Alex0403 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 ASTRA J IRMSCHER VS. INSIGNIA OPC mondjuk fehérbe tényleg elég jól néz ki :D aki esetleg autót akarna venni: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...6_si_gl-3844076 1 szavazat az Insigniára :D Bár az a króm keret nem tetszik a lökösön :rolleyes: Drága. :D Bizony az...max 4-et... lehetne kérni érte! :D Az enyém 6 évvel fiatalabb, azt 600-at akartatok érte... Mit akartunk mi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Az enyém 6 évvel fiatalabb, azt 600-at akartatok érte... A classicokat érthetetlen módon túlértékelik, pedig egy occsó német 100x jobb mint egy 2évvel fiatalabb klasszik. :rolleyes: Persze mindent lehet bármennyiért hirdetni, ez nem jelenti azt, hogy el is viszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 1 szavazat az Insigniára :D Bár az a króm keret nem tetszik a lökösön :rolleyes: Bizony az...max 4-et... lehetne kérni érte! :D Mit akartunk mi? ;) Azt mondtátok 600-nál többet nem ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Az enyém 6 évvel fiatalabb, azt 600-at akartatok érte... Jaaa így már értem! Azért mert nem ér többet...sőt :rolleyes: Ez van!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Drága. :rolleyes: az de alkudni lehet nem?;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 az de alkudni lehet nem?:rolleyes: Biztos lehet, de nehezen képzelem, hogy 200ezret lepattint az árból ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 ....ASTRA J IRMSCHER.... Ez egy H :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Na ma megszereztem az utolsó kreditjeimet is...243 összesen...már "csak" szakdogát kell összedobni + államvizsga...de ez mind a következő félév problémája :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ez egy H :rolleyes: jajj rosz ment a vágólapra, de az se csunya ;) the ufo :D és akkor a korrekció: http://carsroute.com/wp-content/uploads/20...l-Astra-J-1.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Cirka egy óra alatt sikeresen uninstalláltam a fűtőradiátort. :rolleyes: Mehet a kukába, két helyen is kivan lyukadva a lamellák között. Ha valaki esetleg tudna szerezni, akkor megdobhatna egy ajánlattal. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 ASTRA J IRMSCHER VS. INSIGNIA OPC mondjuk fehérbe tényleg elég jól néz ki :D aki esetleg autót akarna venni: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...6_si_gl-3844076 Az H. De mindegy, akkor is Insignia :P Mi a tök van a műszeregység gombja előtt? :D Az enyém 6 évvel fiatalabb, azt 600-at akartatok érte... Már nem dojcs :D De nem akartunk érte 6-ot adni. Sőt, semennyit nem akartunk, nekünk már van :D Láttad a kadettet amit tegnap éjszaka linkeltem? Ha ránézel, szerinted 99 ezerért akarta eladni a gazdája? :rolleyes: Ennyiért tudja eladni, egyre kevésbé van értékük :D ;) Ez van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Cirka egy óra alatt sikeresen uninstalláltam a fűtőradiátort. :rolleyes: Mehet a kukába, két helyen is kivan lyukadva a lamellák között. Ha valaki esetleg tudna szerezni, akkor megdobhatna egy ajánlattal. :D 50000 Forintért én szerzek neked egyet ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 50000 Forintért én szerzek neked egyet :rolleyes: ;) 49.990! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 49.990! :rolleyes: Annyiért megnyaljátok a golyóimat is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Az H. De mindegy, akkor is Insignia :D Mi a tök van a műszeregység gombja előtt? :D Már nem dojcs :D De nem akartunk érte 6-ot adni. Sőt, semennyit nem akartunk, nekünk már van :D Láttad a kadettet amit tegnap éjszaka linkeltem? Ha ránézel, szerinted 99 ezerért akarta eladni a gazdája? :rolleyes: Ennyiért tudja eladni, egyre kevésbé van értékük :D ;) Ez van :D Gondolom jól nézhetett ki az a Kadett, de sajna már nincs fenn a hirdetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Annyiért megnyaljátok a golyóimat is :D Erre vágysz? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Erre vágysz? :rolleyes: ;) Minden álmom és vágyam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Gondolom jól nézhetett ki az a Kadett, de sajna már nincs fenn a hirdetés. Tényleg. :rolleyes: Amúgy nagyon szép volt, lett volna ismerősöm aki éppen autót keres, akkor szóltam volna neki :D Erre vágysz? ;) :D Minden álmom és vágyam :D nem folytatnátok msn-en, vagy PÜ-ben? Most ebédeltem... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Nah viccet félretéve. Kéne valami normális lelőhely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 ....Mi a tök van a műszeregység gombja előtt? :rolleyes:.... Távkmnullázó ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Távkmnullázó :rolleyes: ;) Leszállás előtt kiengedik vele a felesleges kerozint? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Nah viccet félretéve. Kéne valami normális lelőhely. Parancsolj :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Parancsolj :D :rolleyes: ;) :D Ennyire azért nem öreg az F astra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Nah viccet félretéve. Kéne valami normális lelőhely. http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=90 vévévépontraccsinbazárponthúú :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=90 vévévépontraccsinbazárponthúú Kössz! Látom rád számíthatok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts