Milyen üveget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Cirka egy óra alatt sikeresen uninstalláltam a fűtőradiátort. :rolleyes: Mehet a kukába, két helyen is kivan lyukadva a lamellák között. Ha valaki esetleg tudna szerezni, akkor megdobhatna egy ajánlattal. ;) 9900ért Nissens 18000ért Behr-Hella 19000ért Valeo Na ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Bakker! :D Csak én szopok pénteken is 5-ig :D Nem :D én egész héten szívok és ezért kell a telefonom ébresztőjével megérttetnem, hogy nincs hétvége csak hétköznap :rolleyes: mint pl ma is, hajnal 2-től egészen délután fél 6-ig :D úgy, hogy 2 hónapja nem kaptam fizetést mert állítólag üres a cég kasszája ;) na ha ez nem szopás akkor nem tudom mi.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Milyen üveget? Ja, bocs a hsz-alapján azt hittem ittál valamit. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Nem tartott sokáig... Pedig el tudnék viselni egy Insigniát :D :D Kezdek kifutni a km-ből, az olajcseréig de még csak ma délután megyek megvenni az olajat. Holnap kerítek szűrőt, aztán kezdhetek alkudozni az ismerősöknél hogy ki szeretné kölcsönadni nekem a csápost, vagy az aknát :D :D Ha kijössz van akna, szerszám....stb. Legyél a vendégem segítek kipakolni az aknából anyósék cuccait ;) Nem :D én egész héten szívok és ezért kell a telefonom ébresztőjével megérttetnem, hogy nincs hétvége csak hétköznap :rolleyes: mint pl ma is, hajnal 2-től egészen délután fél 6-ig :P úgy, hogy 2 hónapja nem kaptam fizetést mert állítólag üres a cég kasszája ;) na ha ez nem szopás akkor nem tudom mi.. :D :D Te nyertél. Ehhez képest a péntek 5 óra csak enyhe cumika.... Régebben velünk is ezt csinálta a főnök.....építkezett, kocsit vett....csak fizura nem futotta. Aztán ott hagytam.....laza 10 évre ;) Most már alig várja, hogy utalhasson.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ha kijössz van akna, szerszám....stb. Legyél a vendégem segítek kipakolni az aknából anyósék cuccait :D :rolleyes: Te nyertél. Ehhez képest a péntek 5 óra csak enyhe cumika.... Régebben velünk is ezt csinálta a főnök.....építkezett, kocsit vett....csak fizura nem futotta. Aztán ott hagytam.....laza 10 évre :D Most már alig várja, hogy utalhasson.... ;) Ehh, jó kis pluszt kapsz ennyi idő után... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ha kb 8ért újítja fel, akkor nehogymár 2e akarj venni egy hibátlant. persze vannak véletlenek. :D várjunk még azzal a 8 al, kitudja itt mennyit mondanak :D Nem tartott sokáig... Pedig el tudnék viselni egy Insigniát :rolleyes: ;) Kezdek kifutni a km-ből, az olajcseréig de még csak ma délután megyek megvenni az olajat. Holnap kerítek szűrőt, aztán kezdhetek alkudozni az ismerősöknél hogy ki szeretné kölcsönadni nekem a csápost, vagy az aknát :D :D ez vicc? kanna félbevág és leengeded a ház előtt is akár :P Igaz most kicsit cseperegni szokott az eső :D A classicokat érthetetlen módon túlértékelik, pedig egy occsó német 100x jobb mint egy 2évvel fiatalabb klasszik. :D Persze mindent lehet bármennyiért hirdetni, ez nem jelenti azt, hogy el is viszik. az a baj, hogy két évvel fiatalabb az nem mémet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ehh, jó kis pluszt kapsz ennyi idő után... ;) Na hallod......2 hónapig kuncsorgott, mire bólintottam neki :D , de akkor is csak vállakozóként, szerződéssel......ha megunom, vagy akad jobb.....halihó :D Az 5 óra meg a szükséges rossz, sajnos 16.30-ig van ügyelet.....a szerződés nagy úr..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 az a baj, hogy két évvel fiatalabb az nem mémet... 97 szeptembertől 98as modellév és még német. 99ben meg már van klasszik..tehát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Na, mostmár tuti, nyáron a levesgyárban fogok dolgozni, 21-én kezdek, és a levegőelőkészítő részlegnél fogok majd egy tesztpadot üzemeltetni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Na, mostmár tuti, nyáron a levesgyárban fogok dolgozni, 21-én kezdek, és a levegőelőkészítő részlegnél fogok majd egy tesztpadot üzemeltetni. :rolleyes: Abból a levesből nem ennék az tuti. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Na, mostmár tuti, nyáron a levesgyárban fogok dolgozni, 21-én kezdek, és a levegőelőkészítő részlegnél fogok majd egy tesztpadot üzemeltetni. :rolleyes: Ez neked nyár ? ;) :D Mi az a levesgyár ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Na, mostmár tuti, nyáron a levesgyárban fogok dolgozni, 21-én kezdek, és a levegőelőkészítő részlegnél fogok majd egy tesztpadot üzemeltetni. :rolleyes: Mit kell a levegőn előkészíteni? Beszívom-kifújom. Ha tüdőszűrő akkor meg benttartom. Ennyi. :D Megittunk a szomszéddal/főnökkel fél üveg dinnyelikőrt, kábé egy évi szeszmennyiségem, kicsit forog a világ, meg késik a kép. Asszem mindjárt megyek az ágyba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Az enyim se jobb :rolleyes: A h.b. Naplónál vagyok ügyfélszolgálatos. Emberek 90%-a normális tud lenni... És rendesek. Viszont....az a 10%. Bunkó, beképzelt, türelmetlen, ( általában 50-60 közötti kib*szott gazdag öregemberek. ) Pl ma az 1ik azt híresztelte, hogy ő most kábrióval jött... de bazdmeg milyen?!?!?! Egy rikítósárga kb 10-12 éves renault megane cabrio. Közben headset alias furunkulus a fején, és energiaital a kezében. És vitázik a többi ügyfelessel, hogy miért nem tudják fejből a szöveget amit multhéten hirdetett az újságban. Szerencsére velem még nem futott össze... Sajnos az ilyet nem tudom jól kezelni. ;) Egy darabig pofázna aztán megmondanám neki hogy akkor csináld meg magadnak otthon ha nem tudsz várni gyökér, de ahoz meg hülye vagy. Plusz ha olyan gazdag lennék amilyennek ő mondja magát akkor nem ilyen matchboxal járnék, hanem egy nagy dög fekete omegáva/mercivel/audival/bmw-vel Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Spzoli. Neked a cdr500as kezeli a bc-t? Írogatja a rádió adást stb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 :D Te nyertél. Ehhez képest a péntek 5 óra csak enyhe cumika.... Régebben velünk is ezt csinálta a főnök.....építkezett, kocsit vett....csak fizura nem futotta. Aztán ott hagytam.....laza 10 évre :D Most már alig várja, hogy utalhasson.... :P Na itt a főnöknek odalett az ML mernyó :D mondjuk legalább nem kell szerelnem minden héten valami sz@rért :D helyette jár a még megmaradt melós T4-essel :D azt legalább elég 1 hónapban 1x javítani de akkor nagyon ;) irdatlan szívás izzítógyertyákat cserélni ha nem veszem le az adagolót ;) méghogy az Opel kaka.. :P Igazából az itt a probléma, hogy mindenre csak akkor van lóvé amire épp kell :D és ez a körbetartozás is jó buli :D érezzük a bőrünkön :D viszont vagy elmehetünk még többet gályázni még kevesebb lóvéért és az sem biztosíték hogy meg is kapjuk a járandót vagy megyünk szoc.segélyért kuncsorogni és a végén azt sem kapunk mert nincs rá keretje a hivatalnak :D tehát csöbörből vödörbe ez a kelet.. :D Megittunk a szomszéddal/főnökkel fél üveg dinnyelikőrt, kábé egy évi szeszmennyiségem, kicsit forog a világ, meg késik a kép. Asszem mindjárt megyek az ágyba. :D Ne igyon aki nem bírja ;) :rolleyes: ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 hanem egy nagy dög fekete omegáva/mercivel/audival/bmw-vel Csakis fehét Omega caravan, esetleg Lotus Omega. Na itt a főnöknek odalett az ML mernyó :D mondjuk legalább nem kell szerelnem minden héten valami sz@rért :D helyette jár a még megmaradt melós T4-essel :D azt legalább elég 1 hónapban 1x javítani de akkor nagyon ;) irdatlan szívás izzítógyertyákat cserélni ha nem veszem le az adagolót ;) méghogy az Opel kaka.. :D Igazából az itt a probléma, hogy mindenre csak akkor van lóvé amire épp kell :D és ez a körbetartozás is jó buli :D érezzük a bőrünkön ;) viszont vagy elmehetünk még többet gályázni még kevesebb lóvéért és az sem biztosíték hogy meg is kapjuk a járandót vagy megyünk szoc.segélyért kuncsorogni és a végén azt sem kapunk mert nincs rá keretje a hivatalnak :D tehát csöbörből vödörbe ez a kelet.. :D Ne igyon aki nem bírja :D :rolleyes: :P :D ;) Ne is mond, fel kellene állni a géptől, elmenni fogat mosni, és lefeküdni. De lehet a fogmosás kimarad. Nagyon forog minden. :D Remélem az aszszony nem veszi észre. :D 35-év alatt nem ittam ennyit összesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 ....Ne is mond, fel kellene állni a géptől, elmenni fogat mosni, és lefeküdni. De lehet a fogmosás kimarad. Nagyon forog minden. :D Remélem az aszszony nem veszi észre. :rolleyes: 35-év alatt nem ittam ennyit összesen.... Akkor rokázz csendben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts