spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Bakker! ;) Csak én szopok pénteken is 5-ig :rolleyes: Nein. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Bakker! :D Csak én szopok pénteken is 5-ig ;) Hát, ha minden igaz, akkor 2 hét múlvától kezdődően már nekem is ez lesz a program. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Novy cartárs! Tudom hogy ez a fórum arról szól, hogy csináld magad, de én már jó ideje olvasom ezt a tetőkárpit mizériát...és bizony rájöttem, hogy vannak dolgok amikor igenis szakihoz kell fordulni ;) Kárpitos ismerősöm, 8 darab ezresért megcsinálja a tetőkárpitot. Ha valaki úgy gondolja hogy ez sok, akkor no komment....de hogy én nem küzdenék palmatexel, palmafixel, meg cipőragasztóval, ...stb az egyszer fix!!! Tessék Novy,mondtam hogy van itt olyan aki jó tanácsot tud adni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Hát, ha minden igaz, akkor 2 hét múlvától kezdődően már nekem is ez lesz a program. :rolleyes: Gloryhole. :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Gloryhole. :D :D :rolleyes: Köszönjük Emese. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Köszönjük Emese. :rolleyes: Az inkább secretary... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Bakker! :D Csak én szopok pénteken is 5-ig :rolleyes: Így tudtam elmenni anno a gumikért is. :D :P Gloryhole. :D :D ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Nein. :D Hát, ha minden igaz, akkor 2 hét múlvától kezdődően már nekem is ez lesz a program. :rolleyes: Legalább nem vagyok egyedül :D Bár nekem 4 hetente beesik egy hétvégi ügyelet is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 ....Most nem. Újra kötöttem a testelést, aztán közben elkezdett szakadni az eső, ugyh addig bent várakoztam. ;).... Tudom ám miért dekkoltál kint a kocsiban :rolleyes: Waff :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Novy cartárs! Tudom hogy ez a fórum arról szól, hogy csináld magad, de én már jó ideje olvasom ezt a tetőkárpit mizériát...és bizony rájöttem, hogy vannak dolgok amikor igenis szakihoz kell fordulni :D Kárpitos ismerősöm, 8 darab ezresért megcsinálja a tetőkárpitot. Ha valaki úgy gondolja hogy ez sok, akkor no komment....de hogy én nem küzdenék palmatexel, palmafixel, meg cipőragasztóval, ...stb az egyszer fix!!! és ő adja akkor az anyagot is gondolom, mert annyiért tényleg nem sok, de itt nincs ilyen, vagy még nem tudok róla. na majd elválik mi lesz még itt. :rolleyes: pénteken 5 ig hűha ;) mikor melózunk, akkor 12napon át reggel 6tol este 6ig tart a műszak, két nap pihi, ebből egy fél elmegy mert fel kell menni az irodába stb, és utána ujra 12 nap szóval... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 :D :D Van egy pár darabom, de igazából vagyok annyira lusta, meg a fürdő is van annyira messze, hogy .... :D :D Nekem meg nincs, nem tudom hol van az a fürdő, és nem tudok úszni, asszem egyenlőek az esélyeink. :D :D hello Már többen is átestetek ezen, tetőkárpit ragasztás :rolleyes: Meg akartam tisztogatni kicsit, hab tisztító és le is jött szépen ;) Mivel ragasztottátok? Palmatextől mindneki fél, mert átüt foltos melegben lejön :D Plüss anyaggal szeretném bevonni. Ha dobsz képet megmondom mit csináljál. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 és ő adja akkor az anyagot is gondolom, mert annyiért tényleg nem sok, de itt nincs ilyen, vagy még nem tudok róla. na majd elválik mi lesz még itt. :D pénteken 5 ig hűha :D mikor melózunk, akkor 12napon át reggel 6tol este 6ig tart a műszak, két nap pihi, ebből egy fél elmegy mert fel kell menni az irodába stb, és utána ujra 12 nap szóval... :D Vagy leválik. ;) :D Igen tréfarépát ettem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Nekem meg nincs, nem tudom hol van az a fürdő, és nem tudok úszni, asszem egyenlőek az esélyeink. :D ;) Ha dobsz képet megmondom mit csináljál. :D mit akarsz annyira nézni, egy alap pezsgőmetál caravan astrán? :rolleyes: :D most meg le is van takarva szőnyeggel, nehogy elverje ajég, meg amúgy is koszos, felcsapott ma egy kocsi szemből... Nekem a szivacs nem jött le...nem is porlad stb Találtam ilyen átlátszó ragasztó sprayt Tesa ragasztó spray szintelen filcet is ragaszt stb stb, ez lehet jó lenne... bár hőr vonatkozólag semmi nincs róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Tudom ám miért dekkoltál kint a kocsiban :rolleyes: Waff ;) :D Amire te gondolsz, az hétfőn lett volna, de nem értem rá. Viszont semmit sem csináltam, és kaptam egy szombati lehetőséget is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Vagy leválik. ;) :D Igen tréfarépát ettem. :rolleyes: Levált már az :D Sp nincs ára annak a tetőkárpitnak azóta még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 mit akarsz annyira nézni, egy alap pezsgőmetál caravan astrán? :rolleyes: ;) most meg le is van takarva szőnyeggel, nehogy elverje ajég, meg amúgy is koszos, felcsapott ma egy kocsi szemből... Nekem a szivacs nem jött le...nem is porlad stb Találtam ilyen átlátszó ragasztó sprayt Tesa ragasztó spray szintelen filcet is ragaszt stb stb, ez lehet jó lenne... bár hőr vonatkozólag semmi nincs róla. Na jó, elmondom mit tegyél. Amit én néztem tetőkárpit anyagot, az olyan 2000Forintnál kezdődött métere, a caravanra asszem 2, 5méter kell+ a ragasztó. Tehát hallgass Alexra, és nézz körül a környéken van-e kárpitos. Én azért kentem rá büdösragasztót, mert nekem műbőr van rajta, azon nem üt átt, most meg minden beszállás után simogatom egy-két helyen vissza a fejem felett, tehát nem jó hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Levált már az :rolleyes: Sp nincs ára annak a tetőkárpitnak azóta még? Holnap lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 és ő adja akkor az anyagot is gondolom, mert annyiért tényleg nem sok, de itt nincs ilyen, vagy még nem tudok róla. na majd elválik mi lesz még itt. :rolleyes: pénteken 5 ig hűha ;) mikor melózunk, akkor 12napon át reggel 6tol este 6ig tart a műszak, két nap pihi, ebből egy fél elmegy mert fel kell menni az irodába stb, és utána ujra 12 nap szóval... :D Igen! Persze nem hasított bőr, meg ilyenek......És még annyi hogy az árba nincs benne a szerelés,(az azt hiszem plusz 3ezer, de ebben nem vagyok biztos) neked kell leszedni, meg vissza is rakni, de gondolom ez nem okoz problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Amire te gondolsz, az hétfőn lett volna, de nem értem rá. Viszont semmit sem csináltam, és kaptam egy szombati lehetőséget is. :rolleyes: Jahogymárrándevú, hajráf......ot vegyél fel ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Na jó, elmondom mit tegyél. Amit én néztem tetőkárpit anyagot, az olyan 2000Forintnál kezdődött métere, a caravanra asszem 2, 5méter kell+ a ragasztó. Tehát hallgass Alexra, és nézz körül a környéken van-e kárpitos. Én azért kentem rá büdösragasztót, mert nekem műbőr van rajta, azon nem üt átt, most meg minden beszállás után simogatom egy-két helyen vissza a fejem felett, tehát nem jó hozzá. Hangfalkárpittal nem akarom megcsinálni, pedig az tuti jól ragasztható, és azon se ütát semmi nagyon. Van egy bútor kárpitos, lehet őt felkeresem holnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Jahogymárrándevú, hajráf......ot vegyél fel :rolleyes: ;) Majd beöltözöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Amire te gondolsz, az hétfőn lett volna, de nem értem rá. Viszont semmit sem csináltam, és kaptam egy szombati lehetőséget is. ;) Nah, ilyenre nem értél rá? :rolleyes: Szombaton ottlegyél vazz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Hangfalkárpittal nem akarom megcsinálni, pedig az tuti jól ragasztható, és azon se ütát semmi nagyon. Van egy bútor kárpitos, lehet őt felkeresem holnap... Majd ird meg mit mondott, visszatérő a téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Ha minden úgy jön össze, hétvégére kész a verda. :D Szerkesztés: Ezt meg Dáwidnak -> Visit My Website mert olyan jól és sokat olvassa a fórumot, hogy iwiw-en kérdezte meg, hogy mi történt. :D Ez az oldal valahogy kiesett akkor :rolleyes: frankón nem tudtam erről ma délelőttig ;) asszem 2ezeré' vettem a komplett tetőkárpitot, egy dojcs classicból :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Ez az oldal valahogy kiesett akkor :rolleyes: frankón nem tudtam erről ma délelőttig ;) Mert úgy tettél mintha dolgoznál, pedig mindenki tudja, hogy nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts